Thaimaan Chiang Mai

Pohjois-Thaimaasta löytyvä Chiang Mai on sumuisten vuorien värittämä lomakohde etenkin kokeneille matkaajille, paratiisi shoppaajille, sekä nautinto seikkailulomaa hakeville.

Alue tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia laajentaa horisontteja Thai-kulttuurin suhteen, aina Thai-hieronta-ja -keittiökursseista paikallisten käsityöläistuotteiden ostamiseen saakka.

Chiang Mai Thaimaa

Juhlintaa lomaltaan hakevat löytävät Chiang Maista eläväisen iltaelämän, ja herkuttelija pystyy mässäilemään mahtavan Thaimaan ruokakulttuurin herkkujen ääressä.

Paikka sijaitsee noin 700 km pohjoiseen Thaimaan pääkaupungista Bangkokista, osana viheriöivää laaksoa Ping-joen reunamilla.

Chiang Main historia juontaa juurensa vuoteen 1296, jolloin se perustettiin ikivanhan Lanna kuningaskunnan pääkaupungiksi.

Nykyään se on paikka, jossa menneisyys ja nykyaika kohtaavat saumattomasti, modernien rakennusten seistessä rinta-rinnan kunnianarvoisten temppelien kanssa.

Shoppailun suhteen Chiang Mai tunnetaan muun muassa Thaimaan käsityöläistuotteiden keskuksena, aluetta ympäröidessä tehdaiden ja työpajojen verkosto, joissa voit seurata käsityöläisten työskentelyä ennen tuotteiden ostamista tai taidon opettamisen kurssille osallistumista.

Näitä kohteita kiertävät myös tukkuostajat eri puolilta maailmaa.

Tavanomaisten shoppailupaikkojen suhteen Chiang Main tarjonta kattaa kokemuksia erilaisissa muodoissa ja kokoluokissa.

Chiang Mai kauppakatu Thaimaa

Kaupunki on kotipaikkana yli kymmenelle kauppakeskukselle, vähintään 15:sta markkinapaikalle, ja sen alueella on runsaasti putiikkeja sekä gallerioita, jotka myyvät taidetta, antiikkeja, kuin myös käsitöitä.

Kauppakaduista Nimmanheimin Road sisältää kompaktin ja läpikotaisen ostoskokemuksen, tuotteilla, jotka edustavat hyvää hinta-laatusuhdetta sekä esteettisesti kaunista valikoimaa.

Chiang Maita ei kutsuta Thaimaan kakkoskaupungiksi pelkästään rikkaan historiansa ja voimakkaan kulttuuri-identiteettinsä ansiosta, sillä myös paikan ravintola-elämä vetää osittain vertoja jopa Bangkokin tarjonnalle.

Chiang Mai ruoka ThaimaaTarjontaan tässä suhteessa kuuluu muun muassa yli 25 kasvisruokaravintolaa ja runsaasti eurooppalaisia, thaimaalaisia, aasialaisia, sekä lähi-itäläisiä ruokailupaikkoja kautta kaupungin.

Ylenpalttinen ruokailupaikkojen makujen ja tyylien tarjonta tekee kaupungissa aterioinnista todella globaalin kokemuksen.

Kaupungin alueista Chiang Main kuuluisat yömarkkinat sisältävät yhtä laajan valikoiman ruokakulttuureja kuin markkinoilla myytäviä tuotteitakin, ja mikä tärkeintä, erittäin kohtuulliseen hintaan tinkimättä laadusta tai mausta.

Vanhan ja uuden kaupungin ympäristössä voit kokea kaikkea aina halvimmista katunuudeliruoista haute cuisine illallisiin, sillä Chiang Main ravintolakulttuurin ydin muodostuu juuri monipuolisesta tarjonnasta.

Iltaelämän puolesta voit muokata pitkälti oman kokemuksesi, vaihtoehtojen lukumäärän ollessa kattava sekä juoma-että tanssipaikkojen suhteen, mutta eniten Chiang Maista löytyy live-musiikkipaikkoja.

Joenvarren kaupunginosan alueella drinkillä käyminen on suosittu vapaa-ajanviettotapa niin turistien kuin paikallistenkin keskuudessa.

Ping-joenvarsi tarjoaa erinomaisen paikan rentoutua viileän juoman ja hyvän seuran ääressä, taustalla soidessa usein livebändi esittäen klassista blues-musiikkia, jazzia, tai rock-sävelmiä.

Nimmanheimin Road kadun ympäristöstä on muodostunut viime vuosina suosittu kohde kaupungin nuoremman väestön keskuudessa, yhtenä kuumimmista klubeista ollessa Monkey Club, jossa tunnelmaan kuuluvat live-musiikki ja erinomainen ruoka.

Kaupungin keskustasta – kaupungin historiallisten muurien sisäpuolella – on lukuisia backpacker- ja hotellibaareja, joiden tarjonta on suunnattu monipuolisesti erilaisille budjeteille, aina halvoista kulmabaareista boutique-chic tyylisiin menopaikkoihin saakka.

Kuten muuallakin Thaimaassa, Chiang Maista löytyy melko paljon reggaebaareja, jossa halpa olut, tyynyillä varustetut lattiat, ja rennot sävelmät kohtaavat iltaelämän myötä.

Chiang Main nähtävyydet

Yömarkkinat on luultavasti Chiang Main suurin nähtävyys itsessään, juontaen juurensa historiallisista kauppakaravaaneista, jotka pysähtyivät täällä ikivanhalla reitillään Kiinan ja Myanmarin välillä.

Yömarkkinat Chiang Mai ThaimaaMonille Chiang Main vierailijoille tärkeisiin syihin tulla kaupunkiin kuuluvat edelleenkin juuri shoppaileminen sekä eloisasta ilmapiiristä nauttiminen.

Yömarkkinoilta löytyy ostosten tekemisen lomaan muutakin viihdykettä, mukaanlukien sekalainen valikoima baareja live-esityksineen mm. nyrkkeilyä, kabaree-tanssia, sekä laulantaa.

Muihin keskeisiin nähtävyyksiin yömarkkinoiden alueella lukeutuvat buddhalaiset temppelit, kuten Wat Sri Dornchai, Wat Chang Kong ja Wat Ubokut.

Muutoin Chiang Mai tarjoaa laajan valikoiman muutakin nähtävää, jotka ovat tehneet kaupungista yhden suosituimmista thaimaalaisten lomanviettopaikoista.

Luonnonkaunis vuoristonmaisema kutsuu vierailijoita tutustumaan sen huippuihin ja metsiin, kun taas kaupunkialue on kotipaikkana historiallisille ja kulttuurisille kohteille.

Olitpa sitten seikkailunhaluinen tyyppi, joka rakastaa ulkoilma-aktiviteetteja, tai laadukkaan kulttuuritarjonnan parissa viihtyvä, loma Chiang Maissa tarjoaa jokaiselle jotakin.

Yksi keskeinen tekijä ja nähtävyys on Chian Main läpi virtaava Ping-joki, jonka koko pituus on 569 kilometriä (alkaen Doi Chiang Daosta).

Ping-joki Chiang Mai ThaimaaToisin kuin Bangkokin Chao Phrayan kohdalla, Ping-joen varrelta puuttuvat hohtavat ja taidokkaasti tehdyt temppelit sekä viiden tähden hotellit.

Suurimmalta osaltaan joenvarrelta löytyy huvituspaikkoja, gallerioita, sekä laadukkaita putiikkeja shoppailua varten.

Tästä huolimatta tällä osalla kaupungin aluetta on oma vanhan maailman viehätyksensä, johon kuuluvat temppelit, moskeijat, ja kirkot, kuin myös lukuisat koulutuslaitokset.

Chiang Main nähtävyyksiin kuuluu myös Chiang Mai City Arts and Museum, joka on moderni multimediamuseo ja kulttuurikoulutuksen keskus, esitellen erilaisia medioita kuten videota, pienoismalleja, suurennettuja valokuvia, seinämuraaleja, ja thain- sekä englanninkielisiä tekstejä.

Vuonna 1924 rakennettu museorakennus toimi aikaisemmin Chiang Main provinssisalina, ja sitä pidetään yhtenä parhaista esimerkeistä koloniaalisen periodin jälkeisestä Thai-arkkitehtuurista.

Vierailijana museoon voit osallistua interaktiivisiin historiallisiin esityksiin ja musiikkinäyttelyihin.

Museo on avoinna päivittäin klo 8-17:30, ja se löytyy Prapokklao Road kadun varrelta (Rajdumnern Road ja Rajwithee Road katujen väliseltä osalta).

Lanna Traditional House Museum on nähtävyyksistä hieno tapa astua takaisin Chiang Main menneisyyteen, ja kokea Lanna-kulttuurin antia viimeisten vuosisatojen varrelta.

Museota operoi Chiang Main yliopisto, ja se on kohtalaisen vähän tunnettu turistien keskuudessa, joten se kärsii harvoin väentungoksista.

Museo on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8:30-16:30. Löydät paikan osoitteesta 239 Huay Kaew Road.

Yksi Chiang Main erikoisimmista museoista on Museum of Insects and Natural Wonders, joka esittelee hyönteisiä ja muita luonnonihmeitä.

Museota pyörittää Manop Rattanarithikul, eksentrinen hyönteistieteen harrastaja vaimonsa Rampan kanssa, jolla on tohtorintutkinto alalta.

Manop, lempinimeltään “moskiittomies” on kerännyt hyönteisiä suurimman osan elämästään, ja yhdessä vaimonsa kanssa he ovat kiertäneet maailmaa tutkimassa erilaisia ötököitä.

Pariskunta perusti museon yhdessä vuonna 2002, ja se sisältää muun muassa kaikki 422 Thaimaan moskiittolajia, valtavia kuoriaisia, ja paljon muuta.

Museo, avoinna päivittäin klo 9-17, sijaitsee Srimankalajarn Road kadun varrella, puolessavälissä Suthep ja Huay Kaew katujen väliä lähellä Suan Dokin sairaalaa.

Oma kokemuksensa Chiang Main nähtävyyksistä on lisäksi Suan Buak Hat Park.

Puisto on viehättävä ja hyvissä kunnossa pidetty julkinen alue, jossa on miellyttävä pysähtyä ja nauttia auringonpaisteesta.

Puisto sijaitsee vanhankaupungin lounaiskulmalla.

Chiang Main kulttuurinähtävyyksiin lukeutuu puolestaan Tribal Museum, esitellen pohjoisen Thaimaan heimokulttuurin perinteitä.

Museo toimi alunperin Chiang Main yliopiston tiloissa, mutta nykyään omassa modernissa kolmikerroksessa rakennuksessaan Ratchamankla puistossa.

Jos suunnittelet käyntiä lomasi aikana Chiang Maita ympäröivissä kylissä, tämä museo on hyvä yhdistelmä kulttuurikokemuksena.

Näytillä on pukuja, työkaluja, sekä taidetta kaikilta merkittäviltä pohjoisilta vuoristoheimoilta, kuin myös diaesityksiä, jotka kertovat näiden värikkäiden ja uniikkien ihmisten tarinoita.

Wat Bupparam Chiang Mai ThaimaaWat Bupparam temppeli on puolestaan vuonna 1497 perustettu, kuningas Muang Kaewin rakennuttama Lanna-tyylinen buddhalainen rakennus.

Paikan kohokohtiin kuuluu muun muassa sen toinen kerros, joka on voimakkaasti koristeltu ja sisältää kaksi suurikokoista istuvaa Buddhaa.

Temppelin itäisellä seinällä olevat veistetyt puupaneelit esittävät kuningas Naresuanin 1500-luvulla saamaa visiota, kun hänen armeijansa päihitti burmalaiset joukot lähellä Muang Ngaita.

Rakennus (avoinna klo 6-19) löytyy Thapae Road kadun varrelta, jossa sijaitsevat myös Wat Chetawan sekä Wat Mahawan.

Wat Chedi Luang temppeli on puolestaan rakennettu vuonna 1391, kuningas Saen Muang Man, Mengrai-dynastian kahdeksannen hallitsijan hallinta-aikana.

Wat Chedi Luang Chiang Mai ThaimaaTemppelin massiivinen pagodi on nykyisin yksi Chiang Main kaupungin siluetista erottuva yksityiskohta.

Alunperin tämä pagodi oli 44 metriä leveä ja 86 metriä korkea, ja siihen kuului yksityiskohtana smaragdi-Buddha, Thaimaan pyhimpiin kuuluva kulttuuriaarre.

Rakenne vahingoittui vuoden 1545 maanjäristyksessä, mutta on edelleen vaikuttava, sisältäen esimerkiksi kullakin julkisivullaan vesikäärmeportaat ja jalustallaan upeita elefanttipatsaita.

Temppeli sijaitsee Phra Pokklao Road kadun varrella, ja se on avoinna klo 6-17.

Luostarina toimiva Wat Phan Tao on suoraan Wat Chedi Luang temppelin vieressä, ja niiden sisätiloista pääsee läpi toinen toiseen.

Wat Chiang Man on puolestaan Chiang Main vanhin temppeli, sillä se on rakennettu vuonna 1296, kaupungin perustamisen aikoihin.

Temppeli toimi hetken aikaa jopa kaupungin perustajan, kuningas Mengrain virallisena residenssinä.

Kompleksin rakennukset on hienosti koristeltuja punaisella lakalla, kultalehdillä, sekä värjätyn peilin mosaiikeilla, ollen hyviä esimerkkejä Lanna-arkkitehtuurista parhaimmillaan.

Wat Chiang Man Chiang Mai Thaimaa

Wat Chiang Man sijaitsee Ratchaphakhinai Road kadulla, lähellä Chang Puakin porttia kaupungin pohjoisella osalla.€

Näkemisen arvoinen temppeli on myös Wat Phra Sing, kaikkein kunnioitetuimpiin kuuluva temppeli Chiang Maissa, joka sijaitsee Ratchadamnoen Road kadun päädyssä.

Temppelin kaunis päähalli on peräisin vuodelta 1512, mutta paikan pääkohokohta on kuitenkin sen takaa löytyvä Lai Kam palvontapaikka.

Kokonaisuutena rakennus edustaa pohjoista Lanna-arkkitehtuuria, etenkin ominaisen kattorakenteensa puolesta, jonka symboliikkana ovat linnun siivet.

Wat Saen Fang on myös näkemisen arvoinen historiallinen temppeli Thapae Road kadun varrella.

Kyseessä on vanha burmalais-tyylinen temppeli ja jäänne ajoilta, jolloin burmalaiset miehittivät Chiang Main kaupunkia, 1300-luvulta.

Kuvauskohteista parhaimpia on 1300-luvulla rakennettu Wat Suan Dokin temppeli, joka löytyy hieman vanhankaupungin muurien takana.

Lanna kuninkaan rakennettuma temppeli sijaitsi hallitsijan puutarhan alueella, ja sen alkuperäinen tarkoitus oli toimia tiloina kunnioitetulle Sukothaista kotoisin olleelle munkille.

Temppeli on kuuluisa muun muassa erinomaisena paikkana valokuvien ottoon.

Nähtävyyksien ohella Chiang Mai tarjoaa laajan valikoiman tekemistä loman ajaksi.

Oli kyseessä sitten uusien taitojen opettelu vaikkapa korusuunnittelun tai Thai-ruoanlaiton salojen opettelun muodossa, alueelta löytyy aktiviteetteja näihin tarkoituksiin.

Polkupyörävuokraus Chiang Mai ThaimaaYksi suosituimmista ajanvieton muodoista on vuokrata polkupyörä, ja tehdä omavalintainen reitti kaupungin ympäri. Chiang Mai tarjoaa monenlaisia tunnettuja ja tuntemattomia nähtävyyksiä eri puolillaan.

Muutoin turistien suosimiin tekemisiin lukeutuu perinteinen Thai-hieronta.

Thai-hieronta on itse asiassa ikivanha taito, jonka juuret ovat Ayurvedic parantamistekniikoissa, jotka tulivat maahan Intiasta buddhalaisten munkkien mukana.

Hieronnat tekee houkutteleviksi aktiviteetteja täynnä oleva päivä vuorilla tai Ping-joen varrella, ja kuten Chiang Maissa yleensäkin, nämä palvelut on hinnoiteltu erittäin kohtuullisesti.

Kaikki Chiang Main hotellit

The Airport Greenery
185/28 Tippanate Road, T.Haiya, A.Muang
Chiangmai 50100
www.airportgreenery.com

Noble Place Chiangmai
98/5 Soi Khaimuk 1, Chiang mai-Hod Road T. Padad A. Muang
Chiang Mai 50100
www.chiangmaiairporthotel.com

3b Boutique Bed & Breakfast
209/2 Moo 1, Hod Road, Tumbol Padad, Amphur Muang
Chiang Mai 50100
www.3bchiangmai.com

VC at SUANPAAK Boutique Hotel & Serviced Apartments
61 M.3, Airport Road,T.Suthep, A. Muang
Chiangmai 50200
www.vcsuanpaak.com

Estia Chiang Mai Boutique Hotel
5/7 Ratchadamnoen Rd., Soi 6, Muang
Chiang Mai 50200
www.estiachiangmai.com

Bed and Terrace Chiang Mai Guesthouse
10 Kotchasarn Rd 5, Chang Klan
Chiang Mai 50100
www.bedandterrace.com

B2 Resort Boutique & Budget Hotel
142 Outer Ring Road 2, T.Sanpeeseua, Muang
Chiang Mai 50100
www.b2hotel.com

Sib San Hotel
Highways 107
Chiangmai 50100
www.sibsanhotel.com

The Grand Napat
70/1 MuenDamPraKot Rd., T.ChangPhuk, A.Muang
Chiang Mai 50300
www.thegrandnapat.com

The Opium Serviced Apartment and Hotel
121/1-5 Soi Viangbua, Chottana Road
Chiang Mai 50300
www.theopiumservicedapartmenthotel.com

Napatra Hotel
70/2 MuenDamPraKot Rd. T.Changphuak A.Muang
Chiang Mai 50300
www.napatrahotel.com

Royal Peninsula Hotel Chiangmai
9/9 Assadathorn Rd., Amphur Muang
Chiang Mai 50200
www.royalpeninsulahotel.com

Green Lake Resort
230 Moo 2, Cholapatarn Rd., Muang
Chiangmai 50300
www.greenlakechiangmaihotel.com

Kiree Thara Mountain and Lake side Boutique Resort
202/14 Moo 1, Chang Puak, Muang
Chiangmai 50300
www.kireethara.com

Lanna Boutique Resort
79/72 Soi. Chiang Som, Changpuak Rd., T. Changpuak , A. Muang
Chiangmai 50300
www.lannaboutiqueresort.com

Villa San Pee Seua
220/2 – 220/9 Moo 7, San Pee-Seua, Muang
Chiang Mai 50300
www.villasanpeeseua.com

Holiday Garden Hotel & Resort Chiang Mai
16/16 Huay Kaew Road, Muang District
Chiang Mai 50300
www.holidaygardenhotelandresort.com

Mercure Chiang Mai
183 Changpuak Road, Sri Poom, Maung District
Chiang Mai 50200
www.accorhotels.com

B2 Green Hotel
362 / 3 Road Chareonraj Wat Gate, Muang
Chiang Mai 50000
www.b2hotel.com

Pattara Place
10/3 MuenDamprakot Rd Soi 9 T. ChangPuek Amphoe Muang
Chiangmai 50300
www.pattaraplace.com

Shewe Wana Boutique Resort & Spa
296,298 Charoen Muang Rd., T. Watket A. Muang
Chiang Mai 50000
www.shewewana.com

Eco Resort Chiang Mai
109 Bumrungrad Road, Tombon Watkate, Muang
Chiang Mai 50000
www.ecoresortchiangmai.com

Eurasia Chiang Mai Hotel
1 Likkasithradvidhee Rd, T. Nong Pakrang, Amphur Muang
Chiang Mai 50000
www.imperialhotels.com/eurasiachiangmai/

Centara Khum Phaya Resort & Spa Centara Boutique Collection
137 Moo 5, Nongpaklang, Amphur Muang
Chiang Mai 50000
www.centarahotelsresorts.com

Shewe Wana Suite Resort
290,292 Charoen Muang Rd., T. Watket A. Muang
Chiang Mai 50000
www.shewewanasuite.com

La Villetta Chiang Mai
544/1 Koh Klang Road Soi 1, Tambon Nonghoi, Amphur Muang
Chiang Mai 50000
www.lavilletta-chiangmai.com

Rainforest Boutique Hotel
23/1 Charoen Muang Rd., Soi 5 T.Tasara A.Muang
Chiang Mai 50000
www.chiangmairainforest.com

KETAWA Stylish Hotel Chiang Mai
121/1 Bumrungrat soi 2, T. Wat Kate A. Muang
Chiangmai 50000
www.ketawahotel.com

Bossotel Inn Chiang Mai
10/4 Railway Rd., T.Wat Gate A. Muang
Chiang Mai 50000
www.bossotelinn.com/bosscm/

The Adventure Hotel
Nonghoi Intersection, Mahidol Road, Muang
Chiang Mai 50000
www.theadventurehotel.com

De Naga Hotel Chiang Mai
21 Soi 2 Ratchamanka, Moon Muang Road, T. Pra Sing, A. Muang
Chiang Mai 50200
www.denagahotel.com

Chiang Mai Chang Thai House
12 Kham Paeng Din Rd., Chang moi, Muang
Chiangmai 50000
www.changthaihouse.com

Chiang Mai Gate Hotel
11/10 Suriyawong Road, Haiya, Muang
Chiang Mai 50100
www.chiangmaigatehotel.com

Vieng Mantra Hotel
9 Rajdamneon Road, Soi 1 Tam bon Sri Phume, Amphur Muang
Chiang Mai 50200
www.viengmantra.com

Parasol Inn Hotel
105/1 Prapokklao Rd., Klangwiang Intersection, Phrasing, Amphur Muang Chiangmai 50200
www.parasolinn.com

Amora Tapae Hotel
22 Chaiyapoom Road, Changmoi, Muang
Chiang Mai 50300
www.chiangmai.amorahotels.com

Thaphae Garden Guesthouse
60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang
Chiang Mai 50100
www.thaphaegardenguesthouse.com

Roseate Hotel Chiangmai
24/1 Ratchaphakinal 1 Rd,T.Sriplhum A.Muang
Chiangmai 52000
www.chiangmairoseate.com

Imm Hotel Thaphae Chiang Mai
17/1 Kotchasarn Rd., Changklan, Muang
Chiang Mai 50100
www.immhotel.com/chiang_mai/thaphae/

Sathu Boutique House
31 Soi Prapokklao Rajpakinai Rd. T.Prasingha, Muang District
Chiang Mai 50000
www.sathuboutique.com

Boonthavon Hotel
39 Rajchadumnern Rd., Soi 1 A.Muang
Chiangmai 50200
www.boonthavon.com

Bodhi Serene Chiang Mai
110 Ratchaphakhinai Road, Phra-sing, Muang Chiangmai
Chiangmai 50200
boutique-hotel-chiangmai.com

Tamarind Village
50/1 Rajdamnoen Road, Tambon Sri Pum, Amphoe Muang
Chiang Mai 50200
www.tamarindvillage.com

de Rachamanka
82-86 Rachamanka Rd. Prasing Muang
Chiang Mai 50200
www.facebook.com/Derachamanka

BP Chiang Mai City Hotel
154 Rachmanka Road, Amphur Muang
Chiang Mai 50200
www.bpchiangmai.com

U Chiang Mai
70 Ratchadamnoen Road, Sri-Poom Muang District
Chiang Mai 50200
www.uhotelsresorts.com/uchiangmai/

Lanna Lodge Hotel
15/2 Kochasarn Muang District
Chiangmai 50100
www.lannalodgechiangmai.com

Ruen Come In
79/3 Sirithron Rd., Changphuek, Muang
Chiang Mai 50300
www.ruencomein.com

The Castle Chiang Mai
8/2- 8/3 Rat Chiang Saen Soi 2 Ko Muang
Chiangmai 50100
www.thecastlechiangmai.com

Rachamankha Flora House
177/1 Rachamankha Rd. T.Prasingh A. Muang
Chiang Mai 50200
www.rachamankhaflorahouse.com

Eurana Boutique Hotel
7/1 Moonmuang Rd., Soi. 7, Sriphum, Muang
Chiang Mai 50200
www.euranaboutiquehotel.com

Montrara Happy House Hotel
11 / 1 Changmoikao RD. T. Changmoi A.Muang
Chiangmai 50300
www.montrara.com

Rachamankha – A member of Secret Retreats
6 Rachamankha 9 Phra Singh
Chiang Mai 50200
www.rachamankha.com

Buri Gallery House & Resorts
102 Rachadamnoen Rd. Sripoom,Muang District
Chiang Mai 50200
www.burigallery.com

Hotel M Chiang Mai
2-6 Ratchadamnoen Rd.
Chiangmai 50200
www.hotelmchiangmai.com

Top North Hotel
41 Moon Muang Road, Amphur Muang
Chiang Mai 50200
www.topnorthgroup.com

Mo Rooms
263/1-2 Tapae Road, Chang Klan, Muang
Chiang Mai 50100
www.morooms.com

The Rim Chiang Mai
51/2 Arrak Rd., T. Phrasingh, A. Muang
Chiangmai 50200
www.therimchiangmai.com

Kodchasri Thani
54/3 Rajaphakinai Road, T.Phra Singh, A.Muang
Chiangmai 50200
www.kodchasri.com

Smile House Boutique
3/5 Suriwong Rd. Soi 1 T.Haiya, A.Muang
Chiangmai 50100
www.smilehousechiangmai.com

Rich Lanna House
2 soi 3 Sripoom Rd. T.Sripoom A.Muang
Chiang Mai 50200
www.richlannahouse.com

Thannatee Boutique Hotel
2/3-7 Rajchiangsan Rd. T.Haiya A.Muang
Chiangmai 50200
www.thannateeboutiquehotel.com

Villa Thapae
Kotchasarn soi 2 or Thapae soi 6
Chiang Mai 50200
www.facebook.com/VillaThapae

Wang Burapa Grand Hotel
9/3 Mulmuang Road, Prasing, Muang
Chiangmai 50200
www.wangburapa.com

Lanna House
267 Tha Pae Rd., T.Chang Klan, Muang
Chiang Mai 50100
www.lanna-house.com

Dozy House
Singharat Road, Soi 2, T. Sriphum, A. Muang
Chiang Mai 50200
www.dozyhouse.com

At Pingnakorn Hotel
4 Nimmanhaeminda Rd. Soi 12 T.Suthep A.Muang
Chiang Mai 50200
www.atpingnakorn.com

Chompor Lanna Hotel
Pra Pokklao road 27 soi 12 Tambon Sriphume Ampore Muang
Chiang Mai 50200
www.chomporlanna.com

Na Thapae Hotel
9-11 Thapae Road, Lane 6, T.Changklan A.Muang
Chiangmai 50100
www.nathapae.com

Jangmuang Gallery House
13 Soi 6 Rajamanka Rd. Prasingh Muang
Chiang Mai 50200
www.jangmuang.com

The Park Hotel
444 Chang Klan Road, Chang Khlan
Chiang Mai 50200
www.parkhotelchiangmai.com

Saithong Guest House
5/2 Rachadamnoen Rd. Soi 3 Sripom Muang
Chiangmai 50200
www.saithongguesthouse.com

Intentstable Guesthouse
2/1 Soi 6 Rachamakka, Pra Singh, Muang
Chiang Mai 50200
www.facebook.com/intentstable

Furama Chiang Mai
54 Huay Keaw Road, Muang
Chiang Mai 50300
www.furama.com/chiangmai/

Lotus Hotel Pang Suan Kaew
21 HuayKaew Rd., T.Suthep, A.Muang
Chiangmai 50200
www.lotuspskhotel.com

Flora House
35 Moo1 Tambon Changpuak, Muang
Chiang Mai 50300
www.flora-house.com

Khumphucome Hotel Chiang Mai
14/23 Cholprathan Rd., T.Chang Puek, A.Muang
Chiang Mai 50300
www.khumphucome.com

Chiangmai Grandview Hotel & Convention Center
24 Nearby Nimmarnheaminda Rd., Changpuek, Muang
Chiangmai 50300
www.chiangmaigrandview.com

At Pingnakorn Huaykaew Hotel
24 Soi Plubplung Huaykaew Rd., Changpuak
Chiangmai 50300
huaykaew.atpingnakorn.com

Ibis Styles Chiang Mai
7/9 Moo 1 Kanklong, Cholprathan Road Changpuak, Muang
50300 Chiang Mai
www.ibis.com

Tarin Hotel
10/7 Moo 2, Superhighway Chiangmai-Lampang., Changpuak, Muang
Chiangmai 50300
www.tarinhotel.com

Umongthong Inn
87/2-3 Soi Wat Umong, Suthep Road, T. Suthep A. Muang
Chiang Mai 50200
www.umongthong.com

Chiang Mai Orchid Hotel
23 Huay Kaew Road
Chiang Mai 50200
www.chiangmaiorchid.com

Veranda Chiangmai The High Resort
192 Moo2 Banpong Hangdong
Chiangmai 50230
www.verandaresortandspa.com/verandachiangmai/

Taraburi Resort & Spa
225/147 Moo 13, Tarndong Village, Chiangmai-Hod Rd., Baanwaen, Hangdong
Chiang Mai 50230
www.taraburi.com

Mountain Creek Wellness Resort Chiang Mai
999 Mae Hia, Muang
Chiang Mai 50300
www.mountaincreekresortchiangmai.com

Huarnjana Boutique Resort
333 Moo 11 T.Namphare, A.Hang Dong
Chiang Mai 50230
www.huarnjana.com

Assaradevi Villas & Spa
313 Moo 2 Tumbol Sanphakwan, Amper Hangdong
Chiangmai 50230
www.assaradevi.com

Oasis Baan Saen Doi Spa Resort
199/135 Moo 3 Chonpratan Road, Mae Hia, Muang
Chiang Mai 50230
www.oasisspa.net

Narittaya Resort and Spa
9 M. 11, T. Namphrae
A. Hang Dong (Chiang Mai) 50230
www.narittayaresortandspa.com

DHC Chiang Mai Resort
231, Moo 9, T.Hang Dong A.Hang Dong
Chiang Mai 50230
www.dhcchiangmai.com

Bann Park Inn
215/4 Soi Sirithat, Chiang Mai-Lumphun Road, Wat ket, Tee Mueang
Chiang Mai 50000
www.bannparkinn.com

Belle Villa Resort
135 Moo 5, Tumbol Baanpong, Amphur Hangdong
Chiangmai 50230
www.bellevillaresort.com

Wiang Jintra Living
196 Baan Tawai T.Khunkong A., Hang Dong
Chiang Mai 50230
www.wiangjintra.com

Mae Jo Golf Club and Resort
112 Moo 7 Ban Sriboonruang Pahnai Sansia
Chiang Mai 50210
www.maejogolfclub.com

Panviman Chiang Mai Spa Resort
197/2 Moo 1 Tambol Pongyeang Amphur Maerim
Chiang Mai 50180
www.panviman.com

Hmong Hilltribe Lodge – Chiang Mai
111 MOO 4, Tambon Mae Raem, Amphur Mae Rim
Chiang Mai 50180
www.hmonghilltribelodge.com

Away Suansawan Chiang Mai Centara Boutique
43/1 Moo 6, Maeram, Maerim
Chiang Mai 50180
www.awaysuansawan.com

Baan Rai Lanna Resort
171 Moo 7, Ban Rai, A. Maetang
Chiang Mai 50330
www.baanrailannaresort.com

Sukantara Cascade Resort & Spa
12/2 M.8, T.Maeram, A.Mae Rim
Chiangmai 50330
www.sukantara.com

Papae 32 Km Coffee Hill & Resort
195 Moo 4 T.Papae A.Maetang
Chiang Mai 50150
www.32coffeehill.com

Phu Jaya Mini Resort
99 Moo.3 Hang Dong-Samoeng Road, Tambol Baan Pong, Amphur Hang Dong
Chiangmai 50230
www.phujaya.com

Traidhos Residence & Spa
234 Moo 3 Tambol Huay Sai Amphur Mae Rim
Chiangmai 50180
www.traidhos-residence.com

The Spa Resort Chiang Mai
196 Huay Sai, Mae Rim
Chiang Mai 50180
www.thesparesortchiangmai.com

Proud Phu Fah
97/5 Moo 1, Mae Rim Samoeng Rd. (km. 18) T. Pongyang, Mae Rim
Chiang Mai 50180
www.proudphufah.com

At Nata Chiangmai Chic Jungle
32/3 Moo 5 T. Maeram A.Maerim
Chiangmai 50180
www.atnatachiangmai.com

The Natural Healing Spa Retreat
33/3 Moo 5 T.Saluang A.Mae Rim
Chiangmai 50330
www.thenaturalhealingsparetreatchiangmai.com

Four Seasons Resort Chiang Mai
502 Moo 1, Mae Rim-Samoeng Old Road
Chiang Mai 50180
www.fourseasons.com/chiangmai/

Suriwongse Hotel
110 changklan Rd.
Chiang Mai 50100
www.facebook.com/suriwongsehotel

Chiang Mai Plaza Hotel
92 Sridonchai Road, Chang Khlan
Chiang Mai 50000
www.chiangmaiplazahotel.com

DusitD2 Chiang Mai
100 Chang Klan Road
Chiang Mai 50100
www.dusit.com

Imperial Mae Ping Hotel
153 Sridonchai Road, Chang Klan
Chiang Mai 50100
www.imperialhotels.com

Le Meridien Chiang Mai
108 Chang Klan Road, Tambol Chang Klan, Amphur Muang
Chiang Mai 50100
www.lemeridienchiangmai.com

Pornping Tower Hotel Chiang Mai
46,48 Charoenprathet Rd., Amphur Muang
Chiang Mai 50100
www.imperialhotels.com/pornpinghotelchiangmai/

Maninarakorn Hotel
99 Sridonchai Rd., T.Changklan A.Muang
Chiang Mai 50100
www.maninarakorn.com

Star Hotel Chiang Mai
36 Soi 4 Loikroh Rd., Changklan, Muang
Chiangmai 50100
www.starhotelchiangmai.com

C H Hotel Chiang Mai
10 Soi 8, Charoenprathet Road, Muang
Chiang Mai 50100
www.imperialhotels.com/chhotel/

The Small Hotel Chiang Mai
148- 150 Ta Pae Rd., Amphur Muang
Chiangmai 50100
www.thesmallhotelgroup.com/smallhotel_chiangmai/

Raming Lodge Hotel & Spa
17-19 Loikroh T.Changklan A.Muang
Chiangmai 50100
www.raminglodge.com

Chiangmai night bazaar boutique hotel
41/6 Soi 6, Loykrah Rd., Muang
Chiang Mai 50100
www.chiangmainightboutiquehotel.com

Sohostel Chiang Mai
64/2 Loy Khro Rd Chang Klan, Amphoe Muang
Chiang Mai 50100
www.facebook.com/sohostelcm

The Night Bazaar Place Chiang Mai
41 ChangKlan Rd., Muang
ChiangMai 50100
www.nightbazaarplace.com

Basic Line Hotel at Loikroh
Loi Kroh soi 1
Chiang Mai 50100
www.facebook.com/Basiclinehotelatloikroh

De Chai The Colonial
6/3 Thapae Soi 4, Changklan Maung
Chiangmai 50300
www.dechaihotel.com

Lilu Chiangmai
203 Sri Don Chai Rd., Tambol Changklan Amphur Muang
Chiangmai 50100
www.liluhotel.com

Royal Lanna
23 Huay Kaew Road
Chiang Mai 50100
www.royallannahotelchiangmai.com

Nimman Mai Design Hotel Chiang Mai
Nimmanheamin-Sukasem Road, Suthep, Muang
Chiangmai 50200
www.nimmanmaihotel.com

Victoria Nimman Hotel Chiangmai
108 Soi 17 Nimmanhaemin, Sirimankalajarn Rd., T.Suthep A.Muang
Chiangmai 50200
www.victorianimman.com

Yantarasri Resort
24/17 Nimmanhaemin Road Soi 6 Tambol Suthep, Amphur Muang
Chiang Mai 50300
www.yantarasiriboutiquehotel.com

HUB53 Hip Hotel
53 Kan Klong Chon Pra Tan Road, Suthep
Chiang Mai Mueang 50300
www.hub53.com

Misone Guest House Room
9 Nimmanhaemin Soi 7 Suthep Muang
Chiangmai 50200
www.misonehotel.com

Mayflower Grande Hotel Chiang Mai
9 Soi 9, Nimmanhaemin Rd., Suthep, Muang
Chiang Mai 50200
www.mayflowerchiangmai.com

Baiyoke Ciao
8/11 Nimmanhaemin Rd. T.Suthep, A.Muang
Chiangmai 50200
baiyokeciao.baiyokehotel.com

Kantary Hills Chiang Mai
44, 44/1-2 Nimmanhaemin Road, Soi 12, Suthep, Muang
Chiang Mai 50200
www.kantarycollection.com

The Empire Residence Nimman
22/3 Nimmanhaemin Rd., Suthep, Muang
Chiang Mai 50200
www.empirenimman.com

Yesterday the Village
24 Nimmanhaeminda Road, Suthep, Muang
Chiang Mai 50200
www.yesterday.co.th

At Niman Conceptual Home
37 Nimmanhemin Road, Nimmanhemin Soi 9, Sutep, Muang Distict
Chiang Mai 50200
www.atnimanchiangmai.com

HUG Collection at Nimman Hotel
1 Sirimungklajarn Rd., Suthep, Muang
Chiang Mai 50200
www.hugcollection.com

La Casa de Nimman
Nimmanhemin Soi 17, Muang Chiang Mai
Chiang Mai 50200
www.facebook.com/LaCasaDeNimman

Horizon Village & Resort
200 M.7 Chiang Mai-Doi Saket Road, Tumbon Cheng Doi, Amphur Doi Saket Chiang Mai 50220
www.horizonvillage.net

Kham Mon Lanna Resort Chiang Mai
4 Moo.6 Chaishathan, saraphee
Chiang mai 50140
www.khammonlannaresort.com

Oriental Siam Resort Chiang Mai
40/1 Moo 2, Tambon Tasala, Amphur Muang
Chiang Mai 50000
www.orientalsiamresort.net

The Oriental village Chiangmai
122 Moo 1 Thumbol on-klang, Amphur Mae On
Chiang Mai 50130
www.orientalvillage-chiangmai.com

Chiangmai Inthanon Golf and Natural Resort
99 moo.13 T.Khuangpao, A.Jomthong
Chiangmai 50160
www.chiangmaiinthanongolfresort.com

Rawisara Villa Resort
56/8 Moo 2, Tazala, Muang
Chiang Mai 50000
www.rawisaravillaresort.com

The Balcony Chiang Mai Village
12 Moo5 T. Faham A. Muang
Chiang Mai 50000
www.balconyvillage.com

Ban Sabai Village Resort & Spa
219 Moo 9, San Pee Sua
Chiang Mai 50300
www.bansabaivillage.com

De Wiangkumkam
171/1 Moo 11, T.hawangtan, A.Sarapee
Chiangmai 50140
www.dewiangkumkam.com

Angkhang Nature Resort
1/1 Moo 5 Baan Koom, Tumbon Mae Ngon Amphur Fang
Doi Angkhang 50320
www.mosaic-collection.com/angkhang/

Phumanee Lahu Home Hotel
122/ 1 M.4 T.viang, Fang district
Chiangmai 50140
www.phumaneehotel.com

Kaomai Lanna Resort
1 Moo 6, Chiang Mai-Hod Rd., Ban Klang, Sun Pa Tong
Chiang Mai 50140
www.kaomailanna.com

Alpine Golf Resort Chiang Mai
336 moo 4 Tambon huay-yab Ampher banthi
Lamphun 51180
www.alpinegolfresort.com

The Postcard Resort
140/1, Pong Kum, Pa Miang, Doi Saket
Chiang Mai 50220
www.chiangmaithepostcardresort.com

137 Pillars House
2 Soi 1, Nawatgate Road, Tambon Watgate
Muang Changmai 50000
www.snhcollection.com/137pillarshouse/

The Athitan Boutique Hotel & Resort Chiang Mai
888 Moo 7, Tumbol Padaed, Muang
Chiang Mai 50100
www.athitan.com

Sheik Istana Hotel
10/1 Moo 3 Padad Road, Padad Sub-district, A.Muang
Chiang Mai 50100
www.sheikistanahotel.com

Baan Nam Ping
59 Mu 7, Chonlapratarn Road, Tambol Koumung, Saraphi
Chiang Mai 50140
www.baannamping.com

Rimping Village
13/1 soi 2, Chiangmai-Lamphun Rd, T.Wat Gate, A. Muang
Chiang Mai 50000
www.rimpingvillage.com

Siripanna Villa Resort & Spa Chiang Mai
36 Rat Uthit Road,Tambon Wat Ket, Amphoe Muang
Chiang Mai 50000
www.siripanna.com

Puripunn Baby Grand Boutique Hotel
104/1 Charoen Muang Soi 2, Charoen Muang Rd., T. Wat Gate, A. Muang
Chiang Mai 50000
www.puripunn.com

Anantara Chiang Mai Resort & Spa
123-123/1 Charoen Prathet Road, Changklan, Muang
Chiang Mai 50100
chiang-mai.anantara.com

9 W Boutique Studio
150 Charoen Prathet Road, Chang Klan
Muang Chiang Mai 50100
www.9wboutique.com

Imperial Chiang Mai Resort & Sports Club
284 Moo 3, Don Kaew Mae Rim
Chiang Mai 50180
www.imperialhotels.com/imperialchiangmai/

Inspire House Hotel
63 Rattanakosin Road, T. Watgate
Mueng Chiang Mai 50000
www.inspirehousehotel.com

RatiLanna Riverside Spa Resort Chiang Mai
33 Changklan Road, Muang
Chiang Mai 50100
www.ratilannachiangmai.com

Marndadee Heritage River Village
9 Moo 1, khuamung, Sarapee
Chiang Mai 50140
www.marndadee.com

Lanna Palace 2004
184 Changklan Road, Muang
Chiang Mai 50100
www.lannapalace2004.com

Sakorn Residence
2/2-3 Nha Watkate Rd. Soi. 1 T.Watgate A.Muang
Chiang Mai 50000
www.sakornresidence.com

Lanna Mantra Relais Hotel
146 Pa Ton Rd., Pa Ton, Muang
Chiang Mai 50300
www.lannamantra.com

Aruntara Hotel
351/1 Charoen Prathet Rd., Changklan, Muang
Chiang Mai 50100
www.aruntarahotel.com

RarinJinda Wellness Spa Resort
1, 14 Chareonraj Rd., T. Wat Kate, A. Muang
Chiang Mai 50100
www.rarinjinda.com

Ping Nakara Boutique Hotel & Spa
135/9 Charoenprathet Road, T. Changklan, A. Muang
Chiang Mai 50100
www.pingnakara.com

Shangri-La Hotel Chiang Mai
89/8 Chang Klan Road, Muang
Chiang Mai 50100
www.shangri-la.com/chiangmai/shangrila/

Prince Hotel Chiang Mai
3 Taiwang Rd., A. Muang
Chiang Mai 50300
www.princehotel-cm.com

Banthai Village
19 Tapae Soi 3, Tapae Road, Changklan, Muang
Chiang Mai 50100
www.banthaivillage.com

Tea Vana Chiang Mai
75 Chiang Mai-Lamphun RD., Wat Ket Sub-district, Muang
Chiang Mai 50000
www.tea-vana.com

Mandala House
71 Thapae Rd. Lane 3 T.Changklan A.Muang
Chiangmai 50100
www.mandalachiangmai.com

Chiangmai Rattanakosin Hotel
190 Ratanakosin Rd., Changmoi Muang
Chiangmai 50300
www.cm-ratanakosin.com

Yaang Come Village
90/3 Sridonchai Rd. T.Changklan, A. Muang
Chiangmai 50100
www.yaangcome.com

Galare Thong Tower
472 Chang Klan Road
Chiang Mai 50000
www.galarethong.com

Galare Guest House
7 Chareonprathet Rd. Soi #2
Chiang Mai 50100
www.galare.com

The Empress Hotel Chiang Mai
199/42 Chang Klan Road
Chiang Mai 50100
www.empresshotels.com

B2 Thippanate Hotel
67/6 Thipphanate Road, T.Haiya, Muang
Chiang Mai 50100
www.b2hotel.com

The Amata Lanna Chiang Mai
222/2 Chareonprathet Rd. T.Changklan, A. Muang
Chiangmai 50000
www.amatalanna.com

Parhaisiin tapoihin varata majoitus Chiang Main alueella on Booking.com, maailman suosituin verkkopalvelu hotellivarauksille.

Booking.com sivustolta löydät kunkin kohteen yksityiskohtaiset tiedot, kuvia, palautteita aikaisemmilta asiakkailta, varaustilanteen, sijainnin kartalla, ja paljon muuta.