Tallinnan Tool ja Tee hierontakeskus (SULJETTU)

Tool ja Tee hierontakeskuksen toimipaikka on Virukeskuksen 4. kerroksen puitteissa, aivan Tallinnan ydinkeskustassa. (PÄIVITYS 2023: PAIKKA ON SULJETTU)

Kyseessä on tasokas Lõõgastuskeskus (“rentoutumiskeskus”) kompaktilla valikoimalla terveellisiä hierontoja ja oheispalveluja.

Tool ja Tee hierontakeskus Viru Keskus TallinnaPalveluihin lukeutuvat klassinen hieronta, klassinen kokovartalohieronta, rentouttava jalkahieronta, on-site hieronta, vyöhyketerapia Thai-jalkahieronta, sekä urheiluhieronta.

Klassinen hieronta (30 min/45 min) edustaa perinteistä ruotsalaista hierontaa, joka on kaikkein parhaiten tunnettu stressinlievennys ja jännitteiden poistamistapa.

Klassinen kokovartalohieronta (60 min/75 min/90 min) on puolestaan täydellinen väylä jännitteiden poistamiseen kehosta, sisältäen läpikotaisen niskan, selän, olkapäiden, käsien, ja jalkojen hieronnan.

Rentouttava jalkahieronta (30 min) toteutetaan istuma-asennossa, ja on ideaali väsyneiden jalkojen rentouttamishetki kiireisen päivän keskellä.

On-site hieronta (hinnoittelu minuuttiperusteisesti) perustuu klassiseen hierontatapaan, jossa 10-20 minuutin aikana hieronta läpikäy selän olkapäät, niskan, ja pään alueen. Hieronta toteutetaan vaatteiden läpi erikoishierontatuolilla, ilman hierontaöljyä.

Urheiluhieronta (75 min) soveltuu paljon urheilevilla ja aktiivista elämäntapaa viettäville asiakkaille. Kyseessä on voimakas ja intensiivinen hieronta.

Vyöhyketerapia Thai-jalkahieronta (30 min/55 min) keskittyy puolestaan niihin ruumiin vyöhykkeisiin, joiden hieronta edistää kehon luonnollista parantumiskykyä.

Kuhunkin hierontaan liittyy joukko terveydellisiä olosuhteita, jotka estävät palvelun suorittamisen asiakkaille.

Nämä olosuhteet (ja kunkin hieronnan positiiviset terveydelliset tavoitteet) on lueteltu Tool ja Teen verkkosivuilla (www.ToolJaTee.ee).

Ajanvaraukset hierontakeskukseen voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse.

Lõõgastuskeskus Tool ja Tee (PÄIVITYS 2023: PAIKKA ON SULJETTU)
Viru Väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.tooljatee.ee

Viru Keskus ostoskeskuksen tiloista löytyvä Lõõgastuskeskus Tool ja Tee sijaitsee paikan 4. kerroksesta.

Kerros toimii etupäässä kauppakeskuksen parkkialueena, ja sisältää myös autopesulan sekä Cafe More kahvilan.