Tallinnan Yakuza vaateliike (SULJETTU)

Saksalaisen Yakuza vaatemerkin Tallinnan toimipaikka sijaitsee Ülemiste ostoskeskuksen puitteissa, paikan 2. kerroksessa. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Yakuza edustaa tatuointitaiteen inspiroimaa, erilaista, alkuperäistä, rohkeaa, ja silmiinpistävää katumuodin tyylistä vaatetusta.

Yakuza vaateliike Ülemiste Keskus TallinnaValikoimista löytyy vaatteita miehille, naisille, sekä lapsille, ja lisäksi Tallinnan myymälä kauppaa tyyliin sopivia Palladium Boots merkin jalkineita.

Kokoelmissa on tarjolla esimerkiksi t-paitoja, huppareita, shortseja, lenkkiasuja, lippiksiä, vöitä, sekä aurinkolaseja.

Tuotemerkin nimi, Yakuza, tulee osittain samannimisen japanilaisen mafian tatuointeihin liittyvistä traditioista, mutta on myös viite tämän elämäntyylibrändin antisosiaalisesta ideologiasta.

Yakuza vaatemerkki perustettiin vuonna 2004 kahden saksalaisen ystävyksen kesken, joista toisen, tatuointitaiteilijan, piirroksiin ja maalauksiin kaikki myynnissä olevien vaatteiden kuvioinnit perustuvat.

Kukin vaatekappale myös valmistetaan talon sisäisesti, joka näkyy tinkimättömänä tuotteiden laatuna niin kankaiden, painokuvioiden, kuin yleisen kestävyydenkin suhteen.

Yakuza Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.yakuza.ee

Ülemiste kauppakeskuksen Yakuza myymälä sijaitsee rakennuskompleksin 2. kerroksessa.

Täsmälleen määriteltynä kauppapaikka on kerroksen puitteissa Tom Tailor ja Baggys myymälöiden välisessä liiketilassa.

Ülemiste keskuksessa on kaiken kaikkiaan yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 neliömetrin kokoisella alueella.