Velt Motocenter – moottoripyörä- ja mönkijäkauppa Tallinna & Tartto

Velt Motocenter, hyvä moottoripyörä- ja mönkijäkauppa Tallinna & Tartto alueilla, tarjoaa myymälöissään monipuolisen valikoiman tuotteita, varaosat, sekä huollot.

Löydät myymälöistä varaosien ja kulutushyödykkeiden ohella myös monipuolisesti erilaisia ajovarusteita. Viime vuosien varrella valikoimaan ovat tulleet lisäksi sähköpotkulaudat.

Liikkeen puitteissa myynnissä oleviin mönkijä- ja moottoripyörätuotemerkkeihin kuuluvat muun muassa CFMOTO, ODES, Suzuki, Vespa, Aprilia, Peugeot Motorcycles, Piaggio, Beta, Sherco, Super SOCO, Doohan, ja Moto Guzzi.

Velt Motocenter - moottoripyörä- ja mönkijäkauppa Tallinna & Tartto.

Tallinna (Laki 16).

Ajovarusteiden, kypäröiden, lisätarvikkeiden, kommunikaatiovälineiden, matkavarusteiden, renkaiden, sekä ajovaatteiden puolesta tarjolla ovat asiakkaiden suosimat merkit kuten esimerkiksi Puig Racing, 100%, AlpineStars, Blauer, Cardo, Inokim, Acerbis, Macna, INNOVV, Scott, Sidi, Spidi, Suomy, Thor, UFO Plast, sekä XPD.

Uusien moottoripyörien ohella liikkeessä on kaupan vaihtuva valikoima käytettyjä moottoripyöriä. Laajaan valikoimaan sisältyvät myös motocross- ja enduro varusteet.

Toimipaikoissa sinua palvelee asiantunteva henkilöstö, jolla on itselläänkin paljon kokemusta myynnissä olevilla laitteilla ajamisesta.

Voit tuoda Viron puolelle lisäksi moottoripyöräsi tai mönkijäsi huoltoon tai korjattavaksi.

Yhtiö, joka perustettiin huhtikuussa 2005, operoi Tallinnan ja Tarton liikkeiden ohella verkkokauppaa, jossa voit tutustua kaikkien tuotteiden ja palveluiden hintoihin.

Velt Motocenter moottoripyörä- ja mönkijäkauppa Tallinna & Tartto – osoitteet & aukioloajat

Tallinna
Laki 16
10621 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18
veltmotocenter.ee

Tartto
Turu tn 47/2
50105 Tartu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18

Hyvä tapa saada lisätietoja Velt Motocenter moottoripyörä- ja mönkijäkauppa Tallinna & Tartto liikkeistä on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/veltmoto/.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla muun muassa liikkeiden uutuustuotteista, tapahtumista, alennusmyynneistä, sekä muista kampanjoista.