Tallinnan Time Stop bistro-kahvila (SULJETTU)

Bistro-kahvila Time Stop palvelee asiakkaitaan Tallinnan Ülemiste kauppakeskuksen I-ja II-kerroksen tiloissa. (PÄIVITYS 2023: KAHVILA ON SULJETTU)

Time Stopin bistropuolella ruokailuun kuuluu muun muassa kotitekoisia leikkeitä, pihvejä, keittoja, kalaruokia, kastikkeita, sekä jälkiruokia.

Time Stop bistro-kahvila Ülemiste Keskus TallinnaPainon mukaan hinnoiteltu noutopöytä bistro-ruokailu koostuu kylmä-ja kuumaruoka buffetista.

Kylmä noutopöytä sisältää valikoiman salaatteja. Lämmin noutopöytä sisältää puolestaan aina liharuokia, perunoita, ja kasviksia, kuin myös päivittäin vaihtuvia muita ruokalajeja.

Voit valita ruokasi vaihtoehtoisesti myös bistron ruokalistalta, joka sisältää päivän keiton ja päivän pihvin.

Menun hintoihin kuuluu mukaan liharuoka, kastike, sekä salaatti. Voit valita oman valintasi mukaan lisukkeita, kuten perunoita, riisiä, tattaria, jne.

Jälkiruoista bistropuolella suosittuihin vaihtoehtoihin kuuluvat kiisselit sekä vanukkaat.

Time Stop bistropuoli on avoinna ma-su klo 10-20.

Kahvilatoiminnoista Time Stop tarjoaa kahvilan I-ja II-kerroksissa Ülemiste ostoskeskusta.

I-kerroksen kahvila on leipomokahvila, jossa on kattava valikoima Time Stopin leipomotuotteita kahvin seuraksi, mukaanlukien piirakoita, pullia, kakkuja, sekä torttuja.

Voit ostaa Time Stop leipomotuotteita myös II-kerroksen kahvilasta.

Time Stop kahvila Ülemiste Keskus TallinnaII-kerroksen kahvilan menuun lukeutuvat kebabit, grilliruoat, wok-ruoat, salaatit, pastat, pitsat, pannukakut, keitot, ja omeletit.

Makeanystäville kahvilassa on Time Stop leipomon ja konditorian tuottamaa vaalea leipää / ranskanleipää, piirakoita, kakkuja, sekä torttuja.

Toisen kerroksen kahvila on miljööltään miellyttävä paikka viettää aikaa, tavata perheenjäseniä, tai toteuttaa vaikkapa epämuodollinen liiketapaaminen.

Kahvinystäville Time Stopissa on monipuolinen valikoima kahveja – caffe crema, latte, cappuchino, espresso.

Teetä juovia asiakkaita varten valikoimissa on joukko Gurman’s ja Lipton teemakuja. Voit ostaa myös mehuja ja virvoitusjuomia.

Time Stop kahvilapuoli on avoinna ma-su klo 10-21.

Bistropuolelta on mahdollista tilata ruokalistalla olevia myös toimitettuna kotiin / toimistolle / hotellihuoneeseen.

Nämä lisämaksulliset toimitukset kuljetetaan Tallinnan alueella noin 50 minuutin sisällä.

Ohjeet tilaamiseen ja tilausmenu löytyvät bistro-kahvilan verkkosivuilta, www.TimeStop.ee (linkin “Toit koju ja kontorisse tellimine” takaa).

Time Stop Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: KAHVILA ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4, I ja II kerros
11415 Tallinna
www.timestop.ee

Time Stop bistro-kahvila on Ülemiste kauppakeskuksen puitteissa paikan 1. ja 2. kerroksessa.

2. kerroksen toimipaikka on tarkemmin määriteltynä Denim Dream sekä Bench vaateliikkeiden välisessä tilassa.

Ülemiste kauppakeskuksessa on monipuolisesta muitakin ruokailuvaihtoehtoja, muun muassa saman kerroksen alueella LIDO, Little India, BabyBack, Sushicafe, sekä Toit’s.