Tallinnan UniMööbel huonekalukauppa

UniMööbel huonekaluliike toimii Tallinnan Idakeskus ostoskeskuksesta käsin, osoitteessa Punane 16 (2. kerros).

Firma toteuttaa huonekaluja mittatöinä tilausten perusteella, asiakkaiden yksilöllisiin projekteihin.

UniMööbel huonekaluliike Idakeskus TallinnaUniMööbel toteuttaa näitä projekteja etupäässä kategorioissa keittiökalusteet, liukuovet, kylpyhuoneen kalusteet, eteisen huonekalut, makuuhuoneen huonekalut, sekä huonekalut kauppoihin.

Huonekalujen valmistaminen on yksi vanhimmista käsityöaktiviteeteista, ihmiskunnan pyrkiessä muuttamaan huonekalujen avulla omaa olemassaoloaan mukavammaksi jo varhaisessa vaiheessa.

UniMööbel jatkaa toiminnallaan näiden perinteiden ja tavoitteiden jalanjäljissä, tavalla, jossa huonekalujen tekemisestä on tullut taidemuoto luoda kodin tunnetta asuintiloihin.

Moderneihin vaatimuksiin huonekalujen suhteen kuuluvat odotukset mukavuudesta, käytännöllisyydestä, tyylikkyydestä, korkeasta laadusta, ja luotettavuudesta, UniMööbel vastatessa tuotannollaan näihin vaatimuksiin.

Yhtiön missiona onkin tuottaa ja myydä laadukkaita, kestäviä, sekä monipuolisia huonekaluja kaikkiin makuihin, kohtuullisiin hintoihin.

Aina pehmustetuista huonekaluista ja keittiöistä talon läpi integroituihin ratkaisuihin saakka – Unimööbelin käyttö varmistaa laadun ja toteutuksen kaikkien asiakkaiden toivomuksien mukaisesti.

Avaintekijänä yhtiön toimintafilosofiassa on universaalisuus, joka tarkoittaa että yhdellä huonekalulla pyritään kattamaan mahdollisimman monta vaatimusta.

Sinua ohjaavat koko prosessin ajan Unimööbelin käsityötaitajat ja ammattilaiset, huoneistoosi tai taloosi parhaiten sopiviin ja kauniisiin ratkaisuihin.

Unimööbel ei mainosta käytännössä lainkaan toimintaansa, vaan sen menestys perustuu tyytyväisiin asiakkaisiin, jotka kertovat yhtiöstä eteenpäin.

Voit nähdä referenssiprojekteja toteutetuista töistä, tuotekatelogin, ja kaikki tarvittavat kontaktitiedot firman nettisivuilla, osoitteessa www.unimoobel.ee.

Mööblisalong UniMööbel Idakeskus
Punane 16, 2. kerros
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-16
www.unimoobel.ee

Mööblisalong UniMööbel sijaitsee osana Idakeskus kauppakeskuksen palveluita, Lasnamäen kaupunginosassa Tallinnaa.

Täsmällisemmin määriteltynä palvelupiste on rakennuskompleksin 2. kerroksessa, myyntipaikassa nro 50, Stiilne Mööbel ja Moeateljee kauppojen välisessä liiketilassa.