Welle Mööblisalong huonekaluliike Tallinna – 2 myymälää & aukioloajat

Welle Mööblisalong huonekaluliike Tallinna myymälöitä on olemassa kaksi kappaletta, joista toinen on suositun Järve kauppakeskuksen tiloissa (Pärnu mnt 238).

Myymälöissä on kaupan laaja valikoima tuotteita sisustamiseen ja huonekaluja kodin kaikkiin huoneisiin.

Tuotekategorioiden puolesta myynnissä on muun muassa pöytiä ja tuoleja, kaappeja ja hyllyjä, vuoteita ja patjoja, sohvia, lastenhuoneen huonekaluja, mattoja, peilejä, sekä olohuoneen kalusteita.

Welle Mööblisalong huonekaluliike Tallinna.

Valikoimiin kuuluu esimerkiksi Järve Keskuksen liikkeen suhteen yli 600 erilaista sohvaa, 400+ petiä, patjaa, ja yli 800 erilaista ruokailupöytää sekä -tuolia.

Yhtiö edustaa useita maailmanluokan tuotemerkkejä, kuten Signal, Stagra, Weimann, Mebin, Merita, Stenpol.

Olohuoneen kalusteet Tallinna.

Myymälät ovat olleet toiminnassa yli 20 vuoden ajan ja ne ovat saaneet paljon kanta-asiakkaita kiitos toiminnan edustaman hyvän hinta-laatusuhteen ja tarjolla olevien monipuolisten disainien.

Voit saada molemmista Tallinnan myymälöistä asiantuntevaa neuvontaa ja suosituksia ajankohtaisen tai tulevan sisustusprojektisi suhteen.

Welle Mööblisalong huonekaluliike Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Järve Keskus
Pärnu mnt 238, 0. kerros, Järve Keskus
11624 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-19
welle.ee

Vesse (Gigant Mööbel)
Vesse 3
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-18, sunnuntai 10-16

Voit saada lisätietoja Welle Mööblisalong huonekaluliike Tallinna myymälöistä seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Welle.ee/.

Seuraamalla Facebook-tiliä pysyt ajantasalla muun muassa kauppojen uutuustuotteista, ajankohtaisista tarjouksista, sekä paljosta muusta.