Unikulma myymälä Tallinna – Järve Keskus

Unikulma myymälä Tallinna toimii kaupungissa Järve ostokseskuksessa olevasta toimipaikastaan käsin, osoitteessa Pärnu maantee 238.

Suomalaisen sänkykauppaketjun Tallinnan myymälän päätuoteryhminä ovat sängyt ja patjat, mutta voit ostaa myös muita makuuhuoneen kalusteita sekä oheistuotteita.

Vuodesta 1985 toiminnassa ollut suomalainen yhtiö on operoinut Viron puolen myymälää vuodesta 2004 saakka.

Unikulma myymälä Tallinna - Järve Keskus.

Ketju tunnetaan parhaiten henkilökohtaisesti räätälöidyistä patjoistaan ja sängyistään, joiden teossa käytetään apuna UnikLab-laitetta, joka mittaa nukkujan tuottaman yksilöllisen painauman patjaa vasten.

Myymälöiden tuotevalikoima on muutoinkin valikoitu sisältämään kaikkea tarpeellista terveellistä makuuhuoneen unta ja asiakkaiden hyvinvointia varten.

Yhtiön tehdas sijaitsee Vantaan Petikossa, jossa valmistettuja tuotteita myydään kaikkiaan 15 vähittäismyyntipisteen verkostolla Suomessa sekä toimipisteillä Tallinnassa, Riiassa (Latvia), ja Dubaissa (Yhdistyneet arabiemiirikunnat).

Moottoroitu sänky - Unikulma myymälä Tallinna.

Yksityisasiakkaiden ohella Unikulman tärkeimpiin asiakaskuntiin lukeutuvat hotellit ja muut majoituspaikat, jotka haluavat tarjota korkealaatuisia sänkyjä asiakaskunnalleen.

Firman päätuoteryhmä ovat sängyt ja patjat, joiden räätälöinnin suhteen toteutettuja UnikLab-mittauksia firma on tehnyt tuhansia vuosien varrella.

Parhaat tuotemerkin sängyt toteutetaankin asiakkaan läpikäymän UnikLab-patjamittauksen kautta, jonka lisäksi sängystä voidaan tehdä yksilöllinen myös koon, mittasuhteiden, sängyn tyypin, ja materiaalien puolesta.

Kun olet saanut sänkypuolen kuntoon makuuhuoneen osaltasi, voit keskittyä muihin huoneen mukavuutta lisääviin elementteihin.

Liike tarjoaa tässä suhteessa muita makuuhuoneen huonekaluja, jotka ovat sekä tyylikkäitä että kestäviä, ja toteutettu untaedistävillä yksityiskohdilla.

Ketjulla on lisäksi myynnissä verkkokaupan kautta joukko oheistuotteita, kuten tyynyjä, peittoja, petauspatjoja, lakanoita, valoherättimiä, sängynalusvaloja, ilmankostuttimia, jne.

Unikulma myymälä Tallinna – Järve Keskus
Pärnu mnt 238, 1. kerros, Järve Keskus
11624 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-19
unikulma.ee

Voit saada lisätietoja Unikulma myymälä Tallinna toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/UnikulmaTallinn/.

Myymälällä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/unikulmafinland/.