Springfield vaatekauppa Tallinna – 3 myymälää & aukioloajat

Voit valita kolmesta Springfield vaatekauppa Tallinna myymälästä kaupungin alueella, mukaanlukien outlet-myymälä Arsenal kauppakeskuksen tiloissa (Erika 14).

Espanjalainen tuotemerkki kattaa kaiken tarvittavan miesten ja naisten vaatekaappiin, vaatteista jalkineisiin ja asusteisiin saakka.

Brändin vaatteet on kohdistettu etenkin 20-30 vuotiaille asiakkaille, joilla on rento asenne elämiseen ja muodin seuraamiseen.

Tyypillinen tuotemerkkiin pukeutuva on nuori tai nuori sydämeltään, joka nauttii elämästään ja haluaa pukeutua persoonallisesti – fiksusti, mukavasti, ja leikkisästi.

Springfield Viro.

Brändi kehitettiin vuonna 1988 vaihtoehtoiseksi tuotemerkiksi perinteisille miesten muotikaupoille. Ensimmäinen naisten kokoelma esitettiin vuoden 2006 aikana.

Springfield tarkkailee, yhdistelee, ja soveltaa kunkin kauden kuumimpia trendejä, luoden tyylejä jotka ovat ideaalisia käyttöön mille tahansa vuorokaudenaikaan.

Brändi aloitti laajentumisen Espanjan ulkopuolisille markkinoille vain neljä vuotta toiminnan aloituksen jälkeen, avaamalla ensimmäisen myymälänsä Portugaliin.

Menestystarinan taustalla on ollut etenkin filosofia “perusvaatteita lyömättömiin hintoihin“, kokoelmien ollessa myös aina tyyleiltään ajankohtaisia.

Springfield vaatekauppa Tallinna.

Ominta osaamista yhtiölle ovat ainutlaatuinen värien käyttö, yhdistettynä pikkutarkasti mietittyihin kuviointeihin, pesuihin, ja design-prosessiin, lopputuloksena ollessa vertaansa vailla oleva ‘rento vapaa-ajan tyyli’.

Brändin luomisessa yksi intohimoista on laadukkaiden kankaiden käyttö. Valmistusprosessissa panostetaan raakamateriaalien laatuun, viimeistelyihin, sekä pienimpiinkin tuotteiden yksityiskohtiin.

Springfieldin fokuksena on toimittaa asiakkailleen hyvintehtyjä luonnonmukaisia ja helppohoitoisia vaatteita, joita voidaan yhdistellä ja sekoittaa keskenään uusien tyylien luomiseksi.

Tuotemerkin omistaa nykyisin espanjalainen Grupo Cortefiel, yksi Euroopan johtavista muotitaloista, jonka vaatekaupan ketjuihin lukeutuvat myös Cortefiel, women’secret, Pedro del Hierro, ja Antonio Miró Studio, sekä outlet-ketju Fifty Factory.

Tallinnan puitteissa yksi suosituimmista kohteista shoppailla brändin tuotteita on Rotermannin kauppakorttelin liike, vain lyhyen kävelymatkan päässä esimerkiksi matkustajasatamasta ja ydinkeskustasta.

Springfield vaatekauppa Tallinna – myymälät & aukioloajat

Arsenal Keskus
Erika 14, Arsenal Keskus
10416 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-19
springfield.ee

Rotermann
Rotermanni 10, Rotermannin kauppakortteli
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 11-19, sunnuntai 11-18

Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Springfield vaatekauppa Tallinna myymälästä on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/SpringfieldEE/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä esimerkiksi liittyen brändin uutuuskokoelmiin, tapahtumiin Virossa, sekä paljon muuta.