Tallinnan The House of Vintage Frames myymälä

The House of Vintage Frames myymälä sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin puitteissa, osoitteessa Müürivahe 28.

Kyseessä on käyttämättömiin vintage-silmälasikehyksiin ja -aurinkolaseihin erikoistunut liike, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2010.

The House of Vintage Frames TallinnaKukin kehys valitaan myyntiin huolellisesti asiantuntevan, henkilökuntaan kuuluvan historioitsijan toimesta, ja kuhunkin kehystyyliin liittyy aina mielenkiintoinen tarina.

Myymälässä on kaupan silmälasikehyksiä & aurinkolaseja 1960-1990-luvuilta, ja kaikki tuotteet ovat käyttämättömiä, antaen niille poikkeuksellisen arvon, ainutlaatuisuuden, ja asiakkaille mahdollisuuden luoda oma, uniikki tyylinsä.

The House of Vintage Framesin tavoitteena on löytää ajattoman designin ja laadun omaavia kehyksiä tuotemerkeiltä, jotka edustavat harvinaisimpia malleja niin naisille kuin miehillekin.

Kaupan on tuotteita valmistajilta kuten Cazal, Alain Mikli, Dior, Nina Ricci, Zeiss, Cartier, Alpina, Ray-Ban, Jean-Paul Gaultier, Dunhill, MCM, Paloma Picasso, Persol, Ted Lapidus, Neostyle, sekä Carrera.

The House of Vintage Frames myymälä Tallinna

Useat kaupan olevat tuotteet edustavat periodia, jolloin merkittävä osa silmälasikehyksistä valmistettiin Italiassa ja Länsi-Saksassa, toisin kuin nykyisin (tuotannon tapahtuessa pääosin Kiinassa).

The House of Vintage Frames
Müürivahe 28
10140 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 12-19, la klo 12-17
www.facebook.com/houseofvintageframes

The House of Vintage Frames myymälän virallinen Facebook-sivu toimii osoitteessa www.facebook.com/houseofvintageframes.

Liike käyttää Facebookia muun muassa uusista tuotteista ilmoittamiseen ja vintage-kehystyylien esittelyyn.