Tallinnan Tapita tapas ravintola (SULJETTU)

Tapas baari & ravintola Tapita sijaitsee Tallinnan Solaris keskuksen puitteissa, paikan 2. kerroksessa. (PÄIVITYS 2022: RAVINTOLA ON SULJETTU)

Tapita tarjoaa parhaita espanjalaisia tapas ja pinchos ruokia, Etelän makuja, ja hyviä tunteita rennossa & ystävällisessä ilmapiirissä.

Tapita Tapas ravintola TallinnaRavintolan toiminnan takana ovat (juuriltaan andalusialaiset) Barcelonasta Tallinnaan muuttaneet ravintoloitsijat ja tapas-kulttuurin asiantuntijat.

Makumaailmaan Tapitassa kuuluvat mm. mustat oliivit, Iberian kinkku, tortilla de patata eli espanjalainen perunamunakas, escalivada eli grillatut kasvikset kuumalla Brie-juustolla…

…kanamaksapatee sherry- ja viikunahillolla, täytetyt sinisimpukat, mereneläväpaella, chili-kuningaskatkaravut, suolaturska, merenelävät mustalla riisillä ja aioli-kastikkeella, ja paljon muuta.

Tapita tapas ravintola Solaris Keskus TallinnaTapita edustaa yhtäältä perinteista espanjalaista keittiötä, mutta toisaalta myös modernia, luovaa tapas-kulttuuria sekä säntillisiä valmistusmetodeja.

Aitouteen panostaminen näkyy toisaalta myös siinä, että ravintola tuo itse maahan esimerkiksi korkeita laatuvaatimuksiaan täyttäviä espanjalaisia viinejä, kinkkuja, ja makkaroita.

Samat omistajat pyörittävät Tallinnassa myös välimerellistä keittiötä edustavaa Alter Ego ravintolaa, joka operoi matkustajasatamaa lähellä olevassa Rotermannin korttelissa (Roseni 8).

Tapita tapas baari & ravintola Solaris Keskus (PÄIVITYS 2022: RAVINTOLA ON SULJETTU)
Estonia puiestee 9
10143 Tallinna
www.tapita.ee
www.facebook.com/TapitaTallinn

Tapita tapas ravintola on sijoitettu Solaris kauppakeskuksen puitteissa paikan 2. kerrokseen.

Tarkkaan määriteltynä ruokailupaikka löytyy kerroksen alueelta Solaris Kinon portaiden vierestä.