Womaxi naisten vaatekauppa isot koot Tallinna

Womaxi naisten vaatekauppa isot koot Tallinna sijaitsee suositun Ülemiste kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4.

Erikoisvaatekauppa, joka toimi vuoteen 2018 ‘Zizzi’ nimen alla, myy trendikkäitä ja kauniita tanskalaisen Zizzi tuotemerkin naistenvaatteita kokoluokissa 42-60.

Zizzi brändin muotisuunnittelijat toteuttavat vaatteita sopiviksi etenkin kurvikkaita figuureja varten, edustaen moderneja muotisuuntauksia, värejä, ja materiaaleja, mutta silti edukseen erottuvaan tyyliin.

Taustalta löytyvänä konseptina onkin, että kaikkien naisten – riippumatta iästä, pituudesta, tai leveydestä – tulee pystyä pukeutumaan herkullisesti.

Womaxi naisten vaatekauppa isot koot Tallinna.

Löytääksesi juuri omaanlaiseesi vartalonmuotoon sopivaa vaatetusta, sinun kannattaa käyttää hyödyksi ja apunasi myymälästä löytyvää asiantuntevaa henkilöstöä.

Vaatteita on olemassa useita peruskokoelmia, mukaanlukien Zizzi, Active by Zizzi, Devoted by Zizzi, Swim by Zizzi, Blush by Zizzi, sekä FLASH.

Näistä Zizzi sisältää laajimman kokoelman, kattaen kaikkea takeista ja kauniista mekoista legginsseihin ja huiveihin.

Kokoelma, johon kuuluu perustoppeja ja kauniita puseroita, farkkuja, sekä housuja, on tarkoitettu päiväkäyttöön ja soveltuu myös juhlavampiinkin tilaisuuksiin.

Zizzi Tallinna.

Devoted by Zizzi on puolestaan alusvaatteiden kokoelma ja Swim by Zizzi edustaa rantamuotia sekä pukeutumista uimiseen.

Blush by Zizzi kokoelmassa on vaatteita ja asusteita rohkeammalla otteella, sisältäen muotia iltaelämään, yökerhoihin, tanssilattialle, tai muuten vain heijastamaan persoonallista tyyliä.


FLASH on omalta osaltaan yhtiön edullisia hintaluokkia edustava kokoelma, josta löydät hienoa vaatteita jokapäiväiseen pukeutumiseen ja arkielämiseen.

Tallinnassa yhtiön myymälä operoi kaupungin lentokentän läheisyydessä sijaitsevassa Ülemiste ostoskeskuksessa, sen toisessa kerroksessa.

Womaxi naisten vaatekauppa isot koot Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
womaxi.com

Paras tapa saada lisätietoja Womaxi naisten vaatekauppa isot koot Tallinna myymälästä on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/ZizziTallinn/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen Zizzin uutuuskokoelmiin, tarjouksiin ja alennusmyynteihin, sekä paljon muuta.