Tasokkaita 2 tähden Tallinna hotelli vaihtoehtoja

Hotelliluokkana kahden tähden majoituspaikat Tallinnassa tarjoavat suurimman osan niistä mukavuuksista, jotka tekevät lomastasi menestyksen.

Erotuksena kolmen tähden hotelleihin, kaikkein pohjahintaisimmat kahden tähden hotellit voivat tarjota majoitusta jaetuilla mukavuuksilla, kuten esimerkiksi jaetulla kylpyhuoneella.

Kahden tähden majoituspaikat, joista suosituimpiin Tallinnassa kuuluvat Center Hotel, Hotel G9, Tatari 53 Hotel, jättävät edullisemmalla hinnallaan rahaa muuhun toimintaan, kuin vaikkapa shoppailuun tai ruokailuun kaupungin monissa tasokkaissa ravintoloissa.

Näissä hotelleissa maksat vain ydinpalveluista, kun taas useamman tähden hotelleissa hintaan sisältyy usein laaja kirjo palveluita ja rakennettuja tiloja (kuten fitness sali tai bisneskeskus), joita harva käyttää lomallaan.

Hotel G9
Gonsiori 9
10117 Tallinn

Hotel G9 Tallinna

Pienikokoinen ja mukavanoloinen Hotel G9 sijaitsee kolmannessa kerroksessa osoitteessa Gonsiori 9, osana Rotermannin restauroitua kaupunginosaa, aivan ydinkeskustan tuntumassa.

Paikan suosiota onkin luonut sen edullisuuden ohella sen erinomainen sijainti, etenkin lähellä kaupungin parhaita ostospaikkoja, mutta myös lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista.

Hotelli on myös aivan keskustan liikenteen kohtaamispaikan tuntumassa, josta pääset eteenpäin kaikkiin Tallinnan kaupunginosiin bussi- ja raitiovaunu-yhteyksillä.

Myös satama on kävelymatkan päässä Hotel G9:stä, joten et välttämättä tarvitse taksia saapuaksesi hotellille satamasta. Parkkipaikkoja omalle autolle löytyy puolestaan hotellin edestä.

Yhteensä hotellissa on 23 huonetta, omilla suihkuillaan ja WC tiloillaan, ja voit ottaa yhteyttä hotellin reception henkilökuntaan 24h vuorokaudessa, jos tiloissa ilmenee puutteita.

Voit myös ruokailla aamiaisen hotellin yhteistyökahvilassa (nimeltään “Narva”), ja toisaalta hotellin alakerrasta löytyy ravintola Seš-Beš, illallista silmälläpitäen.

Tatari 53 Hotel
Tatari 53
10134 Tallinn

Tatari 53 Hotelli Tallinna

Kahden tähden hotelli Hotel Tatari 53 sijaitsee rauhallisella alueella Tallinnan keskustaa, aivan kaupungin bisneskeskustan yhteydessä, kävelymatkan päässä vanhastakaupungista.

Hotellista löytyy kaikkiaan 36 huonetta, joista 28 on twin tai tuplahuoneita ja 8 yhden hengen huoneita suuremmalla sängyllä.

Kussakin huoneessa on vakiokalusteena kirjoituspöytä, kustakin huoneesta löytyy kaapeli-TV yli 50 kv. kanavalla kuin myös oma kylpyhuone suihkulla.

Muiden palveluiden suhteen hotellin Tatari 53 tarjoaa kahvilan sisäänkäyntikerroksessa, jossa voit käydä syömässä buffet aamiaisen.

Center Hotel
Narva mantee str 24 / F.R. Kreutzwaldi 2
10120 Tallinn

Center Hotel Tallinna

Center Hotel on nimensä mukaisesti aivan Tallinnan keskustan tuntumassa, noin 15 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja upeasta Kadriorgin puistosta.

Hotelli on kätevä myös Lennart Meri lentokentälle (10 minuutin ajomatkan päässä), bussiasemalle (7 minuutin ajomatkan päässä), ja viiden minuutin päässä satamasta.

Center hotellin huoneet ovat yksinkertaisesti kalustettuja, ja valikoimasta löytyy sekä en suite että jaetulla kylpyhuoneella olevia vaihtoehtoja.

Paikan reception henkilökunta on tavoitettavissa 24h, ja voit käyttää henkilökuntaa avuksesi mm. autonvuokrauksen tai väliaikaisen tavaroiden säilönnän suhteen.

Buffet aamiainen tarjoillaan aamuisin hotellin ravintolassa, joka on erikoistunut sekä kansainväliseen että virolaiseen keittiöön.