TarSiman huonekaluliike Tallinna

TarSiman huonekaluliike Tallinna tarjoaa samassa myymälässä (osoitteessa Maleva 2L) sekä vähittäismyyntipisteen että tukkumyymälän palvelut.

Yhtiö on erikoistunut mittatilauksina valmistettaviin huonekaluihin, kuin myös huonekaluheloihin ja -irtotarvikkeisiin.

TarSiman aloitti mittatilauksena tehtävien huonekalujen valmistuksen vuonna 1991.

Alusta saakka tuotannon painopisteenä ovat olleet etenkin keittiökalusteet ja vaatekaapit, mutta voit tilata myös muita tilaustyönä tehtäviä huonekaluja.

TarSiman huonekaluliike Tallinna.

Yhtiö on toteuttanut vuosien varrella lisäksi lukuisia konttorikalusteita sekä erikoistilauksesta toteutettuja kalusteita esimerkiksi myymälöihin, poliklinikoille, sairaaloille, ja hotelleille.

Huonekaluhelojen ja huonekalujen osien maahantuonnin alalla firma on ollut mukana toimintansa alusta (vuodesta 1991) saakka.

Tämä maahantuonti oli alkuun tarpeellista hyvännäköisten ja mittatilauksena tehtävien huonekalujen toteutuksen vuoksi.

Vuosien myötä tästä osasta toimintaa kasvoi merkittävä oma divisioonansa, joka nykyisin myy huonekaluosia-ja -heloja kaikille virolaisille huonekaluvalmistajille sekä yksityisasiakkaille.

Tähän osaan tuotevalikoimaa kuuluvat mm. metalliset nupit, metalliset, puiset, ja muoviset kädensijat, lipastokahvat, naulakot, huonekalujalat, huonekalupyörät, salvat/ovensulkijat, ovinumerot, saranat, lukot/avaimet, roskakorit, liukusäätimet, ritilät/korit, kaiteet, putket, palkit/kulmat, liukupalat, ruuvit/pultit/mutterit/ulosvetimet, sekä johdon reikäkotelot/tulpat.

Tallinnan puitteissa yhtiön myymälä sijaitsee osoitteessa Maleva 2L,

TarSiman huonekaluliike Tallinna
Maleva 2L
11711 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-torstai 9:30-19, lauantai 10-16
tarsiman.ee

Yhtiön edulliset jälleenmyynti- ja tukkumyyntihinnat ovat osaltaan mahdollisia sen ansiosta, että firma tekee suoria hankintoja alan valmistajien ja tehtaiden kanssa, yhtenä suurimpana ollessa puolalainen GAMET.

Firman historiaan kuului sen alkuvaiheessa, 1990-luvun alkuvaiheessa, myös suomalaisten huonekalujen myynti, mutta nykyisin tämä toiminta on jäänyt pois toiminnasta.