Tallinnan Unelmauto autokauppa

Lexus merkkiliike Unelmauton showroom-myymälä löytyy Tallinnan Sikupilli kauppakeskuksen vierestä, osoitteessa Peterburi tee 1.

Uusien Lexus autojen ja käytettyjen vaihtoautojen myynnin ohella Unelmauton palveluihin kuuluvat merkkihuollot ja varaosamyynti, sekä Lexus leasing.

Unelmauto Lexus autokauppa Tallinna

Lexus autokauppa Unelmauto AS avasi ovensa syyskuussa 2008, kahden paikallisen autoalan konsernin (Amserv Auto ja Elke Auto) yhteistyön tuloksena.

Yhtiön toiminnan taustalta löytyvillä Amserv Auto ja Elke Auto yhtiöillä on pitkä historia asiakkaiden korkealaatuisesta palvelusta ja pohjoisten olosuhteiden tietotaito.

Koko myyntisalonki on omistettu Lexus automerkille, tarkoituksena tarjota kattavampaa ja persoonallisempaa asiakaspalvelua.

Showroom-myyntisalon on kooltaan yli 500 m2, ja sisältää kaksi lounge-aluetta, asiakkaiden tapaamishuoneen, sekä tilat autojen vastaanottoa varten.

Automyymälä on sijoitettu erinomaiselle paikalle asiointia varten, lähelle Tallinnan lentokenttää sekä kaupungin suurinta kauppakeskusta (Ülemiste Keskus).

Keskuksen huoltotöihin lukeutuvat merkkihuollot ja korjaukset, korityöt, diagnostiikat, sekä 70-pisteen tekninen tarkastus.

Voit myös vaihdattaa renkaat ja tuoda autosi Unelmautoon rengashuoltoon, sekä autopesuun. Huollon / korjauksen ajaksi tarjolla on vuokrattavaksi Lexus sijaisautoja.

Kaikkien huolto- ja korjauspalveluiden & autopesujen hinnat löytyvät Unelmauton nettisivuilta (“Hinnakiri” linkki).

Voit varata ajan Lexus-koeajoon sekä huolto-ja korjauspalveluihin verkkosivujen kautta.

Unelmauto
Peterburi tee 1
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 8:30-18, la klo 11-16
www.unelmauto.ee

Lexus Eesti ylläpitää Facebook-sivuja, osoitteessa www.facebook.com/lexuseesti.

Sivuille tulee tietoja etenkin merkkiin liittyvistä uutisista ja Tallinnan myymälän toiminnasta.