Tallinnan Versobank konttori

Versobank toimii Tallinnassa Pärnu maantee kadun yhteydessä olevalta pankkikonttoriltaan käsin.

Vuonna 1999 perustettu Versobank AS on täyden palvelun luottolaitos kaikilla peruspankkipalveluilla, palvellen sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.

Versobank pankki TallinnaVersobankin kilpailuetuja muihin alueen pankkeihin verrattuna ovat sen tarjoama ammattimainen ja yksilöllinen asiakaspalvelu sekä nopeat ja asiakasystävälliset pankkialan toiminnot.

Sekä henkilöasiakkaille että yrityksille tarjolla ovat mm. pankkitilit ja tilisiirrot, kotimaan maksut ja maksut ulkomaille, sekä maksukortit (luotto- ja debit-kortit).

Asiakaspalveluihin sisältyvät myös lainat, talletukset, sijoitukset, sijoitusrahastot, sijoitusportfolion hallinnat, lainat arvopapereita vastaan, ja talletuslokerot.

Voit käyttää Versobank tiliäsi käymällä konttorissa, puhelinpankin kautta, sekä internet-pankkina (www.ibverso.com).

Versobank AS perustettiin lokakuussa 1999, ja se oli maaliskuuhun 2012 saakka Cyprus Popular Bank Public Co Ltd:n omistama finanssiyhtiö.

Nykyisin pankin omistaa ukrainalainen elintarviketeollisuusalan firma UKRSELHOSPROM PCF LLC, jonka taustalta löytyy ALEF-konserni, joka koostuu noin kahdestakymmenestä erilaisesta yhtiöstä, mukaanlukien vakuutusyhtiö ja rahastoyhtiö.

Versobankilla on konttoreita Tallinnan lisäksi myös Latviassa (Riika) ja Ukrainassa (Dnepropetrovsk).

Versobank
Pärnu mnt. 12
10148 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-17
www.versobank.com

Yksi tapa pysyä ajantasalla pankin toiminnasta on yhtiön ylläpitämä Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/Versobank.

Versobankilla on sosiaalisessa mediassa tilit myös Twitterissä (www.twitter.com/Versobank) ja LinkedIn-palvelussa (www.linkedin.com/company/versobank-as).