Tallinnan Tervisekaubad terveyskauppa

Terveyskauppa Tervisekaubad toimii Norde Centrum ostoskeskuksesta, osoitteesta Lootsi 7, 500 metrin päästä sataman D-terminaalista.

Tervisekaubad myy laajaa valikoimaa terveydenhoidon tuotteita, mukaanlukien ortopedisiä kenkiä, tukisukkia, jalkojenhoidon tuotteita, urheilutukia, inkontinenssituotteita, ja verenpaineen monitoreja.

Tervisekaubad terveyskauppa TallinnaMyymälä on palvellut asiakkaitaan Norden Centrumin toimipaikaltaan käsin vuodesta 2009 saakka.

Kaupan koulutettu henkilökunta on valmis auttamaan sinua tuotteiden valinnassasi, ystävällä ja asiantuntevalla palvelulla.

Tuotevalikoimaan kuuluvat Birkenstock jalkineiden suhteen kengät miehille, naisille, ja lapsille brändien Birkenstock, Papillio, Footprints, ja Birki’s alla.

Muita ortopedisiä kenkiä edustavia tuotemerkkejä myymälässä ovat Hartjes, Rathgeber, sekä Pulman, ja voit ostaa lisäksi ortopedisesti muotoiltuja pohjallisia.

Jalkojenhoidon tuotteiden kategoriasta löytyvät varsinkin jalkavoiteet, mutta myös lajitelma muita hoitotuotteita.

Voit ostaa lisäksi sukkia (tukisukat, Angora villasukat), ortooseja ja tukivöitä, manikyyri- ja pedikyyrituotteita, suunhoitotuotteita, naamioita, pumppuja, kauneus-ja terveydenhoidon tuotteita, sekä Omron laitteita.

Lääketieteellisiin tuotteisiin kuuluvat ensiaputuotteet, haavanhoito, laastarit, siteet, pidätyskyvyttömyyden hoidot, vuodepotilaiden ja vanhuksien hoidot, tablettien jakelurasiat, ja tablettien puolittajat.

Tyynyjä löytyy kategorioissa terveystyynyt, aukolla varustetut istumistyynyt, niskatyynyt, sekä kylpytyynyt.

Muita tarjolla olevia kategorioita ovat esimerkiksi vartalonlämmittimet, kuntolaitteet, uintitarvikkeet, kävelykepit ja apuvälineet, ja kuumavesipullot.

Voit tutustua tuotteisiin ja niiden hintoihin Tervisekaubad verkkopalvelussa, osoitteessa www.Tervisekaubad.ee.

Tervisekaubad Norde Centrum
Lootsi 7
10151 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.tervisekaubad.ee

Tervisekaubad myymälä on erinomaisella paikalla Norde Centrumin tiloissa, Rimi supermarkettia vastapäätä ja Nahanorm sekä Vävars kauppojen välissä.

Terveydenhoitoon liittyviä tuotteita saman ostoskeskuksen puitteissa myy myös Südameapteek apteekki.