Tallinnan yökerhot

Yöelämän puolesta Tallinnan yökerhot valikoimasta löytyy vaihtoehtoja suurilla DJ:den tahdittamilla tanssilattioilla ja massiivisilla määrillä kävijöitä (kuten Club Hollywood), mutta myös intiimimpiä live-musiikkikohteita.

Useimmat kaupungin yökerhoista ovat kuitenkin paikkoja korkea-energiseen ihmisten tapaamiseen ja yhdessäoloon, kuin myös tanssimiseen.

Yleisesti ottaen alueen yökerhot avaavat ovensa joko klo 22 tai 23, mutta meno pääsee käyntiin varsinaisesti usein vasta puolenyön jälkeen.

Useimmat klubikävijät pyörivät siihen saakka lähialueiden baareissa, pubeissa, ja kahviloissa.

Perjantaisin ja lauantaisin klubit pysyvät auki aina 04:ään tai 06:een saakka.

Jos olet tottunut viettämään yöelämää myös sunnuntaisin, maanantaisin, tai tiistaisin, huomaa, että useimmat Tallinnan klubit eivät pidä oviaan auki näinä Virossa perinteisesti hiljaisina päivinä.

Arena3
Tartu maantee 17
10117 Tallinna
Aukioloajat: pe-la klo 23-05
www.facebook.com/arena3nightclub

Arena3 on suosittu etenkin nuoren, paikallisen väestön keskuudessa, jotka tulevat tähän keskustan läheltä löytyvään paikkaan kuulemaan viimeisempiä rytmejä.

Paikan johto pitää korkean energiatason täydellä ohjelmistolla teema-iltoja, go-go tanssijoita, sekä VIP-isäntiä kansainvälisestä DJ valikoimasta.

Musiikkityyleinä Arena3 tarjoaa electroa, top 40 musiikkia, DJ-artisteja, sekä live-esiintyjiä.

Baila
Sauna 1
10140 Tallinna
Aukioloajat: ke-to klo 21-04, pe-la klo 21-06
www.bailabaila.ee

Vanhastakaupungista löytyvä latinotyylinen klubi & baari Club Baila tarjoaa cocktail-valikoiman, johon kuuluu yli 30 erilaista drinkki- tai shottimakua, mukaanlukien “Brazilian Lover” ja “Revolver”.

Bailan keittiö on avoinna siihen saakka, kunnes viimeinenkin asiakas on lähtenyt, joka tarkoittaa käytännössä, että voit tilata esimerkiksi burritos, fajitas tai quesadillas -ruokia aina 03:een saakka aamulla.

Cellar
A. Laikmaa 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: pe-la klo 22-03
www.tallinkhotels.com/en/tallink-city-hotel/nightclub-cellar

Tämä tyylikäs, pienikokoinen klubi Tallink City Hotel rakennuksen kellarissa pitää asiakkaansa viihdytettynä viikonloppuisin joko vaihtuvien DJ:den tai muun musiikin avustuksella.

Cellariin tuo väkeä avaamisesta saakka, klo 22-23 voimassa oleva happy hour tarjous, drinkkien ollessa tuolloin myynnissä puoleen hintaan.

Club Hollywood
Vana-Posti 8
10146 Tallinna
Aukioloajat: ke-la klo 23-05
www.clubhollywood.ee

Club Hollywood yökerho Tallinna

Suosituimpiin yökerhoihin Tallinnassa kuuluva Club Hollywood on aina suosittu, täynnä väkeä, ja energiaa sykkivä paikka.

Klubin suurikokoinen tanssilattia ja vanhankaupungin ytimessä oleva sijainti tekevät kohteesta erinomaisen paikan pistäytyä ystävien kanssa baarikierroksen päätteeksi.

Club Hollywoodin kävijöiden profiili on erilainen riippuen siitä, mitä teemailtoja tiloissa järjestetään, esimerkkeinä “Hip Hop Cafe”, “Latin Lust”, ja “Retro Night”.

Klubiin on minimi-ikärajoituksena 18 vuotta.

Club Münt
Müürivahe 22
10140 Tallinna
www.clubmynt.eu

Münt, joka tarkoittaa sekä kolikkoa että minttua viroksi, on kompaktikokoinen yöelämän paikka kapealla vanhankaupungin kadulla.

Huolimatta klubin intiimistä koosta, paikka pyrkii tarjoamaan täysipainoisen klubikokemuksen, mukaanlukien go-go tanssijat osasta iltoja.

Münt omaa myös maineen halpoja juomia myyvänä paikkana.

Club Privé
Harju 6
10130 Tallinna
www.clubprive.ee

Club Privé yökerho Tallinna

Kuten klubin nimikin antaa olettaa, Club Privé on tarkoituksellisesti eksklusiivisempi kuin muut Tallinnan tanssipaikat.

Toiminnan ideana on tarjota progressiivisia, viimeisimpiä rytmejä sofistikoituneelle klubikävijöiden joukolle – erotuksena muualta löytyvään poppimusiikkiin ja tanssijoiden tungokseen.

Sisältä löytyykin tyypillisesti tyylikästä väkeä ja mielenkiintoinen cocktail-menu. Paikan tunnelmaa luovat DJ:t ovat usein tunnettuja brittiläisiä nimiä.

Dom Kultury
Tartu maantee 17
10117 Tallinna
www.facebook.com/pages/Dom-Kultury/684467578233468

Usean kerroksen alueelle laajeneva Dom Kultury lukeutuu helposti kaupungin suurimpiin yökerhoihin, mutta se erottautuu kilpailijoistaan varsinaisesti tarjoamalla live-musiikkia ja cabaret-performansseja.

Löydät tulevien esiintyjien ohjelmiston klubin nettisivuilta.

Dom Kultury sijaitsee hieman vanhastakaupungista syrjässä, mutta silti kävelymatkan päässä useimpiin keskustan paikkoihin nähden.

Nightclub Café Amigo
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 700
www.amigo.ee

Original Sokos Hotel Virun pohjakerroksessa sijaitsevan Amigon asiakaskunta on usein vanhempaa kuin monien muiden Tallinnan klubien.

Lisäksi merkittävä osa asiakkaista koostuu tyypillisesti suomalaisista hotellivieraista.

Tämä trooppisen-tyylinen paikka on kuitenkin suosittu myös paikallisten keskuudessa, kiitos Amigon panostuksesta live-musiikkiin – useat Viron kuuluisimmista bändeistä esiintyvät vuoden mittaan täällä.

Nightclub Teater
Vabaduse Väljak 5
10141 Tallinna
Aukioloajat: pe-la klo 24-05
www.klubiteater.ee

Teater yökerho erottuu kilpailijoistaan erittäin monipuolisella viihdyke-ohjelmallaan, tarjoamalla asiakkailleen erilaisia kuuluisia taiteilijoita, teematapahtumien sarjoja, toiminnassa mukana ollessa tanssiseurueita sekä ammattimaista palveluhenkilökuntaa.

Klubi toimii esiintymispaikkana laulajille, yhtyeille, ja DJ-artisteille eri puolilta maailmaa.

Teater klubin sisätilat ovat symbioosi nykyaikaista klubihohdokkuutta sekä historiallista eleganssia – alkuperäinen design vuodelta 1926 sisälsi useita monimutkaisia ja käsintehtyjä yksityiskohtia.

Huoneet on nykyisin remontoitu, tarjoten korotetulla tasolla olevia viihtyisiä pöytiä ja teatteri-aitioita, joita on mahdollista varata seurueiden käyttöön.

Panoraam
Ahtri 10
10151 Tallinna
Aukioloajat: pe-la klo 23-05
www.clubpanoraam.ee

Tämä suosittu klubi kaupungin keskustassa pitää asiakaskuntansa tyytyväisenä hyväksi koetuilla hiteillä aina 1990-luvulta saakka ja siitä eteenpäin.

Panoraam toimii myös usein Viron suosituimpien bändien esiintymispaikkana, joten sinun kannattaa pitää silmällä klubin ohjelmistoa, jos haluat nähdä maan parhaita artisteja Tallinnan yöelämän yhteydessä.

Parlament
Ahtri 10
10151 Tallinna
Aukioloajat: pe-la klo 23-05
www.clubparlament.com

Vaikka Parlament sijaitsee samassa keskustarakennuksessa sisarklubinsa Panoraamin kanssa, kohteesta löytyy erittäin erilainen konsepti ja asiakaskunta.

Parlament palvelee etupäässä kaupungin venäläistä klubiväkeä bändivalikoimallaan, DJ:llään, ja juhlateemoillaan, joissa on usein yhteyksiä kansainväliseen klubikulttuuriin.

Partei
Rävala 8
10145 Tallinna
Aukioloajat: pe-la klo 23-04
www.parteiklubi.ee

Ne jotka haluavat tutustua Tallinnan klubimusiikin kulttuuriin syvällisemmin, löytävät paljon sukulaissieluja Parteista, joka on suhteellisen pienikokoinen keskustaklubi.

Tunnelma Parteissa on enemmän underground-tyylinen kilpailijoihinsa verrattuna ja vähemmän huomiota herättävä, ja paikka onkin suunnattu etenkin sille klubiväestölle, joka hakee viimeisimpiä musiikkikulttuurin innovaatioita.

Plub
Valli 1
10140 Tallinna
www.facebook.com/plub1

Plub on pikkuruinen, suurilla tavoitteilla varustettu pubin kokoinen klubi vanhassakaupungissa.

Klubi on yksi harvoista paikoista joka on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, tarjoten musiikkitarjontana torstaisin dubstep, DnB, ja hip-hop musiikkia, live-musiikkia perjantaisin, sekä DJ:den isännöimiä juhlia lauantaisin.

Paikan suhteellisen edullinen sisäänpääsymaksu tekee Plubista vaivattoman kohteen käydä tarkastamassa osana yökerhokierrosta.

Rock Café
Tartu maantee 80d
10112 Tallinna
www.rockcafe.ee

Rock Café on erinomainen paikka käydä kuulemassa Viron parhaita, vanhan koulukunnan nimiä, kuin myös ajoittaisia ulkomaisia tähtiesiintyjiä.

Klubi on toiminnassa vain tapahtumien yhteydessä, joten ennenkuin saavut paikalle, varmistu ohjelmistosta tarkastamalla, että tilat ovat avoinna.

Rockclub Tapper
Pärnu mnt. 158g
11318 Tallinna
www.tapper.ee

Vaikka Tapper sijaitsee kaukana Tallinnan keskustasta, paikka on suosittu kaupungin hard rock fanien keskuudessa, kiitos tiloissa järjestettävien live-esiintyjien ohjelmiston.

Lavalla nähdään usein vierailevia esiintyjiä etenkin Suomesta ja Latviasta. Klubi on avoinna vain päivinä, jolloin ohjelmistokalenterista löytyy tapahtumia.

Sossi Club
Tartu mnt 82
10112 Tallinna
Aukioloajat: pe-la klo 20-03
www.sossi.ee

Tilava Sossi Club on ollut pitkään suosittu kohde vanhemman paikallisen väestön ja ulkomaisten Tallinnan kävijöiden keskuudessa.

Sossi Clubin lavalla esiintyy joka perjantai- ja lauantai-iltana musikaalinen kokoonpano, soittaen vanhoja suosikkeja pariskunnille, jotka pyörähtelevät musiikin tahtiin tanssilattialla.

Vabank
Harju 13
10146 Tallinna
Aukioloajat: pe-la klo 23-05
www.vabank.ee

Vabank yökerho Tallinna

Vanhankaupungin laitamilla oleva entinen pankkirakennus on muunnettu Vabankiksi, yhdeksi Tallinnan suosituimmaksi yökerhoksi.

Pankkirakennuksen entinen kellariholvi on nykyisin paikan VIP-huoneena, mutta eniten toimintaa on huipputyylikkään pääkerroksen alueella, jossa kaupungin trendikäs väestö tulee kohtaamaan toisensa.

Voit varata pöydän klubin tiloista, tai, paikan erikoisuutena, varata yhden tilojen pedeistä todella rentouttavaa oleskelua varten.

Venus Club
Vana-Viru 14
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 23 alkaen
www.venusclub.ee

Venus Club yökerho Tallinna

Venus Club, yksi Tallinnan suosituimmista yöelämän kohteista, on kaksikerroksinen yökerho historiallisen paloaseman tiloissa, aivan ydinkeskustan alueella.

Paikan tanssilattian pitävät täynnä juhlijoita talon omat DJ:t, kun taas usein järjestettävät teemajuhlat tuovat uusia tulokkaita vakioasiakkaiden oheen.