Mustika Mängumaa – lasten sisäleikkipuisto Tallinna

Mustika Mängumaa lasten sisäleikkipuisto Tallinna toimii kaupungissa Mustika kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Karjavälja tee 4.

Sisäleikkipuistosta löytyy hauskaa tekemistä ja leikkejä lapsille aina noin kuuteen ikävuoteen saakka.

Tarjolla on muun muassa trampoliineja, liukuja, kiipeilyseinä, sekä erilaisia pelejä.

Mustika Mängumaa lasten sisäleikkipuisto Tallinna.

Leikkipuistossa voi esimerkiksi leikkiä legopöydällä, uida pallomeressä, pelata konsolipelejä tai pöytäjalkapalloa, sekä hyppiä ilmatäytteisillä trampoliineilla.

Mängumaasta löytyy leikkialueen ohella kaksi erillistä syntymäpäivienvietto-aluetta, jotka on mahdollista vuokrata syntymäpäivien viettoa varten.

Lasten sisäleikkipuisto Tallinna - Mustika Mängumaa.

Syntymäpäivien vieton ajan (perusvuokraus 2,5 tuntia) leikkipuisto on suljettu muilta kävijöiltä, joten kaikki alueen huvitukset ovat vuokra-ajan puitteissa vain juhlijoiden käytössä.

Tallinnalaisen sisäleikkipuiston oheispalveluihin kuuluvat myös teemajuhlien järjestäminen, catering, valokuvaus- sekä naamamaalauspalvelut.

Sivuilta löytyvät myös hinnasto syntymäpäiväjuhlien viettoa varten, kertakäynneille, päivälipulle, teemajuhlille, ja muille palveluille, kuten ruokailuille tiloissa.

Mustika Mängumaa – lasten sisäleikkipuisto Tallinna
Karjavälja tee 4, 2. kerros, Mustika Keskus
12915 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18
mustikamaa.ee

Mustika Mängumaa lasten sisäleikkipuisto Tallinna sijaitsee Mustika kauppakeskuksen rakennuskompleksin toisessa kerroksessa.

Mustika kauppakeskus sisältää yhteensä noin 60 erilaista myymälää ja palvelua, yli 27 000 neliömetrin kokoisella alueella.