Tokumaru Ramen & Sushi – Japanilainen ravintola Tallinna

Tokumaru Ramen & Sushi on erinomainen japanilainen ravintola Tallinna vaihtoehto, tarjoten kaikkiaan kolme toimipaikkaa kaupungin alueella.

Ravintoloissa voi nauttia aidoista japanilaisen keittiön ruoista, mukaan lukien susheista, tempurasta, ja erilaisista salaateista, painotuksena ramen ateriat – japanilaistyyliset nuudelikeitot.

Nuudelit valmistetaan tuoreeltaan ravintolan omassa keittiössä, ja myös keitto toteutetaan paikan päällä pitkäaikaisten traditioiden pohjalta.

Tokumaru Ramen & Sushi - japanilainen ravintola Tallinna.

Tokumarun erikoisalue, sen ramen ruoat, valmistetaan Japanin alueelliseen, Sapporon keittiön mukaiseen tyyliin, uniikisti Viron puitteissa.

Ruokalista sisältää kokonaisuudessaan ramenit, alkuruoat, riisi- ja nuudeliruoat, sushit, sekä jälkiruoat.

Paikassa on tarjolla vaihtoehtoja niin nopeisiin lounaisiin kuin yrityslounaillekin. Iltaisin voit puolestaan viettää aikaa ystävien seurassa ravintolan tilavien tuplapöytien ääressä.

Ravintolan nimeksi valittu “Tokumaru” tarkoittaa suomeksi suunnilleen “hyvien asioiden paikka”, tullen japaninkielen sanoista “toku” (“ihmisen hyvät piirteet”) ja “maru” (“ympyrä” tai “harmonia”).

Hyvä ravintola luo harmonian ruoan, tarjoilijoiden, henkilöstön, ja asiakkaiden välille.

Tokumarun toiminnasta vastaa Tallinnan japanilainen ruokakauppa & kahvila MoMo, jonka tavoitteena on tuottaa kaupunkiin jatkuvasti jotain uutta ja mielenkiintoista Aasian markkinoilta.

Yhtiö pyrkii rikastamaan ympäröivää maailmaansa ja antamaan oman osansa sen kehitykseen – tuomalla tallinnalaiset asiakkaansa hieman lähemmäksi Japania.

Tokumaru Ramen & Sushi – Japanilainen ravintola Tallinna

Balti jaama turg
Kopli 1, Balti jaama turg
10412 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 11-20, sunnuntai 11-18
tokumaru.ee

Solaris Keskus
Estonia puiestee 9, Solaris Keskus
11314 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-torstai 11-21, perjantai-lauantai 11-22, sunnuntai 11-21

T1 – Mall of Tallinn
Peterburi tee 2, T1 – Mall of Tallinn
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 11-21, sunnuntai 11-20

Tokumaru Ramen & Sushi, yksi parhaista japanilainen ravintola Tallinna vaihtoehtoista, pitää yhteyttä asiakkaisiinsa useiden sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookissa osoitteessa facebook.com/tokumaruramen/.

Ravintolalla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/tokumaruramen/, jonne tulee päivityksiä muun muassa liittyen ruokalistan uutuuksiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.

Mitä ovat japanilaiset ramen ja sushi ruoat?

Ramen

Ramen on japanilainen nuudeliruoka, joka koostuu paksuista nuudeleista, kuumasta liemestä, kasviksista ja usein myös lihasta tai merenelävistä. Ramen on ravitseva ja täyteläinen ateria, joka tarjoaa keholle useita tärkeitä ravintoaineita.

Ramenin edut:

  • Proteiini: Ramen sisältää runsaasti proteiinia, joka on tärkeää lihasten rakentamiseen ja palautumiseen.
  • Hiilihydraatit: Ramen sisältää myös runsaasti hiilihydraatteja, jotka tarjoavat keholle energiaa.
  • Rasva: Ramen sisältää myös jonkin verran rasvaa, joka on tärkeää solujen rakentamiseen ja toimintaan.
  • Kuituja: Ramen sisältää myös jonkin verran kuituja, jotka ovat tärkeitä ruoansulatuselimistön toiminnalle.
  • Vitamiinit ja kivennäisaineet: Ramen sisältää myös monia vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten B-vitamiineja, kaliumia ja rautaa.

Sushi

Sushi on japanilainen ruoka, joka koostuu riisin, kalan, ravun tai muiden merenelävien, kasvisten ja usein myös sienien yhdistelmästä. Sushi on herkullinen ja terveellinen ateria, joka tarjoaa keholle useita tärkeitä ravintoaineita.

Sushin edut:

  • Proteiini: Sushi sisältää runsaasti proteiinia, joka on tärkeää lihasten rakentamiseen ja palautumiseen.
  • Hiilihydraatit: Sushi sisältää myös runsaasti hiilihydraatteja, jotka tarjoavat keholle energiaa.
  • Kuituja: Sushi sisältää myös jonkin verran kuituja, jotka ovat tärkeitä ruoansulatuselimistön toiminnalle.
  • Vitamiinit ja kivennäisaineet: Sushi sisältää myös monia vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten B-vitamiineja, kaliumia ja rautaa.
  • Omega-3-rasvahapot: Sushiin käytetyt rasvaiset kalat, kuten lohi, makrilli ja tonnikala, ovat hyviä omega-3-rasvahappojen lähteitä. Omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä sydämen ja verisuonten terveydelle.

Yhteenveto

Ramen ja sushi ovat molemmat terveellisiä ja ravitsevia ruokia, jotka tarjoavat keholle useita tärkeitä ravintoaineita.

Ramen on hyvä proteiinin ja hiilihydraattien lähde, kun taas sushi on hyvä proteiinin, hiilihydraattien, kuitujen, vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Molemmat ruoat ovat myös hyvä omega-3-rasvahappojen lähde.

Ramen on hyvä valinta lounas- tai päivällisruoaksi, kun taas sushi on hyvä valinta lounaaksi tai välipalaksi.