Tallinnan XL-Lashes myymälä

XL-Lashes myymälä toimii Enigma Stuudio kauneushoitolan yhteydessä, osoitteessa Narva mnt 7C/9C.

Myynnin ohella Enigma Stuudiossa asennetaan paikoilleen XL-Lashes ripsipidennyksiä.

Enigma Stuudio / XL-Lashes myymälä TallinnaXL-Lashes on ripsipidennystuotemerkki, joka on ollut myynnissä Viron markkinoilla vuodesta 2008 (ja myös Suomessa vuodesta 2011).

Tuotemerkki tunnetaan sekä monipuolisista valikoimistaan, kohtuullisista hinnoistaan, kuin myös korkeasta laadustaan.

Halpojen hintojen taustalta löytyy niiden valmistaminen useilla eri tehtailla Aasian alueella, tarkkojen laatuvaatimusten alaisissa tuotantoympäristöissä.

Tuotevalikoimissa on synteettisiä ripsiä ja minkkiripsiä J, B, C, ja D muodoissa, 0,15, 0,2 ja 0,25mm paksuuksissa, 7-16mm pituuksilla.

Voit ostaa lisäksi Y-ripsiä ja värillisiä ripsiä (sininen, liila, vaaleanpunainen, keltainen, oranssi, kultainen, valkoinen, vaalean- ja tummanruskea, viininpunainen).

Enigma Stuudio käyttää töissään erilaisia ripsiliimoja (Extra Strong, Very Strong, Ultra Strong, Super Ultra).

Ripsien asentamiseen käytetään ainoastaan määriteltyjä geelityynyjä, eikä lainkaan epämukavia tai vaarallisia teippejä. Kauneushoitola asentaa myös Swarovski kristalleja.

Lisäksi kauneushoitolan salongissa voidaan asentaa ammattimaisesti geelikynsiä tai hiustenpidennyksiä.

Kaikkien hoitojen ja tuotteiden hinnat löytyvät Enigma Studio / XL-Lashes verkkokaupasta, osoitteessa www.xl-lashes.com.

XL-Lashes / Enigma Stuudio
Narva mnt 7C/9C
10117 Tallinna
Aukioloajat (XL-Lashes myynti): ma-pe klo 10-18
Aukioloajat (Enigma Stuudio): ma-pe klo 10-18, la klo 11-16
www.xl-lashes.com

Mikäli ostat paljon tuotteita ja palveluita Enigma Studiosta, sinun kannattaa tutustua myymälän kanta-asiakkuuteen, jolla saa 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

Kauneushoitola kertoo uusista XL-Lashes tuotteista usein ensimmäisenä Facebook-sivuillaan, osoitteessa www.facebook.com/enigmastuudio.