Tom Tailor vaatekaupat Viro – Tallinna, Tartto & Pärnu

Tom Tailor vaatekaupat Viro vaihtoehtoihin kuuluu yhteensä kahdeksan myymälää maan alueella, kaupunkien Tallinna, Tartto, Pärnu, sekä Narva puitteissa.

Tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1962 Saksan Hampurissa, tunnetaan elämäntyylivaatetuksestaan, tarjoten sekä klassisia että ajankohtaisia vapaa-ajanvaatteita miehille, naisille, nuorille aikuisille, ja lapsille.

Yhtiön tavoitteena on luoda muotia, joka näyttää vaivattomasti upealta, vapaa-ajan muotia luonnolliseen elämiseen, aina nykypäivän ulkonäöllä, muttei koskaan ylipukeutuneena.

Tom Tailor vaatekaupat Tallinna - Rocca al Mare.

Tallinna – Rocca al Mare.

Merkki on suosiossa ihmisen keskuudessa koko maapallon ympäri, mutta etenkin niiden asiakkaiden parissa, jotka ymmärtävät muodin päälle, mutteivat seuraa orjamaisesti jokaista trendiä. Tom Tailor on tarkoitettu ihmisille, jotka tuntevat olonsa hyväksi, koska he ovat löytäneet oman tyylinsä.

Tom Tailor Viro - Tartto - Kaubamaja.

Tartto – Kaubamaja.

Vaatteet on hinnoiteltu yleensä keskitason paikkeille suhteessa alan kilpailijoihin markkina-alueilla, joihin lukeutuvat Viron ohella Saksa, Itävalta, Sveitsi, Benelux-maat, sekä Ranska.

Tom Tailor vaatekaupat Viro - Pärnu - Port Artur 2.

Pärnu – Port Artur 2.

Yhteensä brändillä on yli 300 myymälää eri puolilla maailmaa (35 maassa), joiden toimintaa tukee moderni verkkokauppa nopeine toimituksineen.

Tallinnan seudulla voit löytää ketjun liikkeitä suomalaisomisteisten Kristiine Keskus ja Rocca al Mare kauppakeskus tiloista, sekä lähellä lentokenttää olevasta Ülemiste ostoskeskuksesta.

Tom Tailor vaatekaupat Viro – Tallinna, Tartto, Narva & Pärnu

Narva – Astri Keskus
Tallinna mnt 41, 2. kerros, Astri Keskus
20605 Narva
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20
tom-tailor.de

Pärnu – Kaubamajakas
Papiniidu 8/10, 1. kerros, Kaubamajakas
80010 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18

Pärnu – Port Artur 2
Lai 11, 1. kerros, Port Artur 2
80013 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18

Tallinna – Kristiine Keskus
Endla 45, 2. kerros, Kristiine Keskus
10615 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Rocca al Mare Keskus
Paldiski maantee 102, 1. kerros, Rocca al Mare Keskus
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tartto – Kaubamaja
Riia 1, 1. kerros, Tartu Kaubamaja
51004 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tartto – Lõunakeskus
Ringtee 75, 1. kerros, Lõunakeskus
51014 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Voit saada lisätietoja Tom Tailor vaatekaupat Viro toimipisteistä seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/TOMTAILOR/.

Liikkeissä myynnissä olevat mallistot

Brändin perusmallisto on jaettu edelleen kolmeen alakategoriaan elämäntyylivaatteita, jotka edustavat yhtiön henkeä parhaimmillaan.

Suurin näistä alakategorioista on “Authentic Urban Wear” mallisto, joka edustaa itsevarmaa, modernia tyyliä. Tyyliä määrittelevät rentous, sporttisuus, luonnollisuus, ja aitous – jotka kaikki ovat tuotemerkkiä lähellä olevia käsitteitä.

Contemporary Urban Style” on puolestaan huippumuotia selkeällä, tinkimättömällä sanomalla. Tyyliä kuvaavat itsevarmuus, trendikkyys, eleganttius, ja tyylikäs nykyaikainen moderni olemus ja värien hillitympi käyttö, mutta poikkeuksellinen laatu ja tarkkaan valitut kankaat.

Kolmas alakategorioista, “College Sports“, tarjoaa etupäässä vapaa-ajan vaatetusta sporttisilla disain-elementeillä. Tyyliä kuvaavat sporttisuus sekä hienostuneet laveeraukset sekä yksityiskohdat amerikkalaisten yliopistojen tyyliin – luoden tuoreen ja värikkään, rennon ja mukavan olemuksen – aitoon yliopistokampuksen henkeen.

Tom Tailor valmistaa yhteensä kaksitoista “Authentic” & “Contemporary” kokoelmaa per vuosi. “College Sports” kokoelmia tulee myymälöiden hyllyille kuusi kertaa per vuosi.

Tom Tailor Denim mallistot

Tom Tailor Denim brändi esiteltiin asiakkaille ensimmäistä kertaa vuonna 2007.

Denim-mallisto ilmaisee aktiivista ja aitoa elämäntyyliä sekä miehille että naisille suunnattujen farkkuvaatteiden avulla.

Tom Tailor Denim

Osana kokonaisuutta olevat “Denim Female” kokoelmat on suunnattu etenkin nuorille, noin 15-25 vuotiaille naisille.

Näiden mallistojen kohdenainen on tyylikäs, trendikäs, ja seksikäs. Muoti on hänelle asenne elämää kohtaan, tunne, sekä puhdas intohimo.

Tämä lähtökohta heijastuu tuotemerkin 12 mallistossa per vuosi, joita inspiroivat maailman muotipääkaupunkien viimeisimmät trendit, yhdistäen viimeisimpiä disaineja ja värejä, sekä huolellisesti valittuja yksityiskohtia.

Mallistojen fokuksena on denim ja denim-elämäntyylituotteet, kuten innovatiiviset neulepaidat, housut, ja neuleet, kuin myös vapaa-aikaan tarkoitetut feminiiniset takit.

Tom Tailor lisensioidut tuotteet

Laaja valikoima lisensioituja, oheisvalmistajien tekemiä tuotteita täydentää erinomaisesti Tom Tailor brändiä ja tuoteportfoliota.

Tätä nykyä yhtiö on lisensioinut brändinsä kaikkiaan 26 eri tuotekategorialle, monipuolisessa valikoimassa tuoteryhmiä, aina silmälaseista laukkuihin, kenkiin, sekä kelloihin saakka.

Tuotemerkin alla myydään myös alusvaatteita, sukkia, parfyymeitä, vöitä, koruja, sateenvarjoja, kuin myös kännyköiden kansia.

Lisenssien antaminen ja yhteistyö muiden valmistajien kanssa on nykyisin yksi keskeinen yhtiön toiminnan peruskivistä, joka on myös auttanut brändin menestyksessä kautta vuosien.

Lisensioidut tuotteet on aina koordinoitu sopimaan täydellisesti yhteen vaatekokoelmien kanssa, niin tyylin kuin imagonkin suhteen.

Yhtiön taustatarinaa

Tom Tailor on yksi nopeimmin laajentuvista ja kasvavista muotitaloista sekä Saksassa että koko Euroopan alueella.

Yhtiö omistaa kaksi keskeistä tuotemerkkiä, Tom Tailor ja Bonita, joiden avulla kohderyhmiin kuuluvat asiakaskunnat 0 – 60 vuoden ikäryhmissä. Näiden brändien kautta ryhmä operoi 35 eri maassa.

Bonita-tuotemerkkiä myydään eksklusiivisesti yli 1 000 jälleenmyyntipisteessä kautta Euroopan.

Yli 300 keskeisillä paikoilla sijaitsevien myymälöiden ohella Tom Tailor brändin tuotteita myydään myös tukkumarkkinoilla, mukaanlukien franchise-myymälät, yli 2 400 shop-in-shop myymälää, sekä noin 7 900 myymälää, joissa tuotemerkki on vain osa usean vaatebrändin valikoimaa.

Molemmat konsernin tuotemerkit ovat tarjolla lisäksi internetin kautta yhtiön verkkokaupasta.

Konsernin vahvat tuotemerkit luovat yhtenäisen maailman firman asiakkaille. Kukin brändi omaa oman käsialansa, ja samalla noudattaa konsernin taustalla olevia periaatteita: keskihinnoiteltua muotia ihmisille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä.

Konseptit ovat houkuttelevia yhtenäisesti sekä miehille että naisille, joka on ollut osaltaan mahdollistamassa yhtiön menestystarinaa.

Tom Tailorin perusmallistot on jaettu kolmeen korkealaatuiseen elämäntyylikategoriaan, jotka heijastavat tuotemerkin henkeä: Authentic Urban Wear, College Sports ja Contemporary Urban Style.

Kaikki kolme elämäntyylin maailmaa on tarkoitettu osaksi yhtenäistä kokoelma-konseptia, joissa voit mielihalujesi mukaan yhdistellä niissä olevia elementtejä toistensa kanssa.

Farkku-ja denim-muotia edustava Tom Tailor Denim, joka on ollut mukana firman valikoimissa vuodesta 2008, sisältää miesten ja naisten alakokoelmat, jotka on suunnattu etenkin teineille ja nuorille aikuisille, ikävuosien 15 ja 25 väliltä.