Tallinnan UFO Mängutuba leikkikeskus

Leikkikeskus UFO Mängutuba kuuluu Tallinnan Ümera kauppakeskuksen palveluihin, Lasnamäen kaupunginosassa kaupunkia.

Avaruusalusteemainen UFO Mängutuba on varustettu kaikkia perheen pienimpiä varten hauskanpitoon ja juhlapäivien viettoa varten.

UFO Mängutuba leikkikeskus Tallinna134,9 m² kokoisessa UFO leikkikeskuksessa pienokaiset saavat kiipeillä, seikkailla labyrintissä, uiskennella värikkäässä pallomeressä, ja pomppia trampoliinissa.

Leikkipaikka on varustettu kaikella tarpeellisella hauskanpitoon.

Syntymäpäivien viettoa silmälläpitäen leikkikeskuksessa on oleellisilla tarpeilla varustettu keittiö (mikroaaltouuni, vedenkeitin, tarjoiluastiat, ruokailuvälineet, juomakannut) sekä juhlapöydät lapsille ja aikuisille.

Lasten valtakuntana tilat tarjoavat seikkailuihin suuren ja pienen leikkialueen sekä juhlahuoneen syntymäpäiviä varten.

UFO Mängutuba TallinnassaSyntymäpäiviin voidaan tilata vierailemaan ystävällisiä avaruusaluksen asukkaita – pelle ja pelletär, prinssi ja prinsessa, merirosvo, tai Peppi, kuin myös monia muita.

Lisäksi mahdollisiin tilattaviin palveluihin kuuluvat vesiväri naamamaalaukset, valokuvauspalvelut, hauskat kemistit, saippuakuplamestarit, ja kaikenlaista ruokaherkkua juhlapöydälle.

Voit tutustua keskuksen vuokrauksen ja oheispalveluiden hintoihin UFO Mängutuban verkkopalvelussa (www.ufomangutuba.ee).

Myös tilan vuokraukset ja varattujen aikojen tarkastaminen onnistuvat suoraan paikan nettisivujen kautta (“broneerimine” linkki).

UFO Mängutuba Ümera Keskus
Ümera 3, 2. kerros
13817 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-20, su klo 10-19
www.ufomangutuba.ee

Myös säännöt leikkikeskuksessa käyntiin löytyvät UFO Mängutuban nettisivuilta.

Sivuilta löytyy lisäksi valokuvia aikaisemmista, tiloissa vietetyistä syntymäpäivistä.