Tallinnan Syrtaki Taverna kreikkalainen ravintola (SULJETTU)

Kreikkalainen ravintola Syrtaki Taverna palvelee asiakkaitaan Tallinnan vanhassakaupungissa, osoitteessa Piiskopi 1. (PÄIVITYS 2022: RAVINTOLA ON SULJETTU)

Kyseessä on aito kreikkalainen taverna, jollaisia löytyy jokaiselta kulmalta Kreikasta, niin merenrantakylistä, kylpylälomakeskuksista, kuin vuoristopaikkakunniltakin.

Syrtaki Taverna kreikkalainen ravintola TallinnaRavintolan reseptit ovat pääkokki Georgios Millioniksen kotimaastaan keräämiä helmiä, etenkin Millioniksen kotisaari Korfun alueelta.

Ruoat valmistetaan aitoihin kreikkalaisen keittiön perinteisiin tukeutuen, jonka myötä paikka on myös Tallinnassa vierailevien tai alueella asuvien kreikkalaisten suosima kohde.

Jos et ole vielä tutustunut kreikkalaisen keittiön aitoihin tuoksuihin ja makumaailmaan, Syrtaki Taverna tarjoaa Viron matkan yhteyteen erinomaisen uuden kokemuksen ja elämyksen.

Ruokalistalta ovat valittavissa Syrtakin keitot, alkupalat, salaatit, gyros-ruoat, lammasruoat, grilliruoat, grilliruoat kahdelle, pastaruoat, kanaruoat, lisukkeet, kalaruoat, sekä jälkiruoat.

Syrtaki Taverna kreikkalaiset ruoat Tallinna

Juomien suhteen voit herkutella ruoan yhteydessä mm. kreikkalaisilla puna- tai valkoviineillä, vermutilla, kuohuviinillä, liköörijuomilla, vodkalla, tequilalla, ginillä, rommilla, viskillä, konjakilla tai brändillä, oluella tai siiderillä, cocktaileilla, virvoitusjuomilla, tai kuumilla juomilla.

Miljöönä Syrtaki on miellyttävä ja viihtyisä, tarjoilun tapahtuessa kreikkalaiseen tapaan ystävällisesti ja asiallisesti, taustalla soidessa viehättävä välimerellinen musiikki.

Syrtaki Taverna (PÄIVITYS 2022: RAVINTOLA ON SULJETTU)
Piiskopi 1
10130 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 11-22, pe-la klo 10-23, su klo 10-19
www.syrtaki.ee

Syrtaki on sijainniltaan erinomainen, kuuluen harvoihin ruokailupaikkoihin Toompean mäen alueella.

Läheltä löytyvät Tallinnan nähtävyyksistä muun muassa Aleksanteri Nevskin katedraali, Toompean linna, sekä Tallinnan tuomiokirkko.