Tallinnan Wayne’s Coffee kahvilat (SULJETTU)

Modernia, eurooppalaista urbaania konseptia edustavalla Wayne’s Coffee kahvilaketjulla on Tallinnassa kaksi viihtyisää toimipaikkaa, Norde Centrum ja Viru Keskus ostoskeskusten yhteydessä. (PÄIVITYS 2022: KAHVILAT ON SULJETTU)

Wayne’s Coffee pyrkii kussakin toimipaikassaan tarjoamaan keitaan urbaanin, kiireisen ympäristön keskellä, paikkana rentoutumiseen, yhdessäoloon, ja hyvän palvelun hemmotteluun.

Wayne's Coffee Tallinna

Ruotsalaisomisteinen, vuonna 1994 ensimmäisen toimipisteensä Tukholmassa avannut ketju myy oman tuotemerkinsä kahvia, leivonnaisia omasta leipomostaan, sekä korkeinta laatua edustavaa, luonnollisista raaka-aineista valmistettua ruokaa.

Wayne’s Coffee on panostanut toiminnassaan etenkin kahvinsa laatuun, jopa niin pitkälle, että sen omistuksiin kuuluu osakkuus Matagalpassa, Keski-Amerikan Nicaraguassa sijaitsevassa kahviplantaasissa.

Tämän plantaasin kahvia on tosin myynnissä vain rajoitettuina aikoina, johtuen tuotantopaikan suhteellisen pienestä koosta.

Oman plantaasinsa ulkopuolellakin kaikki kahvilaketjussa tarjolla oleva kahvi on kehitetty nimenomaan Wayne’s Coffeeta varten, perustuen yrityksen vaatimuksiin, kahvilaadun tasapainoisuuteen, ja korkeimpaan laatuun.

Kahvi tulee ketjulle heidän kriteereihinsä paahdettuina ja pakattuna eksklusiivisesti Wayne’s Coffeeta varten.

Kahvisekoituksina kahviloissa on tarjolla “Espresso”, “Dark Blend” sekä “Medium Blend”.

Näitä sekoituksia on mahdollista ostaa myös kotikäyttöön kustakin kahvilasta, 500g kokoisissa, kokonaisia papuja sisältävissä paketeissa.

Wayne’s Coffee kahvilat Tallinnassa (PÄIVITYS 2022: KAHVILAT ON SULJETTU)

Wayne’s Coffee Cafe Norde Centrum
Lootsi 7
10114 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-22
www.waynescoffee.ee

Wayne’s Coffee Cafe Viru Keskus
Viru keskus
Viru väljak 4/6
10 114 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-22
www.waynescoffee.ee

Wayne’s Coffee kahviloissa myytävät ruoat ja juomat

Kuumat juomat

Wayne's Coffee kahvi TallinnaWayne’s Coffee myy ainoastaan parhaimman laatuista kahvia. Ketju myy päivittäin noin 30 000 kuppia kahvia.

Valikoimiin kuuluu myös muita kuumia juomia, joita voit kokeilla ja löytää omat vaihtoehtoiset suosikkisi kahville, vaikkapa yhden monista teelaaduista, tai miksei kuppi aitoa kuumaa suklaata.

Maailmalla juodaan päivittäin noin 2 miljoonaa kuppia kahvia, joista huomattava osa tapahtuu filtterikahvin muodossa.

Wayne’s Coffee tarjoaa kahvin aina tuoreesti jauhetuista pavuista ja myös tuoreesti valmistettuna.

Kahvilaketjun klassinen kuuma suklaa on hyvä vaihtoehto kahvin nauttimiselle. Wayne’s käyttää tämän juoman valmistamiseen vain korkeinta laatua edustavaa suklaata.

Voit valita vaihtoehtona myös appelsiininmakuisen vivahteen kuumasta suklaajuomasta.

Kahvilan espresso sekoitus omaa täyteläisen maun, jossa elementteinä löytyvät suklaa, marjat, sekä hunaja.

Tämä sekoitus toimii loistavasti etenkin maitopohjaisissa espresso-juomissa, mutta maistuu mahtavalta myös pelkkänä espressona.

Wayne’s Coffee espresso on valmistettu korkeinta laatua edustavista Arabica-pavuista, mukana ollessa pieni määrä Robusta-laatua.

Ketju käyttää hitaasti paahdettuja papuja, korkeimman laatuluokan varmistamiseksi. Papujen lempeäluonteinen, pitempiaikainen paahtaminen luo niihin ominaisen aromin.

Tarjolla olevista kuumista juomista caffe latte on valmistettu yhdestä tai kahdesta espresso-shotista sekä kermaisesta, höyrytetystä maidosta.

Jos haluat vaihtelua latteesi, voit käyttää mausteena hasselpähkinän tai vaniljan kahvimausteita.

Wayne’s teelaadut edustavat korkeinta mahdollista laatua.

Niistä kukin on tullut “Rainforest Certified” luokituksen omaavilta valmistajilta, sisältäen Assam, Guava Rooibos, sekä Chai teelaatuja.

Leivonnaiset

Wayne's Coffee leivonnaiset TallinnaLeivonnaiset ovat ja tulevat pysymään keskeisenä elementtinä Wayne’s Coffeen toiminnassa.

Paikka vaalii etenkin amerikkalaista leipomotraditiota, sekoittaen sen ruotsalaiseen vastineeseensa, ja tuoden mukaan eurooppalaisia vaikutteita.

Kahvilaketjun muffinssit leivotaan kahvilan omassa leipomossa. Voit valita makuina suklaan, mustikan, sekä kauden mukaan vaihtuvan vaihtoehdon. Mukana on myös luomumuffinsseja.

Tarjolla olevat amerikkalaistyyliset keksit ovat täytettyjä joko tummalla suklaalla, macadamia-pähkinöillä, tai kermatoffeella.

Pullat kuuluvat Wayne’s Coffeen klassikoihin, etenkin kanelilla ja kardemummalla tai vaniljalla maustetut versiot.

Kakkujen suhteen voit kokeilla Wayne’s perinteistä porkkanakakkua, joka on valmistettu raastetuista Gotlannin porkkanoista, kermaista, mustikoilla tai vaniljalla täytettyä juustokakkua, tai kenties täyteläistä suklaaleivosta.

Jos haluat nautiskella kahvisi kanssa jostakin pienestä herkusta, yksi hyvä vaihtoehto ovat Wayne’s kotitekoiset macaron-suklaakonvehdit – luksusmaiset ranskalaiset mantelista ja marengista tehdyt leivonnaiset – kuin myös mini-suklaaleivonnaiset, intensiivisellä, täyteläisellä suklaan maulla.

Kylmät juomat

Wayne's Coffee smoothie TallinnaKahvilan kylmien juomien menu kattaa kaikkea aina maukkaista etelä-amerikkalaisista marjoista valmistetuista janonsammuttajista ja hedelmistä hienovaraisesti viilentäviin tee-laatuihin Intiasta.

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista ovat jugurtti-smoothiet, jotka ovat sekä täyttäviä että terveellisiä.

Paikan smoothiet valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista, jotka antavat sinulle nopean energian ja maukkaan vitamiinien lähteen.

Hedelmäsmoothiet ovat puolestaan ykkönen janonsammuttajana.

Ne ovat täynnä energiaa ja makua, ja Wayne’s kahviloista ostettuina myös laktoosivapaita sekä ilman keinotekoisia lisäaineita valmistettuja.

Wayne’s frappe on kylmä herkku, joka perustuu kahvilan omaan frappé-sekoitukseen. Voit valita makuina Creamy Caramel, Mocca tai Toasted Marshmallows versioista.

Viilennetystä Chai-juomasta on muodostunut yksi Wayne’s Coffee suosikeista.

Kyseessä on luksusmainen sekoitus Chai-siirappia, kanelia, kardemummaa, inkivääriä, maitoa, sekä jäätä.

Jäätee sopii puolestaan täydellisesti helteisiin päiviin. Voit kokeilla tässä suhteessa laatuja Chai, Rooibos ja Green Guava.

Tuore ruoka

Wayne's Coffee salaatti TallinnaWayne’s Coffeen tuoreesti valmistettu ruoka erottuu edukseen herkullisten makujensa sekä korkeinta laatua edustavien luonnonmukaisten raaka-aineidensa ansiosta.

Ruoat ovat tarjolla nopeasti, vaivattomasti, sekä maukkaina kokonaisuuksina.

Mikäli tarvitset yritykseesi cateringin aamiaisen, lounaan, tai tapaamisen yhteyteen tarvittavan muun ruokailun suhteen, Wayne’s Coffeen toimintaan kuuluvat myös nämä palvelut.

Kahvilan suosikkeihin tuoreesti valmistettujen ruokien suhteen lukeutuvat wrapit.

Wrapit ovat täydellisesti täyttäviä lounaita, jotka on helppo ottaa mukaan kiireisinä päivinä. Voit valita wrappisi herkullisista täytteistä kuten kana, pekoni, ja savulohi.

Voit valita myös bagelin, jotka on tehty oikeanlaisiksi – tiheäkuituiseksi, riittävän sitkeällä olomuodolla.

Wayne’s täyttää bagelinsa rapealla salaatilla ja norjalaisella kylmäsavulohella, sitruunalla, sekä kermajuustolla, tai – kuten BLT klassikon tapauksessa – pekonilla ja sinapilla & hunajamajoneesilla.

Paahtoleipien suhteen voit kokeilla kahvilan omaa hapantaikina versiota, johon sisältyy kaksi grillattua leipäpalaa täytettynä cheddar-juustolla, manteli & persilja pestolla, tai paahdetuilla paprikoilla & halumi-juustolla.

Wayne’s Coffee salaatit perustuvat sekoitukseen lehtisalaattia ja lehtivihanneksia, puolikuivia tomaatteja, soijapapuja, sekä cocktail tomaatteja.

Tähän kokonaisuuteen lisätään terveellisiä aineksia kuten bulguria, pastaa, tai yrteissä marinoitua kvinoa, päällystettynä grillatulla kanalla, kuumasavulohella, buffalo mozzarellalla & punajuurella, tai tonnikalalla & keitetyillä kananmunilla.

Wayne’s Shop kahvilamyymälä

Paras tapa nauttia Wayne’s ketjun ainutlaatuisista mauista, ilmapiiristä, ja palvelusta on vierailla yhdessä firman 150:stä toimipaikasta.

Toiseksi paras vaihtoehto on ottaa kotiin osa tästä tunnelmasta, ostamalla Wayne’s kahvilamyymälän tuotteita.

Keskeisin tuotekategoria myymälä-osiossa ovat Wayne’s Coffeen omat kahvit, joista kukin myydään 500g kokoisissa pusseissa.

Näistä kahveista Wayne’s Coffee Espresso on valmistettu korkeinta laatua edustavista Arabica-pavuista, mukana pieni määrä Robustaa.

Tummapaahto (“Dark Roast”) on puolestaan täyteläinen, 100% Arabica pavuilla toteutettu kahvilaatu, joka sisältää elementteinä suklaan, karamellin, ja marjat, pitkää ja miellyttävää jälkimakua silmälläpitäen.

Keskipaahto (“Medium Roast”) on pehmeä ja tasainen, 100% Arabica-pavuilla toteutettu kahvi, jonka elementteinä löytyvä kirsikat sekä vadelmat. Myös tämä laatu jättää pitkän jälkimaun.

Myymälän suosituin tuote kahvien ohella on aito Wayne’s Coffee kahvimuki, joka on klassikko sinällään. Se näyttää yhtä hyvältä kotihyllyllä kuin kahvilan pöydälläkin.

Muihin tuotteisiin lukeutuvat matkamukit, sekä kylmiä että kuumia juomia varten. Nämä matkamukit on suunniteltu helpoiksi käsitellä, ja toisaalta niiden design pyrkii estämään mahdollisimman tehokkaasti läikkymistä.