Tallinnan Vitaclinika laserhoitokeskus

Vitaclinika laserhoitokeskus toimii Maakrin asuinalueella Tallinnan kaupunkia, osoitteessa Tartu maantee 16 (III kerros).

Laserhoitokeskus sisältää erilaisia moderneja, monikäyttöisiä järjestelmiä, joiden avulla se on yksi Euroopan nykyaikaisempia laserilla toteutettujen ihonkorjausten ja kirurgian tarjoajia.

Vitaclinika laserhoitokeskus TallinnaVitaclinika käyttää laseria yleiseen, verisuoni-, ja plastiikkakirurgiaan, kuin myös urologisissa, dermatologisissa, ja kosmetologisissa toimenpiteissä.

Keskuksen toimintaa kuvaavat kaikkein edistyneimmät kosmetologiset laitteistot, viimeisimmät edistysaskeleet esteettisessä lääketieteessä, uusimman sukupolven luonnonmukaiset, ammattimaiset kosmetiikat, sekä alan huippuammattilaisten kokemuspohja.

Keväällä 2002 perustettu ja viimeisimmät lasersysteemit omistava Vitaclinika täyttää toiminnallaan kaikki korkeimmat Euroopan Unionin ja Viron laatuvaatimukset.

Kaikkien hoitojen turvallisuudesta ja tehokkuudesta vastaavat erikoisvalmisteiset tietokone- ja videojärjestelmät, ja toisaalta potilaiden hyvinvoinnista vastaavat myös paikalta löytyvät lääkärit sekä sairaanhoitajat.

Hoitoja toteuttavat pätevät, laajan kokemuksen omaavat lääkärit ja kirurgit, käyttäen edistyneitä ja luotettavia diagnostiikan ja hoidon metodeja erilaisiin vaivoihin.

Tekniikat on valittu turvallisuuden ja tehokkuuden perusteilla, ei terveydenhoidon “muotisuuntausten” mukaan, ja valintoihin ovat vaikuttaneet sekä uusin tieteellinen tutkimustyö että lääkäreiden omakohtainen kokemuspohja.

Vitaclinika Laserravi Keskus laserhoitokeskus TallinnaLääkätieteellisten palveluiden puolesta hoitokategorioita ovat kirurgia, laserhoito, verisuonikirurgia, proktologia, dermatologia, sukupuolitautioppi, pulmonologia, endokrinologia, ja tutkimukset.

Esteettisten palveluiden suhteen kategorioina on tarjolla plastiikkakirurgia, kauneusinjektiot, biorevitalisaatiot, mesoterapiat, laserkuorinnat (CO2 laseri), Vector Lift, hiusten hoito, laserepilaatiot, kasvon- ja vartalonhoidot, sekä hieronnat.

Palveluiden hinnasto löytyy kokonaisuudessaan Vitaclinikan verkkosivuilta, osoitteeessa www.vita.ee (linkki “Hinnakiri”).

Vitaclinika
Tartu mnt 16, III kerros
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-19
www.vita.ee

Voit seurata Vitaclinikan ajankohtaisia tapahtumia ja kampanjoita yhtiön Facebook-sivujen avulla, osoitteessa www.facebook.com/Vitaclinika.

Hoitoja toteuttavien lääkäreiden ja henkilökunnan esittelyt sijaitsevat puolestaan keskuksen nettisivuilla (“Personal” linkki).