Tallinnan Venus Club yökerho

Venus Club yökerho sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, Vana-Viru kadun yhteydessä ja Viru väljak -aukion vieressä.

Tammikuusta 2000 saakka avoinna ollut Venus Club on yksi keskustan suosituimmista yökerhoista. Paikan ikäraja on 21-vuotta.

Tiistaista sunnuntaihin auki oleva, päivittäin klo 23 avautuva Venus Club tunnetaan varsinkin lukuisista teematapahtumistaan.

Venus Club yökerho Tallinna

Tiloina yökerho on erittäin tyylikäs, tarjoten lavamaisen baaritiskin, tilavan tanssialueen, sekä alueita yksityisempään rentoutumiseen erinomaisen klubimusiikin ääressä.

Venus Club yökerho Tallinnassa

Venus Clubin baarin tarjontaan sisältyvät väkevät alkoholit, rommit, ginit, ja laaja valikoima muita alkoholijuomia.

Ensimmäisen aukiolotunnin aikana (klo 23-24) voimassa on Happy Hour, jolloin kaikki juomat ja pääsyliput ovat alennettuja -50%.

Baarin takana toimii useimpina iltoina show-baarimiehiä (mukaanlukien alan Viron mestareita), jotka valmistavat näyttävään tapaan erilaisia cocktail-juomia.

Yökerhon musiikista vastaavat puolestaan Viron tunnetuimpiin kuuluvat DJ-artistit.

Venus Clubin viehätykseen kuuluu myös sen joustava sulkeutumisaika, sillä paikka on auki niin kauan kuin asiakkaita riittää yötä viettämään.

Normaalien yökerho-iltojen ohella Venus Clubin tilat ovat tarjolla tilavuokrana erilaisten seminaarien, koulutustilaisuuksien, tuote-esittelyjen, yritystapahtumien, lehdistötilaisuuksien, konserttien, jne. pitämiseen.

Venus Club
Vana-Viru 14
10148 Tallinna
Aukioloajat: ti-su klo 23-
www.venusclub.ee

Jos olet kiinnostunut Venus Clubin monista erilaisista teemailloista, sinun kannattaa pitää silmällä etenkin yökerhon Facebook-sivuja (www.facebook.com/venusklubi), joilla niistä ilmoitetaan ensimmäisenä.

Mikäli käyt usein Venus Clubilla iltaa viettämässä, sinun kannattaa tutustua paikan Club-korttiin, jolla saa erilaisia etuja ja alennuksia.