Tallinnan Stenolink Motokeskus mönkijä- ja moottoripyöräliike

Mönkijä- ja moottoripyöräliike Stenolink Motokeskus kuuluu Tallinnan Õismäen FK Keskus kart-radan yhteydessä oleviin palveluihin.

Myymälässä on tarjolla suuri valikoima mönkijöitä, skoottereita, motocross-pyöriä, dirtbike & pit bike pyöriä, varaosia, ja paljon muuta.

Stenolink Motokeskus mönkijä- ja moottoripyöräliike TallinnaStenolink Motokeskus on perustettu vuonna 2004, ja yhtiö on tuonut maahan etenkin taiwanilaisia ja kiinalaisia mönkijöitä / moottoripyöriä sekä varaosia vuodesta 2005.

Firma on lisäksi taiwanilaisten Standard Motor Corpin (SMC) tuotteiden virallinen edustaja Virossa.

Löydät tuotevalikoimasta tuotteita SMC:n ohella muun muassa merkeiltä CFMoto, Nitro, Apollo, EGO, Keeway, Naraku, ja 101 octane.

Laajaan tuotevalikoimaan sisältyvät erityisesti CFMoton malliston tuotteet, kuin myös Apollo / Nitro lasten mönkijät sekä motocross-pyörät. Ostettavissa ovat lisäksi EGO sähköpyörät.

Stenolink Motokeskukseen voi tuoda myymälästä ostetun mönkijän tai moottoripyörän sekä huoltoon että korjattavaksi. Voit varata ajan myös muista liikkeistä ostettujen moottoripyörien korjausta varten.

Voit tutustua Stenolinkin tuotevalikoimiin ja tuotteiden hintoihin paikan verkkokaupan kautta, osoitteessa www.stenolink.ee.

Stenolink Motokeskus
Paldiski mnt 229a
13520 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-18, la klo 10-14
www.stenolink.ee

Stenolink Motokeskuksen moottoripyöriä, mönkijöitä, ja moottorikelkkoja varten oleva nettikauppa-varaosamyymälä operoi osoitteessa www.cn-parts.com.

CN-Parts.com verkkokauppa lähettää paketteja myös Suomen alueelle.