Tallinnan Zelluloosi Spordiklubi liikuntakeskus

Zelluloosi Spordiklubi on osa Tallinnan Zelluloos vapaa-ajankeskuksen palveluita, osoitteessa Tartu mnt 80D (sisäpiha, I-kerros).

Urheilukeskuksen palveluihin kuuluvat: kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, sulkapallo, sekä pöytätennis.

Lisäksi lapsia varten tiloissa on oma, ilmainen lastenhuoneensa.

Zelluloosi Spordiklubi liikuntakeskus ryhmäliikunta TallinnaRyhmäliikunnan suhteen Zelluloosi Spordiklubi sisältää 134 m2:n kokoisen liikuntasalin, jossa järjestetään monipuolisesti erilaisia tunteja kaikenikäisille ja sukupuoleen katsomatta.

Mikäli haluat rakenteeltaan helppoa liikkumista, mutta koordinatiokykyä ja kestävyyttä vaativaa kuntoilua, tarjolla on tätä varten TONING, AEROMIX, PERFECTBODY, STEPFIT, BODYCOMBAT, sekä VATSA/SELKÄ’30 (30 minuutin intensiivinen lihaskestävyystreenaus) tunteja.

Vaihtoehdoista DANCE, ZUMBA, ja BRÄÄSNIK ryhmät ovat puolestaan luonteeltaan tanssiliikuntaa. Nämä tunnit sopivat etenkin niille, jotka haluavat kuntoilla erilaisiin askelyhdistelmiin energisella musiikilla maustettuna.

Tarjolla on myös bodyART ryhmäliikuntaa, joissa painotuksena on tasapainon löytäminen ruumiin ja mielen välillä. Tunnit ovat keinoja muun muassa stressin lievittämiseen.

Liikuntatuntien aikataulu, hinnasto, ja lisätietoa löytyy liikuntakeskuksen nettisivuilta (www.zelluloos.ee).

Zelluloosi Spordiklubi liikuntakeskus kuntosali TallinnaRyhmäliikunnan ohella Zelluloosi Spordiklubi sisältää 364 m2:n kokoisen kuntosalin, joka on varustettu laadukkailla Arcoman, Johnson, Cybex, sekä Concept2 laitteilla.

Salissa on yhteensä 52 treenauspaikkaa: 20 cardiolaitetta (4 juoksumattoa, 4 soutulaitetta, 5 kuntopyörää, 4 spinneriä, 2 ellipsilaitetta, yksi stepperi) ja 34 punttilaitetta & penkkiä.

Voit käyttää harjoitteluun apuna keskuksesta löytyviä (maksullisia) personal trainer -ohjaajia, jotka voivat myös laatia henkilökohtaisiin tarpeisiisi räätälöidyn (lisämaksullisen) harjoitusohjelman.

Sulkapallokenttiä on Zelluloosi Spordiklubissa neljä kappaletta ja pöytätennistä varten on kaikkiaan kolme pöytää.

Keskus tarjoaa mahdollisuuden vuokrata paikan päältä sulkapallon / pöytätenniksen mailat, mutta voi myös ostaa pelaamiseen tarvittavia varusteita (mailat ja pallot).

Voit varata kentän / pöydän pelaamista varten soittamalla keskuksen asiakaspalvelunumeroon.

Zelluloosi Spordiklubi
Tartu mnt 80D
10112 Tallinna
www.zelluloos.ee
Aukioloajat: ma-pe klo 7-23, la-su klo 10-21
www.zelluloos.ee

Treenaamisen ajaksi keskus tarjoaa ilmaista pysäköintiaikaa kaikkiaan 3,5 tunnin verran, jonka saa rekisteröimällä auton numeron liikuntakeskuksen parkkikioskissa.

Hyvä tapa pitää silmällä keskuksen ajankohtaisia tapahtumia, poikkeuksellisia treenausaikoja, ja muuta toimintaa on paikan Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/ZelluloosiSpordiklubi.