Tööriistamarket työkalukauppa Viro – 5 myymälää & aukioloajat

Tööriistamarket työkalukauppa Viro toimii maan alueella viidellä paikkakunnalla, mukaanlukien yksi myymälä pääkaupunki Tallinnan puitteissa, osoitteessa Pärnu mnt. 238.

Ketju, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2003 ja operoi yhteistyössä suomalaisen IKH-ketjun kanssa, tunnetaan etenkin laajasta, Viron parhaimmasta valikoimasta työkaluja.

Myymälöiden laaja tuotevalikoima (yli 25 000 erilaista tuotetta) sisältää työkaluja ja oheistuotteita sekä kotikäyttäjille että ammattilaisille.

Työkalukauppa Viro - Tööriistamarket.

Tuotemerkkien suhteen edustettuina ovat muun muassa, muutamina esimerkkeinä, Agatec, Agef, Alta, Alutec, Amprobe, Arras, Betakut, Bleispitz, Bucket Boss, CRX, DFM Corona, Ehoma, Espina, Everest, Fiskars, Fixit Tools, Fluke, Futech, Gardeco, GDM DiMartino, Gerber, GF, GR8, Greenlife, Gripon, Habo, Hawk, Helly Hansen, Herlitz, Hikoki, Hitachi, Hultafors, IKH, Ingersoll Rand, Joma, Kemper, Knipex, Kongsberg, Kukko, L&T, Leica, Longlife, McCulloch…

Tööriistamarket Viro.

…Mech Choice, Meganex, Mesto, Metal Work, MFT, Migatronic, Mikko, Milwaukee, Mitax, Mora, Orthex, Osborn, Pariere, Patron, Peer, Petzl, PG, Pgmini, Plastex, Ravendo, Regina, Rennsteigwerkzeuge, Rivit, Rystor, Scala, Scell-It, Sealer, Sokeva, Staedtler, Steeltec, Strongline, Tactix, Tacwise, Tajima, Tanos Systainer, Tomera, Turnus, Viima, Vikan, VS-Harja, Wera, Wiha, Winbag, sekä Woodtec.

Tööriistamarketin tuotevalikoimaan kuuluu myös varaosia ja oheistuotteita suurimpaan osaan traktorimalleja.

Keskeisiin ja suosituimpiin tuotekategorioihin lukeutuvat mm. ruuvitaltat ja pistorasiat, pihdit ja hohtimet, putkityökalut, vasarat, kirveet, sahat, höylät, leikkaustyökalut, mittauslaitteet, ruuvipenkit ja kiinnittimet…

HIKOKI työkalut Viro.

…lyöntityökalut, ulosvetimet, tunkit ja puristimet, poltto- ja voiteluaineet, sähkötyökalut, juottolaitteet ja -tarvikkeet, pneumaattiset laitteet, hitsauslaitteet, painepesurit ja pölynimurit, moottorisahat…

Työkalut Virosta.

…porakoneet ja lankaleikkurit, sahat ja leikkurit, hiomatyökalut, maalit ja kemikaalit, maalaus-ja muuraustarvikkeet, tikkaat ja rakennustelineet, lapiot ja harjat, puutarhatyökalut, venetarvikkeet…

Tööriistamarket työkalukauppa Viro.

…asennustarvikkeet, ovien ja porttien tarvikkeet, nostolaitteet ja kuormalavat, varasto-ja verstastarvikkeet, sähkölisätarvikkeet, laturit ja generaattorit, puhaltimet ja lämmittimet, sekä työvaatteet ja lämmittimet.

Mikäli asioit ketjun Tallinnan myymälässä, se löytyy suositun Järve Keskus -kauppakeskuksen tiloista, noin 6 km (16 minuutin ajomatkan) päässä kaupungin satamasta.

Tööriistamarket työkalukauppa Viro – myymälät & aukioloajat

Jõhvi
Narva mnt. 143A
41536 Jõhvi, Ida-Viru maakond
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-19, lauantai-sunnuntai 9-15
tööriistamarket.ee

Paide
Tööstuse 26
72712 Paide, Järva maakond
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-18, lauantai-sunnuntai 9-15

Rakvere
Lõõtspilli 2, Vaala Keskus
44313 Rakvere, Lääne-Viru maakond
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-19, lauantai-sunnuntai 9-15

Tallinna
Pärnu mnt. 238
11624 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-20, lauantai 9-20, sunnuntai 9-19

Tartto
Ringtee 78
50416 Tartu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-19, lauantai-sunnuntai 9-15

Voit saada lisätietoja Tööristamarket työkalukauppa Viro myymälöiden tuotteista ja palveluista seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/tooriistamarket/.

Ketjun historia ja taustat

Yhtiön historia sai alkunsa vuonna 2000, kun Järva Tarbijate Ühistu aloitti yhteistyön suomalaisen Isojoen Konehalli Oy:n (IKH) kanssa, maahantuoden Viroon sähkö-, pneumaattisia-, ja käsityökaluja, kompressoreita, kiinnitystarvikkeita, puutarhatyökaluja, jne.

IKH on suomalainen yritys, jonka maahantuontitoiminta kattaa laatutuotteita yli 30 eri maasta. Firman tuotevalikoima sisältää yli 35 000 erilaista artikkelia, joita viedään edelleen yli 20 maahan, mukaanlukien Viro.

IKH:lla on yli 40-vuoden pituinen toimintakokemus, ja se on yksi alan vakaista ja menestyksekkäistä liikekumppaneista.

Tämän IKH:n kanssa toteutetun yhteistyön myötä Järva Tarbijate Ühistu avasi vuonna 2003 ensimmäisen Tööriistamarket jälleenmyyntipisteensä Tallinnaan.

Tämä Järve Keskus -kauppakeskuksen myymälä on edelleen toiminnassa, palvellen toiminta-alueellaan niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin, jälleenmyynti sekä tukkumyyntinä.

Myymälässä on laaja valikoima tuotteita ja työvälineitä, yli 25 000 esinettä kokonaisuudessaan.

Vuodesta 2007 Tallinnan myymälässä on kaupattu myös traktorien oheistuotteita ja varaosia.

Samana vuonna (joulukuussa) ketju avasi ensimmäisen myymälän Tallinnan ulkopuolella, Rakveressa, palvelemaan Lääne- ja Ida-Virumaan asiakaskuntaa.

Maaliskuussa 2009 Tarton liike avasi ovensa asiakkaille, ja keväällä 2014 toimintansa aloitti Narvan myymälä.