WEPLAY! lautapelikauppa Tallinna – Nautica Keskus

WEPLAY! lautapelikauppa Tallinna toimii kaupungin matkustajasataman lähellä sijaitsevassa Nautica Keskus kauppakeskuksessa, osoitteessa Ahtri 9.

Konseptiltaan myymälä on ainutlaatuinen pelikauppa Viron mittakaavassa, jossa kaupataan monipuolista valikoimaa lautapelejä, korttipelejä, palapelejä, hauskoja lasten leluja, sekä keräilytavaraa.

Myymälän toiminnan periaatteena on mahdollistaa asiakkaiden peleistä oppiminen, mukaanlukien pelien kokeileminen ja pelaaminen liikkeen tiloissa.

WEPLAY! lautapelikauppa Tallinna - Nautica Keskus.

Yhtiö on vuosien varrella ollut voimakkaasti mukana kehittämässä Tallinnan pelikulttuuria, järjestäen säännöllisesti, viikoittain, erilaisia kilpailuja & turnauksia, joihin sisältyy jännittäviä palkintoja.

Myymälän tuote- ja pelivalikoima on koottu siten, että siihen lukeutuu mielenkiintoisia titteleitä, jotka on kohdistettu asiakaskunnalle aina nuoremmista pelaajista kokeneempiin pelien ystäviin saakka.

Harry Potter palapeli Viro - WEPLAY!

Harry Potter Dragon Alley 3D-palapelejä.

Huomaa, että myytävillä olevat pelit ovat etupäässä Viron markkinoille suunnattuja versioita, mukana myös Venäjän markkinoille tuotettuja versioita sekä englanninkielisten markkinoiden tuotteita.

Mikäli tarvitset opastusta pelien hankinnan suhteen, Tallinnan myymälän asiakaspalvelijat ovat aina pelialan innokkaita harrastajia, joille pelaamisen maailma on tärkeä osa arkielämää.

WEPLAY! lautapelikauppa Tallinna – Nautica Keskus
Ahtri 9, 1. kerros, Nautica Keskus
10151 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18
weplay.ee

Hyvä tapa saada lisätietoja WEPLAY! lautapelikauppa Tallinna myymälästä on sen virallinen Facebook-tili, osoitteessa facebook.com/weplay-333964280724/.

Facebook-sivulle tulee yksityiskohtia muun muassa uutuustuotteista, yhtiön järjestämistä pelitapahtumista, sekä ajankohtaisista alennuksista.