Tallinnan Tokumaru Ramen & Sushi ravintola

Sushi & ramen ravintola Tokomaru palvelee japanilaisen ruoan ystäviä Solaris kauppakeskuksen 2. kerroksessa.

Ravintolassa voi nauttia aidoista japanilaisen keittiön ruoista, mukaanlukien susheista, tempurasta, ja erilaisista salaateista, painotuksena ramen ateriat – japanilaistyyliset nuudelikeitot.

Japanilainen ravintola Tokomaru TallinnaNuudelit valmistetaan tuoreeltaan ravintolan omassa keittiössä, ja myös keitto toteutetaan paikan päällä pitkäaikaisten traditioiden pohjalta.

Tokumarun erikoisalue, sen ramen ruoat, valmistetaan Japanin alueelliseen, Sapporon keittiön mukaiseen tyyliin, uniikisti Viron puitteissa.

Ruokalista sisältää kokonaisuudessaan ramenit, alkuruoat, riisi- ja nuudeliruoat, sushit, sekä jälkiruoat.

Paikassa on tarjolla vaihtoehtoja niin nopeisiin lounaisiin kuin yrityslounaillekin. Iltaisin voit puolestaan viettää aikaa ystävien seurassa ravintolan tilavien tuplapöytien ääressä.

Koko ajankohtainen ruokalista hintoineen on luettavissa Tokumarun verkkosivuilta, osoitteessa www.tokumaru.ee (linkistä “Toidud”).

Tokomaru Ramen & Sushi ravintola Solaris Keskus TallinnaMenu löytyy myös paikan virallisilta Facebook-sivuilta (facebook.com/tokumaruramen), jossa ilmoitetaan lisäksi mm. erikoistarjouksista ja ruoka-uutuuksista.

Ravintolan nimeksi valittu “Tokumaru” tarkoittaa suomeksi suunnilleen “hyvien asioiden paikka”, tullen japaninkielen sanoista “toku” (“ihmisen hyvät piirteet”) ja “maru” (“ympyrä” tai “harmonia”).

Hyvä ravintola luo harmonian ruoan, tarjoilijoiden, henkilöstön, ja asiakkaiden välille.

Tokumarun toiminnasta vastaa Tallinnan japanilainen ruokakauppa & kahvila MoMo (www.momoya.eu), jonka tavoitteena on tuottaa kaupunkiin jatkuvasti jotain uutta ja mielenkiintoista Aasian markkinoilta.

Yhtiö pyrkii rikastamaan ympäröivää maailmaansa ja antamaan oman osansa sen kehitykseen – tuomalla tallinnalaiset asiakkaansa hieman lähemmäksi Japania.

Tokumaru Ramen & Sushi Solaris Keskus
Estonia Puiestee 9
11314 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 11-22, pe-la klo 11-23, su klo 11-21
www.tokumaru.ee

Tokumaru japanilainen ravintola on sijoitettu Solaris ostoskeskuksen puitteissa rakennuksen 2. kerrokseen (Solaris Kinon lipunmyynnin viereen).

Muita ravintoloita samassa kauppakeskuksessa ovat esimerkiksi Chi Asian Food, Cerrito Burrito, Lido, sekä Francesco Sibio Ristorante.