Suntray verhokauppa Tallinna

Suntray verhokauppa Tallinna toimii Viron pääkaupungin puitteissa Kesklinnan kaupunginosassa olevalla myymälällä, osoitteessa Kristiina 15.

Yhtiön myymälästä löytyy kaikkea, mikä mahtuu määritelmän ‘verho’ alle, sekä muuta verhoilun alaan kuuluvaa.

Firmalla, jolla on pitkä historia alalla, pystyy löytämään soveltuvia verhoilun ratkaisuja niin koteihin kuin konttoreihinkin.

Suntray verhokauppa Tallinna.

Tuotekategorioina yhtiön valikoimista löytyvät muun muassa sälekaihtimet, lamelliverhot, verhokankaat, verhotekstiilit, verhotangot ja tarvikkeet, paneeliverhot, rullaverhot, vekitetyt / pliseeratut verhot, sekä laskosverhot.

Voit tutustua tuotevalikoimaan kokonaisuudessaan, mukaanlukien verhotangot ja oheistarvikkeet, yhtiön verkkosivuilla ja jättää samalla tarjouspyynnön tarvitsemistasi tuotteista.

Verhokauppa Tallinna - Suntray.

Firman salongissa on mahdollista ostaa tuotteita kaikissa verhokategorioissa, joiden oheen tarjolla ovat lisäksi ompelupalvelut sekä asennuspalvelut Tallinnan kaupungin alueella.

Voit tilata verhojen ompelupalvelun joko omista kankaistasi tai yhtiön valikoimissa olevista kankaista. Kankaiden ompelu tapahtuu täysin toiveidesi mukaisesti ja sisustukseesi soveltuvana ratkaisuna.

Suntray verhokauppa Tallinna.

Verhokauppa ompelee myös tyynyliinoja, peittoja, tuolien verhoiluja, sekä pöytäliinoja.

Suntray verhokauppa Tallinna
Kristiina 15
10131 Tallinn
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-perjantai 10-18
suntray.ee

Voit ottaa yhteyttä Suntray verhokauppa Tallinna liikkeeseen yhtiön verkkosivuilla olevan kontaktilomakkeen kautta esimerkiksi liittyen hintoihin ja oheispalveluihin.

Mikäli tulet käymään yhtiön salongilla Tallinnan keskustan lähellä olevalla toimipaikalla, tarjolla on ilmaista parkkitilaa myymälän yhteydessä olevalla parkkipaikalla.