TantsuGeen tanssistudio Tallinna – T1 Mall of Tallinn

TantsuGeen tanssistudio Tallinna operoi lähellä kaupungin lentokenttää sijaitsevassa modernissa T1 Mall of Tallinn kauppakeskuksessa, osoitteessa Peterburi tee 2.

Tanssistudio, jonka ohjelmistoon kuuluvat myös liikuntatunnit (mm. yoga ja Pilates) on mukava ja kodikas paikka harrastaa tanssiliikuntaa Tallinnan parhaimpiin kuuluvan kauppakeskuksen tiloissa.

Paikka toivottaa tervetulleeksi tanssitunneille kaikenikäiset tanssista ja liikkumisesta kiinnostuneet.

Studion tunneille ei aina tarvita aikaisempaa kokemusta, joten voit vain tulla ja nauttia treeneistä miellyttävässä seurassa ja ammattimaisen kouluttajan opastuksessa.

TantsuGeen tanssistudio Tallinna - T1 Mall of Tallinn.

Tarjolla oleviin tyylilajeihin kuuluvat ryhmäliikunnan suhteen Ashtanga Yoga, Pilates, sekä Vinyasa Flow.

Nuorten ja lastenryhmiin kuuluvat tyylit ovat akrobatia (7-15 vuotiaat), baletti & tanssi (6-9 vuotiaat), Club Freestyle, Break, Etno Show (vähintään 16-vuotiaat), Girly Hiphop (vähintään 15-vuotiaat), HIPHOP lapsille (3-7 vuotiaat), HIPHOP-Show (8-13 vuotiaat), HIPHOP-Show (vähintään 14-vuotiaat), K-POP Show N (9-18 vuotiaat), Latin (7-12 vuotiaat), luova liikunta (7-12 vuotiaat), Lustakad Jalakesed (3-6 vuotiaat), lasten baletti (3-5 vuotiaat), Showdance (vähintään 7-vuotiaat), sekä Street Choreo (9-19 vuotiaat).

Tanssitekniikkaa opettavia tunteja järjestetään TantsuGeenin saleissa tyylilajeissa Club Freestyle, Contemporary Jazz, Etno Show (vähintään 16-vuotiaat), Girly Hiphop (vähintään 15-vuotiaat), Heels&Feels, Hiphop-Show (vähintään 14-vuotiaat), House (vähintään 30-vuotiaille), sekä Latin.

Mikäli et ole varma mikä on sinulle ominaisin tyylilaji aloittaa harrastamaan, Tallinnan TantsuGeen tarjoaa ilmaisen ensimmäisen tutustumiskerran kunkin tyylilajin suhteen (maksimissaan kuitenkin kaksi eri tyylilajia per oppilas).

Kukin treenauskerta kestää noin 55-60 minuuttia, ja voit ostaa niihin kertakäyntejä tai maksaa tunteja etukäteen suuremmissa sarjoissa.

Hinnastot, tuntien aikataulut, tyylien kuvaukset, ja ohjaajien nimet & taustatiedot on luettavissa TantsuGeenin verkkosivuilta. Tuntien opettajat, kurssista riippuen, puhuvat tyypillisesti vironkielen ohella englantia ja/tai venäjää.

TantsuGeen tanssistudio Tallinna – T1 Mall of Tallinn
Peterburi tee 2, T1 Mall of Tallinn
11415 Tallinn
tantsugeen.ee

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja TantsuGeen tanssistudio Tallinna toimipaikasta on seurata sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/TantsuGeen/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen tanssistudion uutuuskursseihin, poikkeuksellisiin aikatauluihin, sekä paljon muuta.

TantsuGeen tanssistudio Tallinna – ryhmäliikuntatunnit

Ashtanga Yoga on perinteinen joogatyyli, joka koostuu kuuden asennon sarjasta, joka toistetaan samassa järjestyksessä jokaisella harjoituskerralla. Asennot tehdään hengityksen tahdissa, ja harjoitus on fyysisesti haastava. Ashtanga Yogaa pidetään usein hyvänä tapana parantaa kehonhallintaa, voimaa ja notkeutta.

Pilates on liikuntamuoto, joka keskittyy kehon lihasten vahvistamiseen ja liikkuvuuden parantamiseen. Pilatesharjoittelu koostuu erilaisista liikkumista, jotka tehdään yleensä pienellä liikeradalla. Pilatesta pidetään hyvänä tapana vahvistaa syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja vähentää stressiä.

Vinyasa Flow on joogatyyli, joka yhdistää joogan perinteisiä asentoja hengitykseen. Asennot tehdään hengityksen tahdissa, ja harjoitus on dynaaminen ja energinen. Vinyasa Flowta pidetään hyvänä tapana parantaa kehonhallintaa, voimaa ja notkeutta.

Ashtanga Yogan ja Vinyasa Flown erot

Ashtanga Yoga ja Vinyasa Flow ovat molemmat joogatyylit, jotka yhdistävät joogan perinteisiä asentoja hengitykseen. Näiden kahden joogatyylin välillä on kuitenkin joitakin keskeisiä eroja:

  • Asentojen järjestys: Ashtanga Yogassa on kiinteä asentojen järjestys, joka toistetaan samassa järjestyksessä jokaisella harjoituskerralla. Vinyasa Flowssa asennot järjestetään yleensä opettajan luoman sarjan mukaan, ja sarja voi vaihdella harjoituskerrasta toiseen.
  • Harjoitustempo: Ashtanga Yoga on usein melko nopeatempoinen, kun taas Vinyasa Flowssa harjoitustempo voi vaihdella opettajan mukaan.
  • Kehonhallinta: Ashtanga Yogassa keskitytään usein voimakkaaseen kehonhallintaan, kun taas Vinyasa Flowssa keskitytään enemmän liikkuvuuden parantamiseen.

Pilatesin ja Vinyasa Flown erot

Pilates ja Vinyasa Flow ovat molemmat liikuntamuotoja, jotka keskittyvät kehon lihasten vahvistamiseen ja liikkuvuuden parantamiseen. Näiden kahden liikuntamuodon välillä on kuitenkin joitakin keskeisiä eroja:

  • Liikkeiden tyyppi: Pilatesharjoittelu koostuu yleensä pienillä liikeradoilla tehtävistä liikkeistä, kun taas Vinyasa Flowssa liikkeet ovat usein suurempia ja dynaamisempia.
  • Hengitys: Pilatesharjoittelussa hengitys on tärkeä osa harjoitusta, kun taas Vinyasa Flowssa hengitys on usein luonnollisessa tahdissa.
  • Lihasten aktivointi: Pilatesharjoituksessa keskitytään yleensä syvien lihasten aktivointiin, kun taas Vinyasa Flowssa keskitytään enemmän pinnallisten lihasten vahvistamiseen.

Loppupäätelmät

Ashtanga Yoga, Pilates ja Vinyasa Flow ovat kaikki erinomaisia tapoja parantaa kehonhallintaa, voimaa ja notkeutta. Eri liikuntamuodot tarjoavat kuitenkin hieman erilaisia etuja. Ashtanga Yoga on hyvä valinta, jos etsit haastavaa ja fyysisesti vaativaa harjoitusta. Pilates on hyvä valinta, jos haluat vahvistaa syviä lihaksia ja parantaa ryhtiä. Vinyasa Flow on hyvä valinta, jos haluat dynaamisen ja energisen harjoituksen.