V&G Anton korukauppa Tallinna

Voit löytää V&G Anton korukauppa Tallinna myymälän Viron pääkaupungista keskustan (Kesklinnan kaupunginosan) Maakrin asuinalueen puitteista, osoitteesta Maakri 19.

Etenkin mittatilaustyönä tehtäviin koruihin erikoistuneella liikkeellä ja sen työpajalla on valmius toteuttaa asiakkaiden omia koru-ideoita toteutettuina kullasta, hopeasta, luonnonkivistä, sekä jalokivistä. Myynnissä on myös monenlaisia valmiita korumalleja.

Yksilöllinen valikoima jalokiviä ja työpajan ammattitaito tekevät koruista hyviä ratkaisuja vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin.

V&G Anton korukauppa Tallinna.

V&G Antonin mestareiden mittatilaustyönä tekemät korut ovat erinomainen mahdollisuus ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi ja yksilöllisyyttäsi.

Yhtiön toiminta perustuu myös idealle, että kauniit korut voivat vaikuttaa positiivisesti asiakkaiden henkiseen ja fyysiseen olotilaan, toimien inspiraation & elinvoiman lähteenä.

Korukauppa Tallinna - V&G Anton.

Tilaustyönä tehdyt yksilölliset korut, toisin kuin tehtaista kotoisin olevat massatuotteet, voivat erityisesti saada kantajansa tuntemaan olonsa ainutlaatuiseksi.

Liikkeen valmiista korukokoelmista löytyy puolestaan laajasti erilaisia tyylivaihtoehtoja, aina klassisista koruista moderneihin muotoihin saakka.

Tallinnalainen koruliike on ollut toiminnassa vuodesta 1995 saakka.

V&G Anton korukauppa Tallinna
Maakri 19/2
10145 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 11-14
vganton.ee

Voit saada lisätietoja V&G Anton korukauppa Tallinna myymälästä ja sen valikoimista erilaisia koruja seuraamalla firman virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/juveliir/.

Mittatilauksena tehdyt korut – V&G Anton korukauppa Tallinna

V&G Antonin korumestarit ovat toteuttaneet asiakkaidensa yksilöllisiä korutilauksia toiminnan alusta, vuodesta 1995 saakka.

Voit tuoda esiin toiveitasi useilla erilaisilla tavoilla, esimerkiksi esittämällä valokuvan haluamastasi korutyypistä, tai taiteilijan tekemän luonnoksen.

Tämän idean pohjalta V&G Anton luo korusta ensin (ei-metallisen) mallikappaleen, jota voidaan kokeilla & koristella erilaisilla jalokivillä, ja jonka designiin voidaan tehdä muutoksia.

Vasta kun olet täysin tyytyväinen tähän mallikappaleeseen, siitä tehdään metalleista ja jalometalleista oleva versio, jonka viimeistelyksi tulevat haluamasi jalokivet.