Tallinnan Valge Klaar Apple kauppa

Apple kauppa Valge Klaar toimii Keldrimäen asuinalueella Tallinnan kaupunkia, Tartu maantee väylän varrella.

Valge Klaar perustettiin vuonna 2011 viralliseksi Applen edustajaksi, toimien pelkästään Applen tuotteisiin liittyvän myynnin ja oheispalveluiden parissa.

Valge Klaar Apple kauppa TallinnaTartu maanteen yhteydessä oleva fyysinen myymälä avasi ovensa helmikuussa 2012, tarjoten koko Applen tuotevalikoimaa (iPad, iPhone, iPod, Mac), kuin myös merkin huolto- ja korjauspalveluita.

Myyntikonsulttien ohella tiloissa toimii Applen sertifioimia palveluteknikkoja, tehden Valge Klaarin showroom-palvelukokonaisuudesta yhden Baltian maiden suurimmista Applen keskuksista.

Fyysisen myymälän yhteyteen on rakennettu verkkokauppa, osoitteeseen, www.valgeklaar.eu, jonka kautta myydään Applen kannettavia ja tablet tietokoneita, puhelimia, lisätarvikkeita sekä oheislaitteita.

Valge Klaar ottaa myyntiin kaikkia Applen logolla varustettuja tuotteita, mutta myös tuotemerkkejä, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä Applen laitteiden kanssa.

Yhtiön osaamiseen kuuluvat Mac OS X serverien asennukset, ja firma voi auttaa saumattomissa muutoissa Windows-laitteista Applen tuotteisiin.

Oheispalveluihin kuuluvat lisäksi diagnostiikat, korjaukset ja huollot, ja säännölliset huollot.

Valge Klaar / Apple
Tartu mnt. 50a
10115 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la klo 11-14
www.valgeklaar.eu

Muun toiminnan ohella Valge Klaar järjestää Apple-koulutuksia, kategorioissa Mac OS, iOS, Pages, Numbers, Keynote, iPhoto, iMovie, ja GarageBand.

Valge Klaarilla on olemassa Facebook-sivusto osoitteessa www.facebook.com/valgeklaar.ee, jossa kerrotaan mm. uusista myymälään tulevista tuotteista.