women’secret naisten alusvaatekauppa – Tallinna & Tartto

Espanjalainen women’secret naisten alusvaatekauppa toimii Viron puitteissa 5 myymälän voimin, mukaanlukien neljä kauppaa Tallinnan alueella (Rotermanni-kortteli, Solaris, Ülemiste Keskus, ja Virukeskus).

Vuonna 1993 Madridissa, Espanjassa perustettu yhtiö, joka luotiin naisten toimesta naisia varten, tarjoaa tuotteita on toteutettu saamaan kantajansa tuntemaan itsensä naiselliseksi ja mukavaksi, kaikkina päivinä ja jokaisessa hetkessä.

Ketju, jolla on myymälöitä kaikkiaan 70 eri maassa, tarjoaa erinomaisen valikoiman etenkin eurooppalaiseen makuun ja tyyliin soveltuvia alusvaatteita, yöasuja, asusteita, sekä uimapukuja.

women'secret naisten alusvaatekauppa Tallinna - Ülemiste Keskus.

Ülemiste Keskus (Tallinna).

Tuotemerkki, edustaen nuorekkuutta, leikkisyyttä & romanttisuutta, tunnetaan myös käyttömukavuudesta sekä käytettyjen materiaalien korkeasta laadusta ja asiakasystävällisistä hinnoista.

women'secret Viru Keskus.

Viru Keskus (Tallinna).

Brändi luo alusvaatteita, jotka tekevät elämästä yksinkertaisempaa ja hauskempaa, ajoittain herättäen tunteita ja ajoittain tarjoten ratkaisuja.

women'secret naisten alusvaatekauppa Tartu Kaubamaja.

Tartu Kaubamaja (Tartto).

Tuotemerkki on nykyään osa espanjalaista Grupo Cortefiel -muotikonsernia, joka omistaa myös ketjut Cortefiel, Springfield, Pedro del Hierro, Fifty Factory, sekä Antonio Miró Studio.

women’secret on ollut yksi konsernin menestystarinoita, laajentuen vuodesta 2001 alkaen voimakkaasti myös Espanjan ulkopuolella. Tallinnan myymälöitä operoi paikallinen Adornika OÜ, jolla on verkkokauppa osoitteessa shop.kkfashion.eu/.

women’secret naisten alusvaatekauppa Tallinna & Tartto

Tallinna – Rotermann City
Rotermanni 18, Rotermann City (Rotermanni-kortteli)
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 11-19, sunnuntai 11-18
womensecret.ee

Tallinna – Solaris Keskus
Estonia pst. 9, 1. kerros, Solaris Keskus
10143 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Viru Keskus
Viru väljak 4, 2. kerros, Viru Keskus
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 9-21

Tartto – Tartu Kaubamaja
Riia 1, 1. kerros, Tartu Kaubamaja
51004 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja women’secret naisten alusvaatekauppa Tallinna myymälöistä ketjun virallisten Viron sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/WomenSecretEE/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen uusimpiin kokoelmiin, alennusmyynteihin, tapahtumiin myymälöissä, ja paljon muuta.