Tallinnan TantsuGeen tanssistudio

TantsuGeen tanssistudio operoi Rotermannin kauppakorttelissa, Tallinnan keskustan yhteydessä (Rotermanni tn 5).

Kolmen salin kokoinen TantsuGeen on mukava ja kodikas paikka harrastaa tanssiliikuntaa aivan sataman vierestä löytyvissä tiloissa.

TantsuGeen tanssistudio Rotermann TallinnaTantsuGeen toivottaa tervetulleeksi tanssitunneille kaikenikäiset tanssista ja liikkumisesta kiinnostuneet.

Studion tunneille ei aina tarvita aikaisempaa kokemusta, joten voit vain tulla ja nauttia treeneistä miellyttävässä seurassa ja ammattimaisen kouluttajan opastuksessa.

Tarjolla oleviin tyylilajeihin kuuluvat ryhmäliikunnan suhteen ZUMBA ja tehotreenit (esim. kunnonkohotukseen tai laihduttamiseen).

Nuorten ja lastenryhmiin kuuluvat tyylit ovat akrobatia, baletti, Club Freestyle, GirlY, Lustakad Jalakesed (3-6 vuotiaat), sekä katutanssi.

“Keho ja mieli” tyylejä ovat bodyART, Hatha Yoga, ShinDo, ja venytystreenit.

Yhteistreeneihin vanhemmille ja lapselle lukeutuvat vauvavoimistelu (3 kk – 1 v.) ja pienten lasten voimistelu (1 v. – 3 v.).

Paritanssitunteja (salitanssi) on tarjolla aloittelijoille sekä harrastuskursseina.

Tanssitekniikkaa opettavia tunteja järjestetään TantsuGeenin saleissa tyylilajeissa afrikkalainen tanssi, akrobatia, baletti, Broadway Jazz, Club Freestyle, Club Freestyle OldSchool, nykyaikainen Jazz, GirlY, HipHop & House, House, Latin Ladies Style, MovingForFun, ja Ragga.

Mikäli et ole varma mikä on sinulle ominaisin tyylilaji aloittaa harrastamaan, TantsuGeen tarjoaa ilmaisen ensimmäisen tutustumiskerran kunkin tyylilajin suhteen.

Kukin treenauskerta kestää noin 55-60 minuuttia, ja voit ostaa niihin kertakäyntejä tai maksaa tunteja etukäteen suuremmissa sarjoissa.

Hinnastot, tuntien aikataulut, tyylien kuvaukset, ja ohjaajien nimet & taustatiedot on luettavissa TantsuGeenin verkkosivuilta, osoitteessa www.tantsugeen.ee.

Ajankohtaisista studion tapahtumista kerrotaan lisäksi paikan Facebook-sivuilla (www.facebook.com/TantsuGeen).

Tantsugeen Tantsustuudio Rotermann
Rotermanni tn 5 / Roseni tn 10
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18
www.tantsugeen.ee

TantsuGeen tanssistudio sijaitsee Rotermannin kauppakorttelissa rakennuksessa, jonka nimi on “Valge maja” (näyttäen musta-valkoisilta raidoilta).

Tanssisalit löytyvät rakennuksen 2. kerroksen puitteista.