Tallinnan Ülemiste kauppakeskus

Ülemiste Keskus, yli 210:llä myymälällä ja palvelulla, on yksi Tallinnan parhaimman valikoiman omaavista kauppakeskuksista.

Keskus sisältää paikkoja shoppailijoille, jotka arvostavat korkeaa laatua, mutta myös kohteita edullisia hintoja hakeville kävijöille.

Ülemiste Keskus kauppakeskus Tallinna

Keskuksen suurimmat kaupat ovat:

Päivittäistavarat ja peruselintarvikkeet: Rimi Hypermarket.

Vaatteet: A&G, Accessorize, Camel Active, Celio, Colins, Cropp, Esprit, Guess Accessories, La Senza, Lindex, Monton, Mustang, New Yorker, Promod, Reserved, Seppälä, Takko, Timberland, Triumph, Vila.

Kengät: Bata, Chester, Ecco, Jetty, NS King, Reno, Salamander, SHU, Walking.

Urheilu-ja vapaa-ajantuotteet: Jagdhof (metsästystarvikkeet), Matkasport (retkeilytavarat), Sportland, Timberland.

Lelut ja lastentuotteet: Hello Kitty, Juku, Kaks Karu, XS Mänguasjad, Okaidi.

Kodin ja sisustuksen kalusteet: Dreamland, Bodum/WMF, Home4you, JYSK, Koduekstra, Tiimari, ZIP Mööbel.

Kauneus-ja terveystuotteet: Biomarket, Pharmacy, Ideaal Kosmeetika, Instrumentarium, I.L.U., Liilia ja Ülemiste kauneussalongit, The Body Shop.

Elektroniikkatuotteet: Audio-Sound, Euronics, iLike, Klick, Photopoint.

Ülemiste on perheystävällinen ostoskeskus, josta löytyy laaja valikoima tuotteita ja ystävällinen, koko perheen huomioonottava ilmapiiri.

Ajanviettäminen Ülemistessä lasten kanssa on hauskaa – modernissa, avoimessa keskuksessa on helppo liikkua paikasta toiseen lastenvaunuilla tai taaperon kanssa.

Tiloista löytyy myös kaksi lastenhoitohuonetta, viihtyisä hissi kerrosten välillä liikkumiseen, ja syöttötuolia lähes kaikilla ruokailualueilla.

Toisessa kerroksessa sijaitsee Reds Play Centre, suurikokoinen aikuisten valvoma leikkialue lapsille, jokaisen pienen merirosvon tai prinsessan unelma.

Ülemistestä löytyy monipuolisesti tekemistä, eikä sinun tarvitse aina olla shoppailemassa tavaroita.

Rakennuksessa sijaitsee kaikkiaan yhdeksän erilaista ruokaravintolaa, kuin myös kaunis järvinäkymä kahvin nauttimiseen, aamusta iltaan.

Olympic Casino, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, on avoinna 24h, ja sen tiloista saa myös kahvia mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Ülemiste on usein erilaisten, ainutlaatuisten tapahtumien pitopaikkana, mukaanlukien konsertit, messut, ja näyttelyt.

Kauppakeskukseen on helppoa ja kätevää päästä eri puolilta kaupunkia.

Ülemiste sijaitsee kolmen Tallinnan pääväylän risteyksessä, vain 2 km ydinkeskustasta. Paikalle on helppo tulla sekä julkisilla kulkuneuvoilla, omalla autolla, kuin myös taksilla.

Omaa autoa varten tarjolla on suurikokoinen, ilmainen parkkialue suoraan ostoskeskuksen rakennuksen edustalla.

Julkista liikennettä on tarjolla kaupunkibussien suhteen linjoilla nro. 2, 7, 15, ja 65, kuin myös minibussit nro. 214 ja 243, sekä junat Balti Jaam asemalta (Ülemiste-pysäkille).

Satamasta pääset kauppakeskukselle bussilinjalla nro. 2, joka tekee matkan matkustajasatamasta läpi keskustan, pysähtyen keskuksen lähellä.

Mikäli saavut Tallinnaan lentokoneella, pääset (Lennart Meri) lentokentältä paikalle jalkaisin, sillä keskus on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä lentoasemalta.

Voit ottaa lentokentältä tietysti myös bussin (linja nro. 2) tai taksin.

Mikäli sinulla on kysyttävää kauppakeskuksen toiminnan suhteen, tiloista löytyy informaatiopiste, joka on aina tarjolla auttamaan.

Jos olet shoppaillut liikaa tuotteita liikkumisen suhteen, voit jättää osan tuotteista väliaikaiseen säilytykseen informaatiopisteen ilmaiseen varastolokeroon. Saat avaimen lokeroa varten informaatiopisteen tiskiltä.

Löydät läheltä informaatiopistettä lisäksi valuutanvaihtopisteen.

Ülemiste avasi ovensa huhtikuun 1, 2004.

Paikan rakennuksen suunnittelivat arkkitehdit Einar Aakeroy (norjalaisesta arkkitehtfirmasta Aakeroy, Moe & Bowe) sekä Jüri Rass (virolaisesta arkkitehtifirmasta EA Reng), joiden ansiosta keskuksesta tuli moderni, tilava, sekä skandinaavisen-tyylinen.

Keskuksen varsinaisen rakentamisen toteutti NCC Ehitus, NCC Group konsernin virolainen tytäryhtiö.

Ostoskeskuksen omistaa ja sitä kehittää Linstow International, joka on keskuksen aukioloaikana sijoittanut paikan kehittämiseen noin 37 miljoonaa euroa.

Linstow International on tunnettu Baltian alueella etenkin Latviassa, jossa sillä on toiminnassa 6 kauppakeskusta: Alfa, Origo, Mols, Centrs, Dole ja Minsk.

Kauppakeskusten kehittämisen lisäksi konsernilla on toimintaa hotelli-alalla, ja se omistaa esimerkiksi Reval Hotel Group ryhmän.

Tallinnan Ülemiste Keskus ostoskeskus

Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21, Rimi ma-su klo 8-22
www.ulemiste.ee

Kaikki Ülemiste kauppakeskuksen myymälät ja palvelut

A-Ilustuudio
www.ailustuudio.ee

Kauneussalonki A-Ilustuudio tarjoaa kampaamo-, kosmetiikka-, meikkaus-, ja hierontapalveluita. Voit ostaa paikasta myös ammattimaisia kampaamotuotteita mukaan kotiin.

Edustetut tuotemerkit: Alessandro, American Crew, Goldwell, Germaine de Gapiccini, GloMinerals, KMS California, Paul Mitchell.

AG
www.ag-mood.ee

AG:sta löydät trendikkäitä ja edullisia vaatteita nuorille, naisille, miehille, sekä raskaana oleville. Valikoima on kattava ja sitä uudistetaan jatkuvasti. Muotivaatteiden ohella myymälästä löytyy valtava valikoima Pieces koruja ja somisteita.

Edustetut tuotemerkit: Vero Moda, VILA, Only, Jack&Jones, Broadway, Pieces, Outfitters Nation, Mama Licious, Selected, Blend.

Algida Happiness Station

Algida tarjoaa noin 1,9 miljoonaa jäätelöyhdistelmää – “Mikä on suosikkisi: Swirl, Carte d’Or, Magnum-jäätelö tai jugurttijäätelö”. Algida Happiness Station on Unileverin ainutlaatuinen jäätelönmyyntipiste. Kahvilassa voit maistella mm. jäätelöbrändien Swirl, Magnum, tai Carte d’Or makuja, tai kokeilla uusia makuyhdistelmiä (kaikkiaan siis 1,9 yhdistelmämahdollisuutta), jotka valmistetaan toiveidesi mukaisesti. Voit valita oman yhdistelmäsi jäätelöistä, kastikkeista, hedelmistä, suklaista, ja muista lisukkeista, teemalla “sinun tuotemerkkisi – sinun valintasi.”

Apollo
www.apollo.ee

Apollo on Viron suurin kirjakauppaketju. Kirjojen lisäksi löydät kaupasta myös elokuvia, musiikkia, sekä pöytä-ja digitaalisia pelejä. Tiloissa on myynnissä myös kattavasti käsitöihin tarvittavia tuotteita, sekä kaikki tarpeelliset koulutarvikkeet. Apollo on avoinna ma-pe klo 9-19 ja la-su klo 9-17.

Aroomipood
www.aroomipood.ee

Aroomipood myy maailmankuuluisia englantilaisia luonnonmukaisista eteerisistä öljyistä valmistettuja aromaterapia kylpykosmetiikkaa. Tarjolla on myös mm. kylpysuola-ja kylpyöljyhelmituotteita, voiteita, tuoksu-uutteita, saippuoita, shampoita, geelejä, vartalovoiteita, aromaterapiakynttilöitä ja oheistuotteita.

Edustetut tuotemerkit: Yankee Candle, Bomb Cosmetics, Ziaja.

Audio Sound
www.noortehnik.ee

Ülemiste kauppakeskus sisältää yhden neljästä Noor Tehnik ketjun Viron myymälästä. Tarjolla kaupassa on paras valikoima audiotekniikkaa sekä kotiin että autoihin. Voit ostaa myös TV-settejä, GPS-navigaatiolaitteita, Bluetooth-handsfree laitteita, digibokseja, turvalaitteita.

Bata
www.bata.ee

Bata tuotteita kuvaavat korkea laatu, mukavuus, ja tyyli. Tuotemerkin kenkiä, vaatteita, ja somisteita on valmistettu yli sadan vuoden ajan, ja nykyisin brändi löytyy edustettuna myös Ülemiste ostoskeskuksesta. Naisten kenkäkokoelma on suunnattu itsetietoisille ja arvostelukykyisille naisille, jotka haluavat yhdistää pohjoiseen imagoonsa italialaista trendivaatetusta. Batan miesten kokoelma on yhtä ammattimainen kuin kohdeyleisönsäkin. Italialaiset hyvällä maulla toteutetut tuotteet muodostavat oman trendinsä, temperamenttinsa, ja menestyksensä.

Biomarket
www.biomarket.ee

Biomarket on omistautunut periaatteelle “ekoa on tarjolla, se on arkista, ja luonnollista”. Ekotuotteiden saatavuuden parantaminen tuo terveelliset elämäntavat osaksi ihmisten arkipäiväistä elämää. Tätä varten Biomarket myymälä tarjoaa Viron suurimman ja mielenkiintoisimman eko-tuotteiden valikoiman.

Birgit
www.stenders-cosmetics.lv

Birgit on latvialaisen STENDERA ZIEPJU FABRIKA yrityksen kauppaketju, jolla on ollut toimipisteitä myös Virossa vuodesta 2003. Tällä hetkellä Birgit myymälöitä on maailmanlaajuisesti 189, joista Virosta löytyy 7 toimipaikkaa. Birgit kaupasta löydät luonnonmukaisia kylpy-ja aromaterapiatuotteita, eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita. Tarjolla on lisäksi Stendera saippuatehtaan käsintehtyjä saippuoita, kylpysuolatuotteita, “Kleopatran kylpylä” kylpymaitoja, vartalovoiteita, vartalokuorintatuotteita, allergiaturvallisia hierontavoiteita, eteerisiä öljyjä, hierontaöljyjä, sekä saunatarvikkeita erilaisiin makuihin. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä raaka-aineita. Birgit uskoo luonnonmukaiseen parantamiseen ja virkistäytymiseen, jonka takia kaikki paikan kauneus-ja vartalotuotteet ovat käsinvalmistettuja. Birgit on panostanut toiminnassaan etenkin (italialaisiin) L’erbolario kasvien käyttöön korkealaatuisissa kasvo-ja vartalonhoitotuotteissa, shampoissa, sekä luonnonmukaisissa parfyymeissä. Tuotteet testataan Paavia yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa.

BonBon Lingerie
www.bon.ee

BonBon Lingerie on aito virolainen alusvaateputiikki. Paikan tuotevalikoimasta löytyvät mm. rintaliivit, pikkuhousut, sukat, ja kaikenlaiset oheistuotteet – jonka ohella tuotteita löytyy myös miehille ja lapsille.

Bosse lemmikloomapood
www.bramham.ee

Bosse lemmikloomapood myymälästä löydät suuren valikoiman korkealaatuisia tuotteita lemmikkieläimille – ruokaa, makupaloja, leluja, hoitotuotteita, sekä kaikkea muuta tarpeellista ja hauskaa lemmikkieläimen kanssa elämiseen.

Camel Active

Camel Active kauppa myy vaatteita ja kenkiä aktiivisille miehille, jotka rakastavat muotia, mukavuutta, ja ennen kaikkea laatua. Kokoelmat on luotu monipuolisuutta silmälläpitäen. Edustettuna on tuotteita kaikkiaan kolmessa tyylissä: kaupunki, matkustaminen, ja urheilu.

Change
www.facebook.com/ChangeEesti

Change on tanskalainen alusvaate ja yöpukeutumisen tuotemerkki, joka pyrkii antamaan naiselle mahdollisuuden olla itsensä ja feminiinen. Kaupasta löytyy trendikkäitä tuotteita muodikkaissa väreissä, kuin myös käytännöllisiä ja toimivia malleja, sekä luksusta mm. materiaalien suhteen. Laajasta valikoimista löytyy rintaliivejä 60-100cm ympyrämitalla, ja voit käyttää hyväksesi paikan ammattimaista palvelua oikeanlaisten rintaliivien löytämiseksi.

Chester

Chester on tyylikäs ja moderni jalkinesalonki, jossa myydään sekä naisten että miesten jalkineita, nahkasomisteita sekä jalkineiden hoitotuotteita.

Edustetut tuotemerkit: TJ Collection, Chester, TJ, Comfort, Carnaby.

Chopsticks

Chopsticks on kiinalainen pikaruokala. Ravintolan ateriat valmistetaan kiinalaisten ja intialaisten kokkien toimesta kaasuhelloilla ja wok-pannuilla. Menusta löytyy laaja valikoima vaihtoehtoja, joten jokainen löytää paikasta jotain ateriaksi soveltuvaa.

Clean Control
www.cleancontrol.ee

Clean Control on Baltian alueella toimiva kuivapesuketju, jolla on Ülemisten toimipaikan lisäksi yhteensä 9 pesulaa Latviassa ja 4 Liettuassa. Paikka tarjoaa korkealaatuisia kuivapesula- ja pesulapalveluita halvalla ja nopeasti.

Coffee In
www.coffeein.eu

Coffee IN -kahvi on kahvinystävälle kuin seikkailu – maku, aromi, ja tuhannen nyanssin tuoma nautinto. Tämä kahvilaketju tarjoaa moderneille kiireisille ihmisille unohtumattomia makuelämyksiä ja energiaa läpi päivän. Kahvin laadun varmistavat osaltaan ketjun pitkä toimintahistoria, ja vain tuoreimmin paahdettujen kahvipapujen käyttö. Aidolle kahviherkuttelijalle tarjolla on laaja valikoima kylmiä ja kuumia kahvijuomia. Lisäksi voit valita juomaksesi herkullisia kaakao- ja chaijuomia, cocktaileja sekä smoothie-juomia, kuin myös erilaisia naposteltavia.

Cropp
www.cropp.ee

Cropp tarjoaa äärimmäisiä ja rohkeita design tuotteita. Kaupan valikoimista löytyy soveltuvia vaatteita ja jalkineita niin skeittaus-tapahtumiin kuin kouluunkin. Vaatteiden ohella tarjolla on uniikkeja somisteita.

Danske Bank
www.danskebank.ee

Ülemisten Danske Bank tarjoaa käteisrahapalveluita, päivittäisten rahanhoidon neuvontaa, sekä sijoitusneuvontaa. Konttori on avoinna ma-pe klo 10-20 ja la-su klo 10-18.

Denim Dream
www.denimdream.com

Denim Dream tarjoaa laajaa valikoimaa korkealaatuisia farkku- ja vaatekokoelmia sekä naisille että miehille. Vaatteita löytyy niin juhlatapahtumiin kuin vapaa-ajallekin. Myymälää kuvaavat miellyttävä ilmapiiri sekä erinomainen asiakaspalvelu.

Edustetut tuotemerkit: Guess, Tommy Hilfiger, Marlboro Classic`s, Miss Sixty.

Diamande
www.diamande.ee

Korukauppa Diamande on toiminut Viron markkinoilla vuodesta 1994 saakka. Myymälä tarjoaa kullasta ja hopeasta tehtyjä sekä puolijalokivisiä tuotteita. Kaikki tuotteet – kaikkein yksinkertaisimmista kaikkein eksklusiivisempaan – edustavat aina korkeaa laatua. Myymälän edullisten hintojen taustalta löytyy etenkin toiminta suoraan valmistajien kanssa, ilman välikäsiä.

Edustetut tuotemerkit: Schmuck, Roy King, Intalija, Juveel, Art-Neva, Friedrich, Sacher, Joop, Esprit.

Dreamland
www.dreamland.ee

Dreamland on makuuhuoneiden erikoisliike, josta löytyy laaja valikoima tekstiili-ja huonekalutuotteita modernien perheiden korkean elämänlaadun tarpeisiin. Peitteet, tyynyt, patjat, sängyt, vuodevaatteet, verhot, matot, sekä koristeelliset-ja oheistuotteet.

ECCO
www.ecco.ee

ECCO kengät – se on mukavuutta, laatumateriaaleja, ja kaikkein korkeinta tuotantoteknologiaa, yhdellä tavoitteella – varmistavat kävelysi maksimaalisen mukavuuden. ECCO filosofia on yksinkertainen: kenkien tulee soveltua jalkaan, ei toisinpäin.

Eesti Optik
www.optika.ee

Silmälasiliike Eesti Optik tarjoaa laajan valikoiman silmälasikehyksiä, linssejä, aurinkolaseja, sekä piilolinssejä optikkomaailman parhailta valmistajilta. Kaupasta löytyy moderni teknologia näöntarkastuksia varten. Voit hyödyntää lisäksi tarjolla olevat silmälasien korjauspalvelut sekä ilmaiset videokonsultaatiot.

Effect 68

Myymälän naistenkokoelman laatu on korkeampi kuin markkinoilla keskimäärin. Tarjolla olevat vaatteet ovat laadukkaita ja kestävät usean sesongin ajan käytössä. Kaupan valikoima kattaa innovatiiviset vaatteet, mutta myös elegantit klassikot, niin juhlaillallisiin kuin arkikäyttöönkin. Myymälä panostaa yksilölliseen palveluun. Koot 38-56.

Edustetut tuotemerkit: LadiesCollection, Mari, DayMore, KatiaRicciarelli, Invito, Party 21.

Eligo

Eligosta löytyy laaja valikoima naisten käsilaukkuja ja kenkiä. Lisäksi tarjolla on muodikkaita somisteita – lompakoita, hansikkaita, vöitä, huiveja, sateenvarjoja, jne.

Elion
www.elion.ee

Elion myymälä myy televisioita, digibokseja, tietokoneita, printtereitä, pöytä-ja mobiilipuhelimia, sekä valokuva-ja videokameroita. Elionista voit hankkia myös nutiTV ratkaisut, ultra-nopeat internet-liittymät, sekä edulliset kiinteän puhelinlinjan liittymät. Elion on Viron ainoa internet videovuokrauspalveluiden tarjoaja. Digituotteita myydään myös osamaksulla.

Elisa
www.elisa.ee

Elisa myyntiedustajat tarjoavat myymälässä Elisa mobiili ja mobiili-internet paketteja, kuin myös laajaa valikoimaa oheispalveluita. Voit lisäksi ostaa kännyköitä ja niiden oheistuotteita, sekä mobiili-internet laitteita.

EMT
www.emt.ee

Ülemisten EMT myymälästä löytyvät modernit viestinnän palvelut ja tuotteet, kuin myös mahdollisuus kokeilla laajaa valikoimaa tuotteita, kuten viimeisimpiä kannettavia tietokoneita ja matkapuhelimia. Putiikissa, joka on avoinna ma-su klo 10-21, asiakkaita palvelee kolmen myyntikonsultin ryhmä.

Euronics
www.euronics.ee

Euronics tuo Viron markkinoille viimeisimmät teknologiasovellukset ja maan laajimman tuotevalikoiman. Ülemisten Euronicsin myymälän tuotevalikoima on ketjun monipuolisin ja suurin.

Expressions

Expressions on Viron johtava pukukorujen ketjumyymälä. Expressions myymälät tarjoavat trendikkäitä muotikoruja, hiussomisteita, huiveja, kelloja, sekä muita muotisomisteita. Voit löytää myymälästä ratkaisuja sekä vapaa-aikaan kuin myös erikoistapahtumiin ja juhliin.

Extra Style
www.extrastyle.ee

Extra Style myy kauniita naisten käsilaukkuja ja kenkiä. Myymälässä on tarjolla sekä trendikkäitä katukenkiä että jalkineita juhliinkin, kuin myös naisten varsikenkiä ja saappaita.

FOSP
www.kampariol.ee

FOSP myymälä tarjoaa valikoiman miesten arkivaatteita ja bisnespukeutumista: pukuja, takkeja, housuja, paitoja, kravatteja, ja paljon muuta. Arkipukeutuminen kohtaa paikassa korkealaatuiset miesten suositut perinteiset ja klassiset vaatteet. FOSP:in filosofiana on yhdistää korkealaatuiset tuotteet ja edulliset hinnat. Myymälän bisnespukeutumisen valikoiman kohderyhmänä ovat miehet, jotka arvostavat korkeaa laatua, ja joilla on keskimääräistä enemmän varallisuutta.

Freee
www.envyeesti.ee

Freee myymälä tarjoaa urheilu-ja vapaa-ajanvaatetusta sekä somisteita, joista löytyy soveltuvia vaihtoehtoja sekä jokapäiväiseen käyttöön että äärimmäisiin ilmasto-olosuhteisiin. Vaatteet on tehty edistyneimmällä sveitsiläisellä teknologialla, jonka lopputuloksena tuotteet edustavat parhainta kestävyyttä, mutta myös erittäin hyvää hinta-laatusuhdetta. Vaihtoehdoista löytyy laaja valikoima eri tyyli-ja värimalleja, kaikkiin makuihin. Pride Switzerlandin tuotemerkki Envy on ollut tarjolla vuodesta 1995, ja nykyään se on yksi johtavista eurooppalaisista urheilu-ja vapaa-ajan vaatemerkeistä.

Edustetut tuotemerkit: Envy.

Geox
www.facebook.com/EE.GEOXEE

Italialainen brändi Geox edustaa hengittävistä materiaaleista toteutettuja jalkine-ja vaatetuotteita. Maailmantunnettu ja suosittu GEOX on edustettuna yli 100:ssa maassa. Ülemiste Keskus myymälästä löydät erinomaisen valikoiman korkealaatuisia jalkineita, takkeja, ja somisteita koko perheelle.

German Juveelisalong

Täältä löydät miesten ja naisten kulta-ja hopeakoruja: sormuksia, korvakoruja, rannerenkaita, riipuksia, rintaneuloja, kalvosinnappeja, ja solmiopidikkeitä. Timantti-, helmi-, ametisti-, ja topaasikorut edustavat luksusta ja loistokkuutta. Kaikki myynnissä olevat timantit on sertifioitu, ja tuotteet täyttävät vaativimmat laatuvaatimukset. Tarjolla on lisäksi koruja luonnonmukaisista materiaaleista, kuten meripihkasta, sekä laaja valikoima kihla-ja hääsormuksia.

Grenardi

Korukauppa Grenardi myy sekä päivittäiskäyttöön tarkoitettuja koruja, kuin myös tuotteita erikoistapahtumiin. Tarjolla on korkealaatuisia koruja – hopeatuotteita, kelta-ja punakultaisia sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja, rannerenkaita, sormuksia, sekä muita opaali-, smaragdi-, turkoosi-, koralli-, ja helmikoruja.

Grossberg

Farkkumuotia ja muuta vaatetusta, somisteita.

Guess Accessories

Guess Accessories on suunnattu muotifaneille, jotka ovat itsetietoisia ja rohkeita, sekä arvostavat laatua ja luksusta, haluten olla huomiota herättäviä & seksikkäitä. Guess merkkiä kuvaavat aina sanat “innostus” ja intohimo”. Myymälän tuotevalikoima sisältää koruja, silmälaseja, hajuvesiä, lompakoita, ja käsilaukkuja.

Gurmans tee- ja kohvipood
www.gurmans.ee

Gurmans tee-ja kahvikauppa myy teetä, maustettuja ja maustamattomia kahvipapuja, erilaisia pakattuja tuotteita, käsityönä tehtyjä tryffeleitä, sekä laajaa valikoimaa kahvi-ja tee-astioita sekä oheistuotteita. Paikan tuotteet soveltuvat hyvin lahjatavaroiksi gourmet-juomien ystäville sekä tuotteiksi ystävien kanssa vietettyyn illanviettoon.

Hansmark
www.hansmark.ee

Myymälä myy etupäässä pienten virolaisten valmistajien mallistoja vaatteita. Suurin osa valikoimasta on suunnattu keski-ikäisille ja sitä vanhemmille asiakkaille. Tarjolla on myös isompia kokoja.

Home & You
www.home-you.com

Home & You on kansainvälisen kodintuotteiden ketjumyymälän Viron toimipaikka. Voit löytää kaupasta edullisia sisustustuotteita olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön, sekä kylpyhuoneeseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat: vuodevaatteet, päiväpeitteet, pöytäliinat, verhot, pyyhkeet, kylpyhuonetuotteet, keittiötarve-esineet, lamput, vaasit, kynttilät, kuvaraamit, sekä monipuolinen valikoima koriste-esineitä. Valikoima täydentyy ja muuntuu viikoittain.

Home Decor
www.hdb.ee

Home Decor kaupasta löytyy laaja valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita kodin sisustamiseen, soveltuen myös lahjatavaroiksi. Me tarjoamme kaikkea tarpeellista sekä ruoanlaittoon että tarjoiluun: pöytä-ja uuniastit, keittiön pienkoneet, keittiön ja baarin lisätarvikkeet, ja paljon muuta. Voit ostaa myös lahjakortteja sekä paketoittaa ostamasi tuotteet lahjapakettiin.

Edustetut tuotemerkit: Bodum, KitchenAid, WMF, Emile Henry, Le Creuset, Tescoma.

Home&Gourmet
www.homegourmet.ee

Home&Gourmet myymälä tarjoaa parhaan valikoiman laadukkaita keittiötarvikkeita sekä pöytäkalustoja. Suurin valikoima TEFAL ruoanlaittovälineitä ja kodin pienkoneita.

I.L.U.
www.ilu.eu

I.L.U. kosmetiikkakaupasta löytyvät kattavasti kasvonhoidon ja hiustenhoidon tuotteet, kuin myös hajuvedet. Myymälästä löytyy lisäksi oma erillinen alue miesten kauneudenhoidon tuotteille. Tuotevalikoima sisältää alan parhaita ja tunnetuimpia brändejä, sekä luksustuotteiden että arkituotteiden suhteen. I.L.U. shoppailukokemusta täydentävät paikan asiantuntevat ja hienotunteisesti käyttäytyvät kauneuskonsultit, jotka voivat auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaisen tuotteen tarpeisiisi.

Ideaal Kosmeetika
www.ideaalkosmeetika.ee

Ideaal Kosmeetika on Viron suurin kosmetiikka-ja parfyymikauppaketju. Tilava ja valoisa myymälä sisältää laajan valikoiman kauneudenhoidon tuotteita, joista paikan asiantunteva henkilöstä voi auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaiset vaihtoehdot tarpeisiisi. Ülemiste keskuksen Ideaal Kosmeetika on erikoinen – täältä löydät joukon brändeja, joita ei löydä suuresta osasta muita ketjun toimipisteitä, mukaanlukien eksklusiiviset Rouge Bunny Rouge meikit sekä luksusmaiset Transvital ihonhoitotuotteet. Jos tarvitset lahjaideoita, voit valita Ideaal Kosmeetikan lahjakortin tähän tarkoitukseen.

iLike
www.ishop24.ee

Myymälä tarjoaa erilaisia laadukkaita digitaaliteknologian tuotteita maailman tärkeimmiltä valmistajilta, etupäässä kuitenkin Applelta.

Edustetut tuotemerkit: Apple, Sony, Dell, Nokia, Samsung, Canon, Nikon.

Instrumentarium
www.instru.ee

Instrumentarium optikkoliikkeistä löytyy silmälaseja, piilolaseja, sekä aurinkolaseja. Paikassa on tarjolla lisäksi optikon ja silmälääkärin näöntarkistukset, joilla määritellään silmälasientarpeesi. Myymälä tunnetaan ennenkaikkea ystävällisestä asiakaspalvelustaan ja laadukkaista tuotteistaan.

ISC Ilves Extra
www.isc.ee

Ülemisten ISC on virolaiseen Ilves-Extra ketjuun kuuluva kauppa, myyden parhaista materiaaleista valmistettuja ISC-tuotemerkin urheilu-ja vapaa-ajanvaatteita.

Edustetut tuotemerkit: ISC.

Jagdhof
www.jagdhof.ee

Jagdhof on Viron kaikkein edistynein metsästys-, kalastus-, ja vapaa-ajantuotteiden ketjumyymälä, jokaisen kalastajan ja metsästäjän luotettava kumppani. Myymälästä löytyy kaikkea, mitä tarvitset metsästämiseen, kalastamiseen, ja vaeltamiseen. Jagdhof myymäläketjulla on kaikkiaan kolme myymälää Viron alueella. Myymälässä pidetään usein teemaviikkoja, joiden ohesta löydät usein parhaimmat alennukset.

Jahonts
www.jahonts.com

Jahonts myy myy laajaa valikoimaa kulta-ja hopeakoruja, jalo-ja puolijalokiviä, helmiä, sekä pöytäkalusteita.

Jetty

Jetty on yksilöllinen jalkinekauppa seikkailunhaluisille asiakkaille, miehille ja naisille. Tuotevalikoimaan kuuluu klassisia kenkiä, tennareita, saappaita, kumikenkiä, korkokenkiä, ja paljon muuta.

Juku Mänguasjakeskus
www.jukukeskus.ee

Juku Mänguasjakeskus on ollut mukana Viron lastenlelujen markkinoilla yli 10 vuoden ajan. Jukun tuotevalikoimaan sisältyy mm. hittituotteita ja ekoleluja, syntymästä teinikään saakka. Paikasta saat myös suosituksia oikeanlaisten lelujen löytämiseksi.

JYSK
www.jysk.ee

JYSK on kansainvälinen huonekaluja myyvä kauppaketju, joka sai alkunsa Tanskassa vuonna 1979, kun perustaja Lars Larsen avasi ensimmäisen myymälänsä. JYSK tarjoaa laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman, joka vaihtuu kausien mukana. Nykyään JYSK toimii kaikkiaan 35:ssä maassa. JYSK:in huonekalukaupat sisältävät tavaroita sekä sisätiloihin että puutarhaan. Lisäksi voit ostaa muun muassa vuodevaatteita, laatupatjoja, tyynyjä, peittoja, verhoja, oheistuotteita kuten koreja, varastolaatikkoja, kynttilöitä, vaaseja, ja pöytäliinoja.

Kaks Karu
www.jukukeskus.ee

Löydät Kaks Karu kaupasta kaikkea mitä tarvitaan lastenhoitoon – lastentarvikkeita, lastenvaunuja, lastenrattaita, turvaistuimia, kuin myös lastenvaatteita ja leluja.

Käsitöömaailm
www.ktmaailm.ee

Käsitöömaailm sisältää hyvän valikoiman lankoja, kierteitä, kankaita, jne., muun muassa kutomiseen, kirjontatöihin, kudontaan, ja muihin käsitöihin.

Kellassepp, kullassepp

Rannekellojen, pöytä-ja seinäkellojen myyntiä ja korjausta. Pattereiden vaihdot sekä kellon rannekkeiden myynti. Kulta-ja hopeakoruja. Kultasepän palvelut ma-pe klo 10-18.

Kingituste Kiirabi
www.kingiabi.ee

Jos etsit hauskoja, käytännöllisiä, yllättäviä, ja kauniita lahjatuotteita, Kingituste Kiirabi on oikea paikka löytää niitä. Tämä pienikokoinen myymälä sisältää hyvän valikoiman aidoista virolaisista materiaaleista tehtyjä lahjatuotteita ja matkamuistoja – mukaanlukien nahkatuotteita, puutuotteita, sekä keramiikkaa.

Klick
www.klick.ee

Klick on Viron suurin digitaalisten tuotteiden myymäläketju, jossa tarjolla löytyy kannettavia tietokoneita, printtereitä, TV-settejä, kameroita, sekä paljon oheistuotteita.

Edustetut tuotemerkit: HP, Sony, Dell, Samsung, LG, Olympus, Canon, Nikon.

Knopka kontoritarbed

Knopka myy koulu-ja toimistarvikkeita, tietokonetuotteita, sekä toimistolaitteita.

Koduekstra
www.koduekstra.ee

Koduekstra toimii suoraan valmistajien kanssa, varmistaen tarjolla olevien tuotteiden ainutlaatuisuuden. Tuotevalikoimaan sisältyy erilaisia kodintavaroita, hyvä valikoima kodinkoneita, kodin työkaluja, korkealaatuisia tekstiilejä, sekä kausiluonteista tavaraa.

Kuldan Luxury
www.kuldan.ee

Kuldan Luxury myy parhaita eurooppalaisten ja virolaisten suunnittelijoiden valmistamia koruja.

Lelija
www.lelija.eu

Myymälä tarjoaa laajaa valikoimaa liettualaisen “Lelija” ompelimon laatuvaatteita naisille, miehille, ja lapsille. Kokoelma sisältää erilaisia paitoja, hameita, housuja, liivejä, mekkoja, takkeja, smokkeja, kuin myös somisteita.

Levi’s Store
www.levis.ee

Levi’s Store on Levi’s tuotemerkin Tallinnan lippulaivamyymälä.

Liilia Ilusalong
www.liilia.net

Palvelut: solarium, kampaamo, karvanpoistot, hieronnat, kosmetologipalvelut, manikyyrit, pedikyyrit, geelikynnet, infrapunasauna hoidot, vartalohoidot. Myös ammattimaisten hiustenhoidon tuotteiden myynti.

Edustetut tuotemerkit: TIGI Bed Head, Tigi S-Factor, Schwarzkopf.

Lindex

Lindexillä on yli 400 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Baltian maissa, Tsekin tasavallassa, Slovakiassa, Puolassa, Venäjällä, sekä Lähi-Idässä, tehden firmasta yhden Pohjoisen Euroopan johtavista muotiketjuista. Lindexin kokoelma sisältää naisten vaatteita, lasten vaatteita, alusvaatteita, ja kosmetiikkaa. Myymälöitä kuvaavat yksilöllinen ja naisellinen ilmapiiri, joka inspiroi asiakkaita ja saa myös heidät tuntemaan kauniiksi.

Little India
www.littleindia.ee

Little India edustaa ravintola klassista intialaista keittiötä, viihtyisässä sisätiloissa Ülemisten toisessa kerroksessa. Ravintolan ruokalista sisältää laajan valikoiman liha- sekä vegetaariruokia, ja paikasta löytyy ruoanlaittoa varten perinteinen intialainen tandooriuuni. Little Indian aterioiden hinnat ovat lisäksi erittäin kohtuullisia.

Ludo Lauamängud
www.ludo.ee

Ludo Lauamängud tarjoaa suurimman valikoiman pöytäpelejä sekä harrastustavaroita. Tuotevalikoima sisältää myös korttipelejä, klassisia pelejä, pokerituotteita, ja paljon muuta. Yksi myymälöiden ominaisuus on mahdollisuus kokeilla pelejä kaupan tiloissa ennen ostamista.

Lupiinia Lilled

Leikkokukat, kukkivat ruukkukukat, kasvit, kukkakimput, seppeleet, kukkasovitelmat, kukkien kuriirilähetykset, mullat, lannoitteet, sekä kukkaruukut.

Manhattan Ice Dream

Manhattan Ice Dream kahvilasta löytyy jäätelön ohella muutakin jäätelöön liittyvää – jälkiruokia, cocktaileja, sekä karkkeja.

Marilyn

MARILYN on Viron suurin alusvaatteiden ketjumyymälä, jonka tavoitteena on tarjota jokaiselle naiselle kauniita alusvaatteita edullisiin hintoihin, arkipäivään sekä muodollisiin tilaisuuksiin. Klassisia ja korjaavia malleja naisille, trendikkäitä push-up malleja tytöille, sekä mukavia alusvaatteita nuorille äideille. Tuotevalikoima sisältää myös yöasuja, miesten alusvaatteita, sukkia, sukkahousuja, liivejä, bikineitä, sekä uimapukuja.

Matkasport
www.matkasport.ee

MATKaSPORT myymälästä löytyy kaikkea retkeilijöiden tarpeisiin. Tuotevalikoima sisältää mm. telttoja, makuupusseja, mattoja, selkäreppuja ja pyörällisiä laukkuja, vaatteita, kenkiä, vedenpitäviä laukkuja, ilmaveneitä, matkagrillejä, rannetietokoneita, ja paljon muuta.

McDonald’s
www.mcdonalds.ee

McDonald’s on asiakkaisiinsa omistautunut yritys, joka, hyvien makujen ja laadukkaiden ruokien ohella tarjoaa muitakin palveluita. Menu on erittäin kattava, sisältäen esimerkiksi hampurilaisia, wrappejä, salaatteja, ja jälkiruokia.

Megatel

MegaTel myymälä tarjoaa laajan valikoiman edullisen hintaisia matkapuhelimia, kuin myös matkaviestinnän oheistuotteita. Voit myös huollattaa ja takuukorjauttaa puhelimesi kaupassa.

Edustetut tuotemerkit: LG, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, e-Pouch, Bench, Krusell, Fonerange.

Mister Minit

Mister Minit myy jalkineita ja jalkineiden hoitotuotteita, valmistaa avaimia, vaihtaa pattereita, myy ja vaihtaa kellojen rannekkeita sekä “Victorinox” veitsiä ja “Zippo” sytyttimiä.

Monton
www.montonfashion.com

Monton on jännittävä laatumuodin brändi, joka heijastaa globaaleja trendejä omalla, uniikilla tavallaan. Myymälä tarjoaa viihtyisän shoppailuympäristön.

Mööbel.ZIP
www.zipzip.ee

Mööbel.ZIP on virolainen huonekalujen kauppaketju, joka tunnetaan korkeasta tuotteidensa laadusta sekä hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Huonekalujen ohella voit ostaa liikkeestä myös muita sisustustavaroita – mattoja, lamppuja, keramiikkaa, tyynyjä, päiväpeitteitä, ja paljon muuta. Ketju valitsee myyntiin tulevat tuotteet huolellisesti Virosta, Euroopasta, ja ympäri maailmaa. Paikka haluaa asiakkaidensa löytävän aina uusia ideoita kodin sisustamiseen, joten ketju pyrkii aina tuomaan uusia tuotteita markkinoille. Voit tilata tuotteita myös Mööbel.ZIP ketjun kuvastosta. Myymälöistä löytyy muun muassa olohuoneen kalusteita, ruokasalisisustuksia, sängynpöytiä, suuria ja pieniä vaatekaappeja, lastenhuoneen kalusteita, peilejä ja mattoja, kuin myös tuhansia muita sisustukseen soveltuvia esineitä.

Mosaic
www.mosaic-fashion.com

Mosaic is an international brand that offers contemporary, stylish clothes that feel good in the office and after work. Mosaic collection is characterized by the harmony of the different parts and clothing combination.

Mothercare
www.mothercare.ee

Mothercare toimii Ülemiste keskuksen toisessa kerroksessa. Kaupasta löytyvät tuotteet raskaana oleville naisille, jo synnyttäneille äideille, ja lapsille aina 10:een ikävuoteen saakka. Myymälästä löytyy myös leikkialue sekä lastenhoitohuone.

Mustang

Mustang myy vapaa-ajan ja farkkumuodin tuotteita. Farkkujen ohella tuotevalikoimaan sisältyvät t-paidat, takit, villapaidat, somisteet, sekä muita tuotteita maineikkailta vaatevalmistajilta.

Edustetut tuotemerkit: Mustang, Lee, Wrangler, Replay, Pepe Jeans, Gin Tonic.

Naomi

Naomi putiikki edustaa klassista lumoavuutta. Myymälän kokoelmat ovat taidokkaasti yhdistetty edustamaan nuorekkaita trendejä ja klassisia tyylejä. Naomi tarjoaa persoonallisia vaatteita kaikenikäisille naisille, kuin myös laajaa valikoimaa somisteita.

New Yorker

Euroopan suosituimpiin muotiketjuihin kuuluva New Yorker tarjoaa yli 700 m2:n alalla firman muotituotteita kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Tuotteita löytyy nuorille, miehille sekä naisille, mukaanlukien vaatteita, alusvaatteita, ja somisteita.

Edustetut tuotemerkit: Amisu, Smog, Fishbone, Fisbone Sister.

Norrisson
www.norrison.ee

Norrisson myy naisten klassista ja vapaa-ajan muotia (neulepuseroita, neuletakkeja, hameita, mekkjoa, toppeja, hattuja, huiveja, hansikkaita, jne.). Tuotteiden materiaalina on villaviskoosi ja ne on suunniteltu ja tuotettu Virossa.

Nostrem Pet

Lemmikkieläinkauppa.

NS King
www.nsking.ee

NS King myymälät tarjoavat asiakkailleen laajan valikoiman kenkiä tunnetuilta valmistajilta. Myymälän sisältä löytyy lisäksi Marco Tozzin shop-in-shop kauppa. Asiakkaat ovat NS Kingille erittäin tärkeitä, ja heitä palvelemaan löytyy aina ammattimaista asiakaskuntaa. Tuotevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja sekä miehille, naisille, että lapsille, klassikkokengistä aina trendikenkiin saakka.

Edustetut tuotemerkit: Miss Sixty, Gabor, Högl, Guess, Geox, Tommy Hilfiger, Marco Tozzi.

Okaidi

Okaidi on ranskalainen globaali lastenvaatteiden ja -jalkineiden brändi. Myymälä tarjoaa alkuperäisiä ja trendikkäitä, edullisia ja laadukkaita tuotteita 0-14 vuotiaille lapsille. Lisäksi tarjolla on “Obaibi” kokoelma 0-3 vuotiaille tytöille ja pojille (“Okaidi” sisältää tuotteita 3-14 vuotiaille). Tuotteissa on panostettu etenkin vaatteiden turvallisuuteen, mutta myös luonnonmukaisen puuvillan käyttöön. Kaupassa tarjolla on henkilökohtaista asiakaspalvelua.

Olympic Casino Ülemiste
www.olympic-casino.com

Ülemisten Olympic Casino, joka on sisustettu trooppiseen tyyliin, mukaanlukien eksoottiset kasvit ja mystiset rantakalliot, sisältää yhteensä 40 peliautomaattia. Olympic Casino operoi käteisestä vapaata EZ Pay pelijärjestelmää, jossa käteisen sijasta käytetään erikoislippuja. Kasino on avoinna vuorokauden ympäri, ja sisältää OlyBet urheilubaarin, jossa voit lyödä vetoa tai vain yksinkertaisesti nauttia TV-ruuduilta näkyvistä urheilutapahtumista.

Ou´i

Trendikkäitä vaatteita naisille.

Pandora
www.pandora.net

Pandora antaa naisille kautta maailman mahdollisuuden näyttäytyä omaan, persoonalliseen tyyliinsä, elämän unohtumattomissa hetkissä. Pandora rannerenkaat on tarjolla käsityönä valmistettuina sterlinhopeasta, 14-karaatin kullasta, tai jalokivistä, amuleteilla ja helmillä koristeltuina. Kukin koru on muisto erityisestä tapahtumasta, seikkailusta tai kenties jostakusta tärkeästä. Pandora tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi eksklusiivisia sormuksia, kaulakoruja, korvakoruja, riipuksia, ja kelloja.

Photopoint
www.photopoint.ee

Photopoint on Viron suurin valokuvaus- ja digiteknologian myymäläketju. Photopointin asiakaspalvelijat voivat auttaa sinua printtaamaan kuvia, sekä valitsemaan oikeanlaisen kameran tai läppärin.

Protten

Myymälässä on tarjolla virolaisen Protten vaatemerkin naistenvaatteita kokoluokissa 36-50. Lisäksi kaupasta löytyy erikoistuotteita naisten plus-kokoluokille (48-56) sekä housupituuksille 160cm, 168cm ja 176cm. Myymälä myy lisäksi laajaa valikoimaa somisteita – koruja, huiveja, käsilaukkuja, jne.

R-Kiosk

R-Kiosk tarjoaa päivittäistavaroita ja palveluita, mukaanlukien lehtiä ja kirjoja, tupakkatuotteita, peruselintarvikkeita, virvoitusjuomia ja alkoholijuomia, makeisia, jäätelöä, pientä purtavaa, leluja, julkisen liikenteen lippuja sekä parkkilippuja, lottotuotteita, sekä postikortteja.

Reno
www.armitana.lt

RENO myymäläketju on saksalaista alkuperää, ja yksi Euroopan suurimmista ja johtavista jalkinemyymäläketjuista. Paikka tarjoaa laadukkaita, elegantteja, ja mukavia jalkineita koko perheelle, naisille, miehille, ja lapsille. Reno putiikista löytyy monipuolinen valikoima vapaa-ajan kenkiä.

Reserved
www.reserved.ee

RESERVED myy trendikkäitä vaatteita, kenkiä, ja somisteita naisille ja miehille. Kokoelmia uudistetaan viikoittain. Loppuunmyytyjä kokoelmia ei tilata kauppaan uudestaan.

Rieker

Rieker kengät ovat tyyliltään ultrakevyitä, maksimaalisen joustavia, sekä käyttömukavia. Rieker kengät ovatkin erityisesti suosittuja vanhempien asiakkaiden keskuudessa, joille mukavuus on tärkeä prioriteetti.

Rikets lilled

Rikets lilled kukkakaupasta löydät monipuolisen valikoiman leikkokukkia ja sisäkasveja. Paikan huippufloristit tuottavat kauniita ja moderneja kukka-asetelmia kaikkiin tapahtumiin, ja voit tilata myös sisätilojen maisemasuunnitteluun tarkoitettuja kasveja sekä näiden tilojen ylläpitopalveluita.

RIMI Hüpermarket
www.rimi.ee

Ülemisten Rimi hypermarketti tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden keskittää ostoksensa yhden katon alle, edullisiin hintoihin. Rimin tuotevalikoima on laaja ja houkutteleva, mukana ollessa myös tuoreet sekä laadukkaat ruokatuotteet. Muihin tuotekategorioihin kuuluu kodintavaroita, urheilutavaroita, vaatteita, ja paljon muuta.

Risskio
www.risskiomood.ee

Risskio tuotteet ovat Italiassa valmistettuja, tyylikkäitä, ja laadukkaita vaatteita sekä somisteita nuorille miehille ja naisille, edullisiin hintoihin ja kattavin kokoelmin, uusien mallistojen tullessa markkinoille 1-2 kuukauden välein. Risskio on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat painottaa yksilöllisyyttään arvokkaalla asenteella.

Rue de Fleur

Rue de Fleur edustaa eksklusiivisia koruja ja oheistuotteita jokaiselle naiselle. Voit löytää kaupasta myös hienoja lahjatuotteita.

RUF raketibaas
www.fireworks.ee

RUF myy ilotulitteita ja karnevaalitavaroita – peruukkeja, maskeja, sekä muita juhlatuotteita.

Salamander
www.armitana.lt

Salamander omaa pitkän historian jalkinekaupassa ja kenkien valmistuksessa, aina vuodesta 1904 saakka. Jalkinesalongista löydät sekä modernit, klassiset, että mukavat kengät maailman tunnetuilta valmistajilta.

Edustetut tuotemerkit: Salamander, Lloyd, Clarks, Högl, Gabor, Geox, Peter Kaiser, Ara, Ecco, Rieker, K+S.

Salong Gzhel

Salong Gzhel myy venäläistä posliinia, italialaista keramiikkaa, sisustusesineitä, parfyymejä, italialaisia keinotekoisia kukkia, sekä korkealaatuisia lahjatavaroita naisille ja miehille.

Samsonite
www.samsonite.com

Samsoniten myymälä edustaa Virossa maailmantunnettuja käsilaukkujaan, matkalaukkujaan, tietokonelaukkujaan, sekä oheistuotteita. Omien tuotteidensa ohella Samsoniten Ülemisten kaupassa on tarjolla myös muiden valmistajien tuotteita.

Edustetut tuotemerkit: Samsonite, Lacoste, Hedgren, Trunk &Co, Samsonite Black Label.

Sangar
www.sangar.ee

Sangar luo ja myy korkealaatuisia kauluspaitoja. Sangar myymälät ovat miellyttäviä shoppailuympäristöjä, ja niistä löytyy aina asiantunteva henkilökunta, joka ottaa tarkat mittasi ja antaa tarvittaessa myös tyylineuvontaa.

Sanrio/Hello Kitty
www.hellokitty.ee

Hello Kitty myymälä tarjoaa Sanrion valmistamia tuotteita vauvoille, nuorille lapsille, teineille, ja aikuisille. Sanrio on japanilainen yritys, joka suunnittelee ja markkinoi elektroniikkaa, vaatteita, paperituotteita, oheistuotteita, jne. esittäen erilaisia hahmoja, tunnetuimpana maailmankuulu Hello Kitty.

Aroomipood

Aroomipood tarjoaa maailmankuuluja englantilaisia luonnonmukaisia eteeristen öljyjen aromaterapia kylpyhuonekosmetiikkaa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. kylpysuolatuotteita, voiteita, saippuoita, shampoita, geelejä, aromaterapiakynttilöitä, ja oheistuotteita.

Edustetut tuotemerkit: Yankee Candle, Bomb Cosmetics, Ziaja.

SEB Pank
www.seb.ee

SEB on yleispankki, jonka toiminta perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Konttorissa tarjolla olevia palveluita ovat esimerkiksi päivittäisten raha-asioiden hoito ja henkilökohtainen neuvonta. Konttori on avoinna ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-18.

Seppälä
www.seppala.ee

Seppälä myy kansainvälistä muotia naisille, miehille, ja lapsille. Seppälän vaatteet ja somisteet on suunniteltu talon sisäisten suunnittelijoiden toimesta. Firmalla on yhteensä yli 200 myymälää Suomessa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, ja Liettuassa.

SHU
www.shu.ee

SHU:n filosofiana on tarjota laatukenkiä edullisiin hintoihin. Myymälän tuotevalikoima on koottu edustamaan vaihtoehtoja kaikkiin tilanteisiin, yhteisenä tekijänä ollessa kenkien tyylikkyys, modernius, ja kestävyys. Myymälä, jonka toiminta perustuu itsepalveluperiaatteeseen, on tehty helpoksi navigoida, neljällä erivärisellä alueella. Oranssista osiosta löytyvät kauden trendikkäimmät mallit. Vihreä – suurin – osio pitää sisällään arkikenkiä ja käyttökenkiä. Valkoiselta alueelta löydät urheilukengät ja vapaa-ajan jalkineet, kun taas harmaassa osiossa ovat muodolliset (juhla-)kengät.

Skechers
www.skechers.ee

Skechers tarjoaa mukavia ja korkealaatuisia kenkiä koko perheen tarpeisiin, niin naisille kuin miehille, nuorille ja vanhoille. Tuotevalikoima sisältää monenlaisia urheilu-ja vapaa-ajankenkiä, korkealaatuisia saappaita, sekä lasten jalkineita.

Sokisahtel
www.sokisahtel.net

Sokisahtel myy mm. sukkia, sukkahousuja, legginsejä, sekä tukku-että jälleenmyyntipohjaisesti. Paikka myy virolaisten tehdaiten valmistamaa tuotantoa. Myymälästä löytyy monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille asiakkaille ja kaikkiin makuihin, kaikkein vaativimmillekin asiakkaille. Myymälään tulee kunakin kuukautena uusia ja jännittäviä tuotteita. Firman erikoisbrändinä on Rahvussokk (www.rahvussokk.ee), joka perustuu nuorten virolaisten muotisuunnittelijoiden ideoihin, korkealaatuisesta puuvillasta ja rohkeisiin väreihin toteutettuina.

Souchek
www.souchek.ee

Souchekissä myynnissä on kulta-ja hopeakoruja naisille sekä miehille: sormuksia, korvakoruja, rannerenkaita, riipuksia, rintaneuloja, sekä kalvosinnappeja. Koruja löytyy timanteilla, helmillä, ametisteillä, ja topaaseilla koristeltuina. Kaikki timantit ovat sertifioituja ja vastaavat korkeimpia laatuvaatimuksia. Valikoimat kattavat lisäksi luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet, kuten meripihkakorut, sekä kihlajais-ja hääsormukset.

Sportland / Sportland Outlet
www.sportland.ee

Sportland on kansainvälinen, maailman parhaimpia urheilu-ja vapaa-ajantuotteiden myymäläketjuja. Sportlandin tavoitteena on etenkin tehdä nuorten ihmisten elämistä mielenkiintoisempia, parempia, ja tunteikkaampia tarjottujen tuotteiden sekä palveluiden kautta. Yhteensä ketjulla on Virossa kolme toimipaikkaa. Sportlandin tuotevalikoimaa luonnehtivat maailman parhaat tuotemerkit.

Südameapteek
www.sudameapteek.ee

Apteekkiliike Südameapteek on yksi Viron suurimmista apteekkiketjuista, 47:llä toimipaikalla maan alueella. Kauppakeskuksen tiloista löydät paikan ensimmäisestä kerroksesta. Apteekin tuotevalikoima koostuu laajasta valikoimasta käsikauppatuotteita ja reseptilääkkeitä. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, paikalta löytyy korkeasti koulutetut farmaseutit ja apteekkarit, jotka voivat tarjota ammattimaista neuvontaa ja ohjausta.

Swedbank
www.swedbank.ee

Swedbank on finanssipalveluita tarjoava pankki-alan yritys. Pankin tavoitteena on edistää etenkin yksityisten asiakkaiden että yritysasiakkaiden pitkän ajan rahanhoidon suunnittelua. Tämä tapahtuu etenkin aktiivisella asiakkaiden talousneuvonnalla. Palveluihin ja tuotteisiin kuuluvat mm. asuntolainat, pienlainat, tililuotot, vähittäismaksuluotot, opintolainat, leasing sopimukset, luottokortit, sijoitukset, säästötuotteet, eläketuotteet, henkivakuutukset, mobiilimaksut, debit-kortit, jne. Konttori on avoinna ma-pe klo 10-20 ja la-su klo 10-18.

T-Särgipood
www.fifaa.ee

T-Särgipood tarjoaa laajaa valikoimaa t-paitoja kaikkiin makuihin. Vieraillessasi t-paitakaupassa, voit suunnitella myös oman, uniikin t-paitasi. T-paitoja myydään kaupassa myös erilaisina matkamuistoina.

Taibula
www.taibula.ee

Taibula on erityisen mielenkiintoinen, luova, ja kehittävä lelukauppa. Lisäksi kehityksellisiä leluja on tarjolla erilaisina tieteellisesti kehittävinä leluina.

Takko Fashion
www.takko-fashion.com

Takko Fashion on myymälä koko perheelle, tarjoten moderneja ja mukavia päivittäisvaatteita naisille, miehille, ja lapsille. Tuotevalikoima sisältää myös erilaisia somisteita, kuten käsilaukkuja, vöitä, koruja, ja paljon muuta.

Tamaris

Kenkämyymälä, joka edustaa saksalaista Tamaris kenkäbrändiä.

Tavid valuutavahetus
www.tavid.ee

Tavid ostaa ja myy sijoituskultaa (kolikoita ja harkkoja 900 – 999.9 laatuluokissa, verovapaasti), vaihtaa valuuttaa, sekä toimittaa käteistä kansainvälisinä pikasiirtoina maissa Viro, Suomi, Ruotsi, Tanska, Latvia, sekä Bulgaria. Avoinna ma-su klo 10-21.

Tele2 müügiesindus
www.tele2.ee

Tele2 tarjoaa matkapuhelin, puhelin, ja internet-palveluita yksityisille ja yritysasiakkaille. Tele2 on osa kansainvälistä Tele2 AB viestintäkonsernia, joka on Euroopan johtavia vaihtoehtoisia telekommunikaatioalan toimijoita.

The Body Shop
www.thebodyshop.ee

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikka-alan yritys. Firman tuotevalikoimaan kuuluu yli 600 erilaista kosmetiikkatuotetta naisille ja miehille, ja lisäksi 400 muiden tuotekategorioiden tuotetta. Useimmat tarjolla olevista ihon-ja hiustenhoidon tuotteista perustuvat kasvipohjaisten raaka-aineiden käyttöön. The Body Shop oli ensimmäinen merkittävä eläintestauksen vastainen yritys, ja omaa kansainvälisen ISO 9002 laatustandardin.

Timberland

Timberland on tunnettu etupäässä laadukkaista jalkineistaan, vaatteistaan, ja somisteistaan. Myymälästä löytyy tuotteita naisille ja miehille.

Times Square

Myymälä tarjoaa laajaa valikoimaa trendikkäitä ja innovatiivisiä design-kelloja sekä kulta-ja hopeakoruja.

Edustetut tuotemerkit: Raymond Weil, Edox, Frederique Constant, Certina, Tissot, Seiko, Orient, Martello, Emporio Armani, Guess, Esprit, D&G, DKNY, Fossil, Elite, Lorus, Casio.

TimeStop buffet, pizza, kohvik

TimeStop on toisessa kerroksessa oleva pikaruokala, joka on jaettu useampaan osastoon. Voit valita muun muassa edullista pizzaa ja italialaisia ruokia, erilaisia pannukakkuja, päivän erikoisia ruokia, keittoja, salaatteja ja jälkiruokia, sekä kahvilatuotteita.

Toit’s
www.toits.ee

Toit’s on mukava ruokailupaikka, joka tarjoilee kotitekoista ruokaa. Paikan periaatteisiin kuuluu se, että hvyän ruoan ei tarvitse olla kallista, mutta että sen täytyy olla intohimolla valmistettua.

Top Shop / Top Shop Dormeo
www.topshop.ee

Top Shop myymälän tuotevalikoiman pääosan muodostavat italialaisen Dormeo brändin tuotteet. Tarjolla on esimerkiksi korkealaatuisia patjoja, tyylikkäitä makuuhuoneen kalusteita, sekä oheistuotteita olo-ja makuuhuoneeseen. Kosmodisk tuotemerkki on tunnettu klassisesta tyylistään, joka lievittää kipua ja tekee käyttäjän arkipäivästä paremman. Delimano tuotevalikoima sisältää keraamisia keittiötuotteita Italiasta.

Triumph

Triump alusvaatteiden kauppa tarjoaa tunnetun saksalaisen alusvaatteiden valmistaja Triumphin tuotteita naisille. Tuotevalikoima kattaa alusvaatteet, yöasut, rantamuodin, korjaavan alusvaatetuksen, urheilualusvaatteet, sekä alusvaatteet odottaville äideille. Voit ostaa myymälästä lisäksi Sloggin alusvaatteita miehille ja naisille.

Edustetut tuotemerkit: Triumph, Sloggi, HOM, Vogue, Golden Lady, Philippe Matignoni.

Tubli Rätsep
www.ratsep.eu

Vaatteiden korjaukset ja pikakorjaukset ammattimaisten räätäleiden toimesta. Nahkavaatteet ja nahkatuotteiden korjaukset. Kodin tekstiilien ja vaatteiden neulomiset ja design. Laaja valikoima ompelukoneita ja ompelutuotteita kotikäyttöön. Paikka toimii omistautuneesti, korkean laadun ja työjäljen taaten.

United Colors of Benetton
www.benetton.com

Kansainvälinen muotimyymäläketju.

Universaal-Universum
www.eksootika.ee

Myymälä tarjoaa Viron laajimman valikoiman eksoottisia tuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. paras valikoima egyptiläisiä vesipiippuja, johtuen ketjun Nakhla Tobaccon edustuksesta Virosta. Lisäksi paikalta löytyy suitsuketikkuja ja sisustustuotteita, vesipiippuja ja koruja. Myymälän lajitelmaa uudistetaan jatkuvasti, tuotteiden tullessa hyllylle Intiasta, Indonesiasta, Thaimaasta, Nepalista, Turkista, ja Egyptistä. Useimmat kaupan tuotteista ovat käsintehtyjä ja uniikkeja mestariteoksia.

VILA
www.ag-mood.ee/brandid/vila-2

VILA on tarkoitettu muotitietoisille, itsenäisille ja kokeilunhaluisille tytöille. VILA design on sekoitus hienoja, hienovaraisia, ja naisellisia yksityiskohtia. VILA on samanaikaisesti feminiininen, trendikäs, ja tyylikäs.

Vilderson

Vilderson-putiikista löydät naisten vaatteita – laajan valikoiman bleisereitä, paitoja, housuja, hameita, takkeja, päällystakkeja, mekkoja, ja somisteita.

Walking

Walking on koko perheen kenkäkauppa, jossa edullinen hinta ja korkea laatu kohtaavat. Myymälä tarjoaa laajimman valikoiman ja parhaat hinnat.

X-Cape
www.x-cape.com

X-Cape putiikki tarjoaa naisten ja miesten vapaa-ajan vaatetusta.

XS Mänguasjad
www.anvol.ee

Korkealaatuisia ja trendikkäitä leluja: palikoita, nukkeja, radio-ohjattuja autoja, pöytäpelejä, hauskoja pukuja, sekä lasten kosmetiikkaa. XS:sta löytyy myös suosittuja piirrettyjä.

ZIZZI
www.zizzi.dk

ZIZZI kauppa myy trendikkäitä tanskalaisia naisten vaatteita kokoluokissa 42-56. ZIZZI konsepti on kohdistettu kauniille naisille, jotka haluavat pukeutua oman mielensä mukaisesti. Zizzin muoti seuraa ajankohtaisia muotitrendejä, värejä, sekä materiaaleja, mutta kuitenkin omaan, erilliseen Zizzi tyyliinsä. Tarjolla on erilaisia vaatteita eri vartalomuotoihin sopivina.