Tallinnan Sparta Spordiklubi liikuntakeskus

Sparta Spordiklubi liikuntakeskus toimii Tallinnassa Kitsekülan asuinalueen puitteissa, osoitteessa Pärnu mnt 139.

Liikuntakeskus sisältää tiloina avaran kuntosalin, 40 erilaista ryhmäliikuntatuntia viikoittain, sekä 3 pallopelien salia ja taistelulajien salin.

Sparta Spordiklubi urheilukeskus Tallinna

Tiloista kuntosali on kooltaan yhteensä 1200 m2, ja sisustettu monipuolisesti erilaisilla kuntolaitteilla ja vapaapainoilla, jotka soveltuvat niin vasta-alkajille kuin edistyneille urheilijoille, sukupuoleen katsomatta.

Sparta liikuntakeskus kuntosali Tallinna

Treenauslaitteisiin lukeutuvat:

43 Oemmebi kuntolaitetta
14 Matrix Versa kuntolaitetta
3 Vasili kuntolaitetta
8 EXT3 kuntolaitetta
3 Hoisti kuntolaitetta
13 juoksumattoa (Runner 5 kpl, Matrix 3 kpl, Technogym 5 kpl)
7 kuntopyörää (Runner 3 kpl, Lemond 2 kpl, Wattbike 2 kpl)
1 Runner selkänojallinen kuntopyörä
13 crosstrainer ellipsilaitetta (Technogym Wave 3 kpl, Runner 5 kpl, Matrix 3 kpl, Precor 2 kpl)
1 Runner stepperi
6 Concept2 soutukuntolaitetta
3 Power Plate laitetta

Kuntosalin tiloista löytyy kolme erikoisosaa.

Erillinen cardioharjoittelun tila venytyspaikkoineen sijaitsee toisella kerroksella, ylikatsoen ensimmäisen kerroksen vapaapainoja ja kuntolaitteita sisältävän salin.

Oma erikoisalueensa on myös raskaiden painojen nostamisen harrastajille tarkoitettu osio, sekä Power Plate alue laitteineen.

Ryhmätreenien suhteen Spartassa on tarjolla viikoittain 40 erilaista tuntia jokaiseen makuun, rennossa ilmapiirissä.

Sparta liikuntakeskus ryhmäliikunta Tallinna

Ryhmätunteja ohjaa noin kahdenkymmenen oman alansa spesialistia, jotka vastaavat mielellään kaikkiin esiinnouseviin kysymyksiin treenien suhteen.

Sparta Spordiklubissa on 3 tilavaa salia näitä ryhmäliikuntatunteja varten.

Pienimpään saleista mahtuu 20 ihmisen ryhmä, ja se on tarkoitettu lähinnä tanssiharjoituksiin ja rennompiin ryhmäliikuntoihin, joissa pyritään löytämään tasapaino ruumiin ja mielen välillä.

Suurta, 40 henkilöä mahduttavaa ryhmäliikuntasalia kuvaavat monipuolisten treenauslaitteiden valikoima sekä lattiasta kattoon olevat peilit.

Spartan spinningiä varten varustetussa salissa on puolestaan 24 laadukasta Tomahawk kuntopyörälaitetta.

Kaikissa saleissa voidaan niiden omien lajien ohella järjestää myös tanssi- ja aerobic-tunteja.

Uuvuttavan treenauksen jälkeen voit rentoutua keskuksen saunassa.

Sparta Spordiklubista löytyy kolme palloilusalia (Alfa, Tango, ja Sigma), joita voidaan käyttää joko lentopalloiluun, sulkapalloiluun, futsaliin, pöytätennikseen, tai salibandyyn.

Sparta liikuntakeskus palloilusali Tallinna

Tilojen puitteisiin on panostettu muun muassa sulkapalloilun erikoislattiakatteella nimeltään Taraflex Sport Performance Plus.

Pallosaleja on mahdollista vuokrata netin kautta yksittäisinä vuokrauksina tai pitempiaikaisilla sopimuksilla vaikkapa urheiluseuroille, firmoille, tai kaveriporukoille.

Salien yhteydessä on kolme erillista pukeutumistilaa ja lisäpalveluina muun muassa höyrysauna. Toisaalta sulkapalloilijat ja pöytätenniksen pelaajat voivat käyttää yleistä (saunallista) pukuhuonetta.

Palloilusalien kompleksin vierestä löytyy myös Spartan tilava, 250 m2 kokoinen taistelulajien sali.

Salissa voi harrastaa erilaisia taistelulajeja, aina Thainyrkkeilystä ja Taekwondosta Jujutsuun, Kickboxingiin kuin myös tavalliseen nyrkkeilyyn saakka.

Tiloihin lukeutuu täyskokoinen nyrkkeilykehä ja korkealaatuisia karatemattoja, jotka varmistavat erinomaiset harjoitustilat treenaukseen ja kilpailutilanteisiin.

Voit käyttää tässä salissa lisäksi mm. nyrkkeilysäkkejä, käsipainoja, hyppynaruja, ja muita alaan kuuluvia urheiluvälineitä.

Spartan taistelulajien tila on kotisalina Tallinna Taipoksiklubille (Tallinnan Thainyrkkeilykerholle) ja tiloissa järjestetään usein erilaisia eri itsepuolustuslajien kilpailuja.

Sparta Spordiklubi
Pärnu mnt 139c
11317 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 7-23 (sisäänpääsy klo 22 asti), la-su klo 9-22 (sisäänpääsy klo 21 asti)
www.sparta.ee

Aivan keskustan vieressä sijaitsee julkisen liikenteen bussipysäkki, “Hallivaname”, jonka kautta kulkevat Tallinnan bussilinjat nro 5, 18, 20, 32, 36, ja 57.

Sparta Spordiklubi kertoo toiminnastaan verkkosivujensa ohella myös Facebook-sivujen kautta, osoitteessa www.facebook.com/spartaspordiklubi.