Viking Window ovi- ja ikkunakauppa Viro – Tallinna & Tartto

Viking Window ovi- ja ikkunakauppa Viro toimii maan alueella kahden myymälän voimin, joista toinen on Tallinnassa osoitteessa Pärnu mnt 186 (Väike-Järve ärimaja).

Vuonna 1996 perustettu tanskalainen yhtiö on kokenut ja luotettava puisten ikkunoiden ja etuovien tuotemerkki.

Vuosien varrella yhtiöstä, jolla on tuotantolaitos Mäon kylässä, Järvan maakunnassa Viroa, on tullut yksi johtavista puisten ja puu-alumiini-ikkunoiden valmistajista Baltian alueella.

Viking Window Tartto - ovi- ja ikkunakauppa Viro.

Tartto (Riia mnt 175).

Firman korkealaatuiset, ekoystävälliset tuotteet räätälöidään aina asiakkaiden toiveiden mukaisiksi.

Yhtiön valmistamiin tuotelinjoihin kuuluvat keskeisesti perinteiset puiset ikkunat ja ulko-ovet. Voit tilata myös energiatehokkaita, puisia tai alumiinisia kolmikertaisia ikkunoita sekä ovia.

Ovi- ja ikkunakauppa Viro - Viking Window.

Muiden tuotteiden suhteen Viking Window tarjoaa energiatehokkaita lämpöikkunoita passiivitaloille, liuku-ja taiteovia, kuin myös englantilaistyylisiä liukuikkunoita.

Yhtiö pystyy tuottamaan tilauksesta lisäksi erikoismuotoisia tuotteita (pyöreitä, kolmioita, jne).

Tallinnan alueella löydät showroom-myymälän Väike-Järve liikekeskuksen puitteista, noin kuuden kilometrin etäisyydellä esimerkiksi matkustajasatamasta.

Viking Window ovi- ja ikkunakauppa Viro – Tallinna & Tartto

Tallinna – Väike-Järve ärimaja
Pärnu mnt 186, 2. kerros, Väike-Järve ärimaja
11314 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 10-15
viking.ee

Tartto
Riia mnt 175
50411 Tartu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18

Voit saada lisätietoja Viking Window ovi- ja ikkunakauppa Viro myymälöistä seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/vikingwindow/.

Yhtiön taustat ja historia

Viking Window AS perustettiin vuonna 1996, tanskalais-virolaisena yhteistyö-yrityksenä.

Kiitos tämän yhteistyön firman toiminta on edustanut moderneinta mahdollista tietotaitoa alusta saakka. Tähän osaamiseen on tullut ajan myötä mukaan myös hyvä paikallinen tuotantokulttuuri ja erinomainen asiakaspalvelu.

Yhtiön pääkonttori ja tuotannollinen tehdas sijaitsee Mäon kylässä Viroa, noin 83 kilometrin ajomatkan päässä Tallinnasta.

Tuotteiden laatuvaatimusten suhteen yhtiö käyttää tanskalaisia Vindus Industrien teknisiä edellytyksiä, joita pidetään yleisesti alan parhaina ohjeistuksina.

Firman päämarkkinoihin lukeutuvat Viron ohella Iso-Britannia, Norja, Ruotsi, Irlanti, Tanska, sekä Latvia, mutta yhtiöllä on asiakkaita myös Japanissa, Ranskassa, Islannissa, sekä Suomessa.