Tallinnan Valguskoda myymälä (SULJETTU)

Tuotteita terveelliseen elämäntyyliin kauppaava Valguskoda myymälä sijaitsee Tallinnassa Magistral ostoskeskuksen tiloissa. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Myymälä on täynnä erinomaisia ideoita lahjatavaroiksi, terveellisiä luonnontuotteita, sekä tuotteita sielulle.

Valguskoda Magistral TallinnaSuurin osa myynnissä olevista puolijalokivistä ja koruista ovat huolellisesti valittuja ja maahantuotuja Valguskodan itsensä toimesta, varmistaen korkeimman mahdollisen laadun.

Jos haluat shoppailuusi suosituksia tai neuvontaa tarjolla olevien tuotteiden suhteen, voit aina kääntyä myymälästä löytyvän asiantuntevan asiakaspalvelijan puoleen kysymyksinesi.

Valguskodalla on noin vuosikymmen kokemusta terveellisen elämäntyylin osana olevien, korkeaa laatua edustavien tuotteiden myynnistä.

Tuotekategorioina myymälästä löytyvät puolijalokivet, korut, sekalaiset suolatuotteet, eteeriset-ja hierontaöljyt, Feng Shui tuotteet, virolaisten taiteilijoiden käsitöitä…

…suitsukkeet, aromaterapialamput, luonnolliset saippuat ja kylpysuolat, voiteet ja balsamit, luonnolliset hammastahnat, laadukkaat teet ja aromikahvit, kookossokerit, Chia-siemenet, Maka-jauheet, ja paljon muuta.

Valguskoda Magistral Kaubanduskeskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Sõpruse pst. 201/203
13419 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.valguskoda.ee

Valguskodan myymälä on sijoitettu Magistralin kauppakeskuksen 1. kerrokseen.

Tarkalleen ottaen löydät kauppapaikan 1. kerroksen puitteissa osana ostoskeskuksen kävelyväylää, Willmar myymälän vierestä.

Kaiken kaikkiaan Magistralissa, joka on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 2000 saakka, on 65:n myymälän ja palvelun valikoima.