Yamaha Keskus Tallinna – moottoripyörä- ja mönkijäkauppa

Yamaha Keskus Tallinna, erinomainen Yamaha moottorikelkka-, moottoripyörä- ja mönkijäkauppa, sijaitsee Haaberstin kaupunginosan puitteissa, osoitteessa Oja 19.

Myymälä, joka on japanilaisen Yamaha tuotemerkin virallinen edustaja Virossa, tarjoaa moottorikelkkojen, moottoripyörien, skoottereiden, sekä mönkijöiden myyntitoiminnan ohella merkkihuollot, varaosat & korjaukset.

Voit ostaa kaupasta myös Yamahan valmistamia lumilinkoja, vesiskoottereita, perämoottoreita, kuin myös kumi- ja moottoriveneitä.

Yamaha Keskus Tallinna - moottoripyörä- ja mönkijäkauppa.

Uusien tuotteiden lisäksi valikoimista löytyy käytettyjä Yamaha moottoripyöriä ja mönkijöitä sekä tarpeellisia oheistuotteita, kuten kypärät, ajovaatteet, sekä ajosaappaat.

Moottoripyöräliike Viro - Yamaha Keskus Tallinna.

Yamaha tuotemerkin valikoimia täydentävät muun muassa Michelin renkaat, ÖHLINS iskunvaimentimet, ALPINESTAR moottoripyörävarusteet, ja GAERNE kengät.

Yamaha Keskus - moottorikelkkaliike Viro.

Yamaha RS Venture TF ja Yamaha Viking Professional II moottorikelkat.

Kategorioiden puolesta Tallinnan myymälän vapaa-ajan tuotteisiin lukeutuvat takit, paidat, housut, hatut, elämäntyyli-jalkineet, sekä sukat.

Yamaha mönkijät - Yamaha Keskus Tallinna.

Moottoripyöräilyn, off-roadin, ATV:n, skoottereiden, ja moottorikelkkailun kategorioihin sisältyvät ajovaatteet, nahkavaatteet, takit, housut, haalarit, tekstiilivaatteet, sadevaatteet, kypärät, käsineet, suojat, alusvaatteet ja maskit, sukat, ajokengät, lisätarvikkeet, kuin myös laukut.

Yamaha Keskus Tallinna – moottoripyörä- ja mönkijäkauppa
Oja 19
13516 Tallinn
Aukioloajat (myymälä): maanantai-perjantai 9-18
yamahakeskus.ee

Voit saada lisätietoja Yamaha Keskus Tallinna moottoripyörä -ja mönkijäkauppa palvelupaikan toiminnasta yhtiön sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/Yamahakeskus/.

Facebook-sivulla ilmoitetaan muun muassa myymälän uutuustuotteista, alennusmyynneistä ja muista kampanjoista, sekä paljon muuta.