Tallinnan Spordiklubi Fittest liikuntakeskus

Fittest on Tallinnan Mustamäen ja Nõmmen alueiden keskeisiä liikuntakeskuksia, osoitteessa Männiliiva 7.

Liikuntakeskuksen palveluihin lukeutuvat kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, sekä tanssikoulutus, vaihtoehtoja löytyessä aloittelijoista edistyneisiin saakka.

Spordiklubi Fittest liikuntakeskus TallinnaKeskus on täynnä vilpittömiä, ammattimaisia, urheilullisia ohjaajia, jotka rohkaisevat sinua eteenpäin kullakin askeleella kohti parempaa kuntoa ja tekevät liikunnasta miellyttävän kokemuksen.

Ryhmäliikuntatunneista aloittelijoita varten on suunniteltu varsinkin EasyCycling-tunnit, jossa yhdistyvät kevyet kuormitukset, helpot harjoittelun askeleet, sekä selkeät ohjeet.

Aerobista- ja lihasharjoittelua sekä koordinaation parantamista varten kehitettyjä tunteja ovat helpon koreografian sisältävät aerobic ja stepaerobic tunnit: vartalon trimmaus, funktionaalinen intervalliharjoittelu, sekä funktionaalinen treenaus.

Muista tunneista Ride, Ringtreening, BODYPUMP, BODYCOMBAT, ja CXWorx ovat profiileiltaan yksinkertaisia ja tehokkaita ryhmäliikuntamuotoja vartalon muokkaamiseen.

Fittestin valikoimista löytyvät myös tanssijoita varten luodut harjoitusmuodot Fittest Tantsib, DanceStep, sekä Zumba. Nämä tunnit sisältävät monimutkaisempia, vaativampia koreografioita ja tunteikkaampaa liikuntaa.

Tanssijoita yleisemmällä tasolla kouluttaa myös keskuksessa toimiva Fittest Dance Team.

BODYBALANCE, FittestPilates ja YOGAfunC ovat ryhmäliikuntoina ruumista ja mieltä kehittäviä ja tasapainottavia tunteja, jotka sopivat kaikille.

Löydät ajankohtaisen treeniohjelman, tuntien hinnat, ja muuta tietoa treenauksesta Fittestin verkkosivuilta, osoitteesta www.fittest.ee.

Fittest kuntosali on puolestaan käytössä sen aukioloaikoina, mikäli tiloihin ei ole varattu erikoisjärjestelyinä ryhmätreenaustunteja.

Pidä salille ostamasi lippu mukanasi treenauksen loppuun saakka, sillä se saatetaan tarkastaa kuntoilun aikana.

Kuntosalilla treenaamiseen on mahdollista hankkia avuksi personal trainer, joka voi luoda sinulle henkilökohtaisen kuntosaliohjelman (erilliseen hintaan).

Spordiklubi Fittest
Männiliiva 7
12618 Tallinna
Aukioloajat (liikuntakeskus): ma-to klo 9-22, pe klo 9-20:30, la klo 10-14, su klo 16-21
Aukioloajat (kuntosali): ma klo 9-19:45, ti klo 9-17:45, 19:30-21:45, ke klo 9-17:45, to klo 9-18:30, 19:45–21:45, pe klo 9-20:15, la klo 10-15, su klo 16-20:45
www.fittest.ee

Fittest Spordiklubilla on Facebook-sivut osoitteessa www.facebook.com/fittestklubi, johon tulevat mm. kuvat erilaisista liikuntakeskuksessa järjestetyistä tapahtumista.

Pääset Fittest keskukselle keskustasta (Viru-aukio) esimerkiksi käyttämällä bussilinjaa nro 36 (jäämällä pois pysäkillä “Tehnikaülikool”, pysäkiltä on 500 m liikuntakeskukselle).