Tallinnan Vaibaparadiis mattokaupat

Vaibaparadiis mattokauppoja löytyy Tallinnasta kahdesta kohtaa, Mustamäe-tien yhteydestä ja Tähesaju City kauppakeskuksesta.

Myymälät edustavat valikoimiltaan yhtä Viron suurimmista kokonaisuuksista mattoja ja kokolattiamattoja.

Vaibaparadiis mattokauppa Tähesaju City TallinnaVuonna 1992 perustetulla Vaibaparadiisilla on pitkä kokemus ulkomaisten laatumattojen tuottajien kanssa toiminnasta sekä pohjoisten markkinoiden asiakkaiden mieltymysten tuntemisesta.

Tuotekategorioina myymälöistä löytyvät luontaismateriaaliset ja synteettiskuituiset matot, luontaismateriaaliset ja synteettiskuituiset kokolattiamatot, eteisen matot, vuotamatot, sekä muut tuotteet.

Tuotteista synteettisten mattojen valikoima on suurin, ja vaihtelee yksinkertaisista klassisista matoista aina moderneihin malleihin saakka.

Tärkeimpiä etuja synteettisten mattojen käytössä on niiden edulliset hinnat.

Vaibaparadiis tarjoaa myös uuden teknologian avulla valmistetut matot – polypropyleenilangan lämpökiinnitys (mattomerkit: B-Tron, X-Tron, Spectron, Berclon, Heatset).

Uuden teknologian tuomat edut:

 • Kaunis ulkonäkö
 • Suuri lankojen tiheys
 • Helppo puhdistaa
 • G.U.T – ilman myrkyllisiä aineita
 • Pitkään kestävät värit
 • Antibakteeriset ominaisuudet

Vaibaparadiis mattokauppa TallinnaUusimman sukupolven polypropyleenimatot vastaavat nykyajan kuluttajien korkeita laatuvaatimuksia, kuin myös ajankohtaisia muotivirtauksia.

Merkittävä osa Vaibaparadiisin tuotevalikoimasta on lisäksi konevalmisteisia villamattoja.

Myynnissä olevat villamatot on valmistettu lämpökiinnitetyistä villalangoista T6, T5, T4, T3.

Kaupan on laaja valikoima näitä mattotuotteita erilaisissa hintaluokissa ja klassisissa, etnisissä, ja nykyaikaisissa väri- ja kuvio-yhdistelmissä.

Villamattojen yleisiin ominaisuuksiin lukeutuvat:

 • 100% luonnonmukaisuus
 • Erinomainen värien pysyvyys
 • Minimaalinen pölyn aiheuttaminen
 • Helppo puhdistaa
 • Pitkäaikainen käyttöikä
 • Pure® merkki – antistaattisia ja allergiaystävällisiä

Suuri osa konevalmisteisista villamatoista tulevat myymälöihin Belgiassa, Moldovassa, ja Turkissa sijaitsevilta mattotehtailta.

Voit ostaa toisaalta myös käsityönä valmistettuja villamattoja, jotka on valmistettu Intiassa, Nepalissa, Pakistanissa, Kiinassa, ja Iranissa.

Materiaaleina näissä matoissa ovat akryylit ja puuvilla.

Vaibaparadiis tarjoaa asiakkailleen myös joukkoa oheispalveluita, mukaanlukien ilmaisen konsultoinnin materiaalien, mattojen, ja kokolattiamattojen valinnan suhteen katalogeista ja näytteistä.

Lattiapäällysteiden leikkaaminen on ilmaista perusmuodoissaan (pituus x leveys), ja lisämaksusta saat muotoon leikatut mattopäällysteet (pyöreä, ovaali), auton matot, sekä portaiden matot.

Yhtiö toteuttaa (Tallinnan alueella) myös kokolattiamattojen ja PVC mattojen asennukset, kuljetukset (lisämaksusta mahdollisuus kokeilla erilaisten mattojen soveltuvuus kohteessa), sekä mattovuokraukset yrityksille.

Tallinnan Vaibaparadiis myymälät

Vaibaparadiis Mustamäe tee
Mustamäe tee 10
10621 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17, su klo 10:30-15:30
www.vaibaparadiis.ee

Vaibaparadiis Tähesaju City
Tähesaju tee 27/29
13917 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17, su klo 10:30-15:30
www.vaibaparadiis.ee

Vaibaparadiis myymälät muualla Virossa

Vaibaparadiis Narva Centrum
Roheline 8
20605 Narva
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18:30, la klo 10-17, su klo 10-15
www.vaibaparadiis.ee

Löydät ajankohtaisen osavalikoiman alennushintaisia / loppuunmyyntiin tarkoitettuja mattoja ketjun verkkosivujen “Soodustooted” osastolta.