Swarovski myymälä Tallinna – 2 liikettä & aukioloajat

Swarovski myymälä Tallinna toimipisteitä on kaupungin alueella kahden liikkeen verran, joista toinen on suositun Ülemiste kauppakeskuksen tiloissa (Suur-Sõjamäe 4).

Itävaltalainen, luksusesineisiin ja muotikristalleihin erikoistunut brändi tarjoaa liikkeissään valikoimaa, johin kuuluvat etenkin korut, muoti-asusteet, kellot, figuriinit, kodin tarvikkeet, sekä miesten kokoelmat.

Myymälän toiminnan taustalla oleva yhtiö, Swarovski AG, on itävaltalainen, Wattensin kylästä käsin toimiva, globaalisti edustettuna oleva konserni.

Swarovski myymälä Tallinna - Kauppakeskus Ülemiste.

Kauppakeskus Ülemiste.

Yhtiö sai alkunsa vuonna 1895, kun Daniel Swarovski, böömiläinen keksijä ja visionääri, muutti Itävallan Tirolissa olevaan Wattensin kylään mukanaan vastakeksimänsä laite kristallikorukivien leikkaamiseen ja kiillottamiseen.

Tästä alusta kehittyi nykyinen, muotimaailman mullistanut brändi, joka on johtavia tarkkuushiottujen muoti- ja korukristallien valmistajia.

Edelleen (viidennen sukupolven hallinnoima) perheomisteisen yhtiön tuotteita myydään tätä nykyä yli 120 eri maassa.

Swarovski Tallinna - Rocca al Mare.

Rocca al Mare.

Konserniin kuuluu kaksi päädivisioonaa, joista toinen valmistaa ja myy irtoelementtejä teollisuudelle, ja toinen luo design-perusteisia lopputuotteita.

Etenkin tuotemerkin kristalleista on tullut vuosien myötä olennainen osa kansainvälistä disain-kulttuuria. Vuodesta 1965 yhtiö on palvellut myös koruteollisuutta tarkkuusleikatuilla aidoilla jalokivillä ja muilla tuotteilla.

Firmalla on yli 2 350 myymälän verkosto omia toimipaikkojaan, joissa kussakin myydään kokoelmia koruja, asusteita, sekä kodin sisustustuotteita.

Toimintaan lukeutuu myös kansainvälisesti toimiva, kristallifiguurien keräilijöiden yhteisö nimeltään Swarovski Crystal Society, jolla on noin 300 000 jäsentä. Lisäksi Wattensin kylästä löytyy Swarovski Kristallwelten, firman historiaa ja innovaatioita juhlistava kristallimuseo, joka on ollut avoinna vuodesta 1995.

Osana konsernia toimii Swarovski Optik, jonka toimialana on valmistaa optisia laitteita, kuten kiikareita ja kiikaritähtäimiä. Tallinnassa näitä tuotteita myyvät mm. Jahipaun ja Jagdhof metsästyskaupat.

Swarovski myymälä Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Kauppakeskus Ülemiste
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Kauppakeskus Ülemiste
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
swarovski.com/en-FI/

Kauppakeskus Rocca al Mare
Paldiski mnt 102, 1. kerros, Kauppakeskus Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja Swarovski myymälä Tallinna toimipaikoista ja niistä saatavilla olevista tuotteista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/SWAROVSKI.global/.

Brändillä on olemassa lisäksi oma Instagram-tili, joka puolestaan sijaitsee osoitteessa instagram.com/swarovski/.