Superdry kauppa Tallinna – 2 toimipaikkaa & aukioloajat

Superdry kauppa Tallinna toimipaikkoja on kaupungin alueella kaksi kappaletta, yksi Ülemiste ostoskeskuksessa (Suur-Sõjamäe 4) ja toinen Rocca al Mare kauppakeskuksessa (Paldiski mnt 102).

Superdry on jännittävä nykyaikainen tuotemerkki, joka on keskittynyt tekemään korkealaatuisia tuotteita, joissa yhdistyy vintage Americana, japanilaisen kulttuurin inspiroimat grafiikat, sekä brittiläinen tyyli.

Myymälät tarjoavat tuotteita sekä naisille että miehille.

Superdry kauppa Tallinna - Rocca al Mare.

Rocca al Mare.

Tuotekategorioina kaupasta löytyy muun muassa t-paitoja, poolopaitoja, collegepaitoja, farkkuja, verryttelypukuja, mekkoja, takkeja, paitoja, neuleita, kuin myös laukkuja ja asusteita.

Tuotteita kuvastavat laatukankaat, aidot vintage pesut, uniikit yksityiskohdat, maailmanluokan käsinpiirretyt grafiikat, sekä räätälöidyt istuvuudet monipuolisilla tyyleillä.

Superdry Tallinna.

Ainutlaatuisuudensa ansiosta brändi on saanut eksklusiivista viehätysvoimaa sekä paljon faneja kuuluisuuden henkilöistä.

Brändillä on merkittävä ja kasvava verkosto myymälöitä ympäri maailmaa, yhteensä yli 740 kauppapaikkaa 61 eri maassa.

Tämän lisäksi ketjun verkkokauppa, Superdry.com myy tuotteita yli sataan maahan, ja sen toimintaa tukee yhtiön 21 paikallista verkkokauppaa.

Superdry kauppa Tallinna.

Brändi, jonka kehitti myös Bench-ketjun takaa löytyvä James Holder, avasi ensimmäisen oman myymälänsä vuonna 2004.

Tuotemerkki on toteutettu näyttämään ja tuntumaan aidolta amerikkalaiselta vintage muodilta yhdistettynä japanilaisen kulttuurin erikoisuuksiin.

Vaatteiden siluetit ovat äärimmäisen räätälöityjä ja sovitettuja, ja valmistukseen käytetään vain korkeimman laatuisia saatavilla olevia kankaita.

Yhtiön menestystarina alkoi muutamasta t-paita designista – joista osa on edelleen tuotannossa niiden suosiosta johtuen – ja kokoelmasta poolopaitoja.

Nykyään kokoelmat kattavat vaatekaapin oleelliset osat täydellisesti, aina kauniista & laadukkaista t-paidoista vintage tyylisiin pooloihin, pukupaitoihin, collegepaitoihin, takkeihin, ja päällysvaatteisiin saakka.

Tallinnan alueella tuotemerkillä on olemassa myymälät suomalaisomisteisessa Rocca al Mare kauppakeskuksessa sekä lentokenttää lähellä olevassa Ülemiste Keskus ostoskeskuksessa.

Superdry kauppa Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Rocca al Mare
Paldiski mnt 102, 1. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
superdry.com

Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja Superdry kauppa Tallinna myymälöistä seuraamalla brändin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/SuperdryEstonia/.

Tuotemerkillä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/superdry/.