Tallinnan Sushi Cat ravintola

Sushi Cat ravintola on osa Tallinnan Tõnismäen asuinalueen palveluita, osoitteessa Roosikrantsi 16.

Ravintolana Sushi Cat on uniikki, moderni, ja värikäs konsepti sushibaari.

Sushi Cat ravintola TallinnaPaikkaa ovat inspiroineet Japanin pop-kulttuurin elementit, mukaanlukien Manga, Animé, Cosplay, ja muut leikkisät tekijät, jotka luovat iloisen ja inspiroivan ilmapiirin.

Sushi Catin ideana on tarjota maukkaita, tervellisiä, ja täyttäviä ruokia kaikille asiakkaille.

Tyypillinen tuore & edullinen ateria ravintolassa sisältää sushikombinaation, kupin japanilaista teetä, sekä Miso-keiton.

Sushin nauttiminen on tehty ravintolassa helpoksi, nopeaksi, ja hauskaksi.

Sushi Catin toimintaan kuuluvat yksinkertaiset etukäteen rakennetut sushi-yhdistelmät ja yksinkertaiset menut. Ei vaikeita nimiä tai tuntemattomia järjestelmiä.

Sushi Cat TallinnaEdullisten sushiruokien ohella voit kokea tiloissa modernia japanilaista Manga & Pop kulttuuria, muista sushibaareista poikkeavalla, mutta samanaikaisesti vieraanvaraisessa ilmapiirissä.

Sushi Catista ei löydy ruskeita bambooseiniä tai samurai-miekkoja! Niiden sijaan asiakkaita odottaa hetkinen rentoa, iloista ruokailua arjen puitteissa.

Voit tutustua menuun ja ruokien / juomien hintoihin Sushi Catin (myös englanninkielisillä) verkkosivuilla, osoitteessa www.sushicat.ee.

Ruoat on mahdollista saada tilattua kuljetettuina hotellille / toimistolle / kotiin Tallinnan MyChef (www.mychef.ee) palvelun kautta.

Sushi Cat
Roosikrantsi 16
10119 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 12-22, pe klo 12-23, la klo 13-23, su klo 13-22
www.sushicat.ee

Sushi Catilla on olemassa Facebook-sivut, osoitteessa www.facebook.com/tallinnsushicat.

Facebook-sivuilla ilmoitetaan esimerkiksi uusista ruokalistalle tulleista ruokalajeista, kampanjoista, sekä japanilaisen kulttuurin tapahtumista Tallinnassa.