Universaal Universum Viro – 11 myymälää & aukioloajat

Universaal Universum Viro myymälät verkostoon kuuluu maan alueella 11 toimipaikkaa, kaupungeissa Tallinna, Pärnu, Tartto, sekä Rakvere.

Suomalaisittain eksoottisia tuotteita myyvä yhtiö hankkii tuotteensa, itse maahantuomina, muun muassa Intiasta, Indonesiasta, Thaimaasta, Nepalista, Turkista, ja Egyptistä.

Tuotevalikoiman kohokohtina ovat maan parhaimmat valikoimat egyptiläistä vesipiipputupakkaa sekä eksoottisia soittimia.

Universaal Universum - Balti Jaam.

Tallinna – Balti Jaam.

Näistä vesipiipputupakka tuotteiden skaala on erinomainen etenkin sen johdosta, että ketju on kansainvälisesti merkittävän tupakkavalmistaja Nakhla Tabaccon virallinen edustaja Viron alueella.

Muista tuotteista voit ostaa myös muun muassa tuoksutikkuja, sisustuselementtejä, koruja, vesipiippuja, ja paljon muuta.

Universaal Universum Tallinna.

Suuri osa myynnissä olevasta tavarasta on erittäin eksklusiivista tuotteistoa, edustaen monesti uniikkia ja mestarillista käsityöläistuotantoa. Paras paikka tutustua on ketjun verkkokauppa, joka on toimittanut tuotteita myös Suomeen jo vuodesta 2007 alkaen.

Tallinnan kaupungin alueella yhtiön myymälät löytyvät sataman yhteydessä olevasta Nautica kauppakeskuksesta, Telliskiven korttelista, vanhastakaupungista, sekä Ülemiste Keskus -ostoskeskuksesta.

Universaal Universum Viro myymälät – osoitteet & aukioloajat

Pärnu – Port Artur 1
Hommiku 2
80010 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18
eksootika.ee

Rakvere – Põhjakeskus
Haljala tee 4
44415 Rakvere (Tõrremäe)
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20

Tallinna – Balti Jaam
Kopli 1 / kioski nro. 4
10149 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-19, sunnuntai 9-17

Tallinna – Lasnamäe Centrum
Mustakivi 13
13912 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21

Tallinna – Magistrali Kaubanduskeskus
Sõpruse pst 201
13419 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18

Tallinna – Nautica Keskus
Ahtri 9
10151 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18

Tallinna – Telliskivi
Telliskivi 60 a/3
10412 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-19, lauantai-sunnuntai 11-17

Tallinna – Vanalinn
Olevimägi 16
10123 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 11-18, sunnuntai 12-17

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11316 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tartto – Tartu Kaubamaja
Riia mnt 1
51004 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tartto – Tartu Lõunakeskus
Ringtee 75
50501 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Myymälöidenpäätuotekategoriat

Vesipiiput & tupakka

Ensimmäinen ketjun kauppaama vesipiippu myytiin vuonna 1997, ja vuosien myötä näistä tuotteista on tullut yksi ketjun toiminnan kulmakivistä.

Vesipiippuja ja niiden oheistuotteita myyvät ketjun toimipaikat (verkkokaupan ohella) paikkakunnilla Tallinna, Tartto, ja Pärnu.

Jos haluat tietää lisää vesipiipuista ja tutustua niihin omakohtaisesti, voit tehdä niin Universaal-Universum toimipaikoissa asiantuntevien asiakaspalvelijoiden opastuksessa.

Sisustustuotteet

Yleinen käsitys siitä, että itämaiset huoneet edustavat vaatimatonta ja vähän koristeltua tyyliä on vain yksi puoli totuudesta.

Hyvin valitut eksoottiset design-elementit sopivat erinomaisesti esimerkiksi kesäkotien, maatalousympäristöjen, ja erittäin modernien huoneistojen sisustuksiin.

Usein samaan teemaan löytyy Universaal-Universum kaupoista kokonainen sarja tuotteita, joten voit sisustaa kotiasi kattavastikin edustavilla käsityöläistaitoa edustavilla elementeillä.

Monet tuotteista ovat uniikkikappaleita, joten tuotteiden halvan hinnan ohella hyviin puoliin kuuluu lopputuloksena oleva yksilöllinen kodin tyyli.

Universaal-Universumin kautta on myös mahdollista tilata tuotteita käsityötaidon mestareilta, jos mielessäsi on tietynlainen elementti, joka puuttuu valikoimista.

Sisustustuotteita on mm. kategorioissa dekoraatio, kalusteet, käsipesualtaat, mosaiikkilaatat, valaisimet, tyynyt, päiväpeitot, liinat, verhot, ja naulakot & nupit.

Voit tutustua tuotteiden valmistamisen videoihin Universaal-Universumin verkkokaupan sivuilla (vironkielisellä puolella).

Soittimet

Musiikilla on tunnetusti erikoinen vaikutus sekä ihmiskehoon että alitajuntaan.

Ihmiset ovat soittaneet erilaisia soittimia ja nauttineet musiikista vuosituhansien ajan, ja sävelmistä on tullut keskeinen elämämme osa.

Monia soittimia käytetään nykyään myös musiikkiterapian osana.

Universaal Universum myy laajaa valikoimaa luonnonkansojen soittimia, jotka on hankittu Afrikasta, Intiasta, Turkista, Nepalista, Indonesiasta, ja Virosta.

Näitä tuotteita hankkivat käyttöönsä musiikin arkiharrastajien ohella myös ammattimuusikot, terapeutit, lastentarhan opettajat, sekä muut opettajat, jotka käyttävät musiikkia opetusvälineenään.

Soittimien valikoimasta löytyy rumpuja, kielisoittimia, puhallinsoittimia, munniharppuja, sekä rytmisoittimia.

Aromaterapia

Aromisia suitsuketikkuja, tai vain suitsukkeita, on poltettu itämailla tuhansien vuosien ajan rituaalisessa merkityksessä, tilojen aromatisoimisen vuoksi.

Universaal Universumin valikoimiin lukeutuu kolmea päätyyppiä suitsukkeita: kivihiili-, masala-, ja kasvispohjaisia tuotteita.

Valikoima on hankittu suurimmalta osiltaan Intian parhaiten tunnetuilta valmistajilta, kuten Padmini ja Shrinivas Sugandhalaya, mutta mukana on myös mielenkiintoisia sekoituksia muilta valmistajilta.

Koska ketju ostaa tuotteet aina suoraan tehtailta tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä, valikoimat edustavat aina parhaita hintoja ja korkeinta laatua.

Vaatteet ja korut

Mikäli haluat erottua massasta pukeutumisellasi, Universaal Universumin tarjoamat valikoimat vaatteita sisältävät paljon uniikkitavaraa, joidenlaisia ei myydä muualla Viro-Suomi akselilla.

Koruista voit ostaa muun muassa kaulakoruja, rannerenkaita, korvakoruja, sekä erilaisia sormuksia.