Tallinnan Zookauplus Penner lemmikkieläinkauppa

Tallinnan Zookauplus Penner lemmikkieläinkauppa toimii Sikupilli ostoskeskuksessa, Tartu maantee kadun varrella kaupunkia.

Penner myy toimipaikastaan laajaa valikoimaa lemmikkieläintuotteita koirille ja kissoille, maailmanluokan valmistajilta.

Zookauplus Penner lemmikkieläinkauppa TallinnaValikoimiin lukeutuvat esimerkiksi tunnetut Go Refresh, Now, Fromm, ja Enova lemmikkieläinruoat, korkealaatuiset, japanilaiset Petesthe shampoot, sekä standardi että väriä tehostavina versioina erityyppisille koirille.

Voit ostaa lisäksi mm. esimerkiksi valjaita ja muita koiran kanssa kulkemiseen tarkoitettuja tuotteita tsekkiläiseltä Zero DC:ltä sekä saksalaisia KLIN koirankoulutustarvikkeita.

Suosituimpiin tuotekategorioihin myymälässä lukeutuvat lisäksi koirien vaatteet, lelut, kävelytyspannat, sekä kuljetuslaukut ja -häkit.

Voit tutustua tuotevalikoimaan ja tuotteiden hintoihin Pennerin verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.Penner.ee.

Myymälässä sinua voi auttaa löytämään oikeanlaisia tuotteita paikalta löytyvä asiantunteva henkilöstö, joilla itselläänkin on tausta koirien ja muiden lemmikkieläinten kanssa toimimisesta.

Zookauplus Penner on profiililtaan yli 10 vuotta toiminnassa ollut perheyhtiö, joka on mukana myös lemmikkieläintuotteiden tukkumyynnin markkinoilla.

Tallinnan Zookauplus Penner myymälät

Lemmikloomapood Penner Sikupilli
Tartu mnt. 87
10112 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-19
www.penner.ee

Zookauplus Penner myymälät muualla Virossa

Lemmikloomapood Penner Aardla
Võru 77
50404 Tartto
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-18
www.penner.ee

Pennerin tuotekategoriat

Koirat: koiranruoat, purkkiruoat, herkkupalat, suuhygienia, heijastintuotteet (pimeässä näkymiseen), koulutustarvikkeet, kantolaukut, vaatteet, elektroniset laitteet, lelut, häkit, shampoot, hoitotuotteet, sängyt, ruoka- ja juoma-astiat, Canicross tarvikkeet, tarvikkeet autoon.

Kissat: kissanruoat, purkkiruoat, herkkupalat, kissojen suuhygienia, syömä- ja juoma-astiat, WC tarvikkeet, lelut, raapimispuut, sängyt, shampoot.