Tallinnan Tamaris kenkäliike (SULJETTU)

Löydät saksalaisen Tamaris kenkäkauppaketjun myymälän Tallinnan kaupungissa Ülemiste ostoskeskuksen puitteista, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Tamaris on valinta hintatietoisille naisille, jotka etsivät brändiä, joka ei ole pelkästään elämäntyyliä edustava tuotemerkki, vaan myös merkki laadusta.

TamarisTamaris tarjoaa korkean laatunsa ohella erinomaista vastinetta rahoille.

Trendikkäistä klassisiin tyyleihin, tuotemerkin valikoimista löytyy vaihtoehtoja kaikille naisten muodin lähestymistavoille ja kaikkiin tilanteisiin.

Kokoelmia on olemassa kolmea päätyyppiä: Tamaris, Tamaris Active, ja Tamaris Trend.

Näistä Tamaris kengät ovat klassisia, tyylikkäitä, laadukkaita jalkineita. Kokoelmasta löytyy elegantteja arkikenkiä sekä kenkiä liike-elämään.

Tamaras Active on puolestaan urheilullinen, vapaa-ajan jalkinekokoelma, jonka piirteisiin kuuluvat sporttiset muotoilut ja paras käyttömukavuus.

Tamaris Trend on vaihtoehdoista kaikkein tuoreimpia trendejä edustava mallisto, josta löytyy hyviä vaihtoehtoja kauden parhaista suosikkityyleistä, ripauksella ylellisyyttä.

Brändi on erittäin suosittu kaikissa maissa jossa se on tarjolla, etenkin valmistusmaassaan Saksassa.

Tamaris myymälöitä löytyy Viron ja Saksan ohella myös Itävallasta, Iso-Britanniasta, Hollannista, Belgiasta, Ranskasta, Tanskasta, Ruotsista, Venäjältä, Tsekin tasavallasta, Puolasta, Unkarista, Kreikasta, sekä Sloveniasta.

Tallinnan Tamaris myymälät (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Tamaris Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.tamaris.eu

Ülemiste kauppakeskuksen Tamaris kenkäkauppa löytyy rakennuskompleksin 2. kerroksesta.

Tarkkaan ottaen myymälä sijaitsee SHU sekä Salamander kenkäliikkeiden välisessä tilassa.

Ülemiste ostoskeskus on Viron suurimpia shoppailukohteita yli 210:llä myymälällä ja palvelulla, noin 60 000 m2:n kokoisella alueella.

Tamaris myymälät muualla Virossa (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Tamaris Jõhvi Kaubakeskus
Keskväljak 6
41536 Jõhvi (Ida-Virumaa)
Aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la klo 9-16, su klo 10-15
www.tamaris.eu

Tamaris myymälöiden takaa löytyvä konserni, Wortmann Group, omistaa myös kenkämerkit s.Oliver, Marco Tozzi, Caprice, Jana, sekä AntiShokk.