Thaimaan Hua Hin

Hua Hin on suosittu lomakohde trooppisen auringon alla ulkomaalaisten keskuudessa ja ideaali viikonlopun viettopaikka paikallisille, etenkin bangkokilaisille.

Seutu on ollut suosittu Thai-kuninkaallisten ja seurapiirien viikonloppukohde aina 1920-luvulta saakka, omaten edelleen tuolloin ihmisiä paikalle houkutelleen viehätyksensä.

Hua Hin Thaimaa

Kohokohtiin seudulla kuuluvat rannat, vesi-urheilulajit, historialliset nähtävyydet, golf-radat, shoppailupaikat, ja paljon muuta.

Hua Hin on vähemmän hektinen ja rennompi kuin Pattaya, ollen ideaali lomapaikka perheille ja matkustajille, jotka haluavat ottaa elämän rennosti unohtamattomissa lomapuitteissa tropiikissa.

Alueen maisemat ovat inspiroivia, ruokailumahdollisuudet ovat nautinto makuhermoille, ja paikallisten vieraanvaraisuus tulee lumoamaan sinut.

Ostosten tekemisen puolesta Hua Hin ympäristöineen sisältää erinomaisia paikkoja shoppailla käytännössä kaikkia Thaimaan perinteisiä käsityöläistuotteita.

Lisäksi Hua Hinin kylästä on itsessään tullut keskus nykyaikaiselle taiteelle, sisältäen joukon pieniä gallerioita paikallisten taiteilijoiden töille.

Hua Hinin kylä ThaimaaJos etsit pukua tai mekkoa, seutu tarjoaa joukoittain hotelliräätäleitä ja räätäleitä omissa liikkeissään, jotka voivat työstää vaatteita omiin mittasuhteisiisi sopivina.

Shoppailumahdollisuuksiin lukeutuvat lisäksi kattavasti edullisesti hinnoitellut käsilaukut, aurinkolasit, pukukorut, silmälasit, ja valmisvaatteet.

Kuten muuallakin Thaimaassa, tinkiminen ja neuvottelut hinnasta ovat pääsääntö, ja pääset parhaaseen lopputulokseen neuvottelemalla ystävällisesti sekä lämpimällä hymyllä varustettuna.

Vaikka Hua Hinia ei pidetä varsinaisesti shoppailukohteena, ostosten tekeminen tuo aina hauskan lisän täydellisen lomanvieton reseptiin.

Kohokohtana Hua Hinissa ostosten tekemisen suhteen on se, että siinä on painotuksena paikallinen kulttuuri, sisältäen runsaasti pieniä, erilaisia tuotteita myyviä kauppoja, jotka tekevät shoppailusta löytöretken.

Kaikkein olennaisimman paikallisen kokemuksen saat suuntaamalla päivä-ja yömarkkinoille, joissa neuvottelu tuotteiden hinnoista ystävällisten paikallisten kanssa on oma taiteenlajinsa.

Hua Hinistä löytyy lukuisia ruokailupaikkoja, jotka tarjoavat länsimaista, intialaista, ja japanilaista ruokaa.

Jos etsit paikkaa drinkin juomiseen auringonlaskun jälkeen, Hua Hinistä löytyy runsaasti baareja ja pubeja, joissa osassa viehätykseen kuuluu live-musiikkiesitykset.

Lisäksi kaikissa keskeisissä hotelleissa ja lomakeskuksissa on baarinsa ja lobbybaarinsa, joista monissa on live-viihdykettä.

Hua Hin ruokailu ThaimaaNäistä kohteissa on myös ravintoloita, joiden ruokalistat kattavat monipuolisesti ruokia aina paikallisista erikoisuuksista kansainväliseen keittiöön ja Thai-sekä länsimaisen ruokakulttuurin välipaloihin saakka.

Suosituimpiin tapoihin ruokailla Hua Hinissa lukeutuu huippuhotellien ravintoloissa tarjottavat buffet-noutopöydät, joista on mahdollista nauttia aamiaisella, lounaalla, ja illallisella.

Nämä noutopöytäruokailut sisältävät valtavan valikoiman ruokalajeja Thai-keittiöstä, aasialaisesta ruokakulttuurista, sekä parhaimmistoa länsimaisista ruokalajeista.

Useimmille matkalaisille ruokailu ravintoloissa on olennainen osa rentoa lomakokemusta, ja Hua Hinin ruokailupaikkojen hyvä laatu takaa, että matkailukokemuksesi tässä suhteessa on ikimuistoinen.

Yksi parhaista paikallisista ruokailukokemuksista on kalaruokien suhteen, sillä Hua Hin sisältää edelleen riittävästi kalastajia, jotka tuottavat päivittäin tuoreita raaka-aineita alueen (mukaanlukien Cha-Am ja Pranburi) ravintoloille.

Perinteistä Thai-ruokaa on ostettavista kaikkialta, mukaanlukien ruokaa myyvät kojut rannan ympäristössä ja Hua Hinin yömarkkinoilla.

Mikäli etsit lomaltasi villejä ja kesyttämättömiä yöelämän seikkailuja, Hua Hin ei luultavasti ole oikea kohde.

Tästä huolimatta Hua Hinistä löytyy oma pienikokoinen mutta eläväinen yöelämän viettonsa, jonka parissa saa vietettyä viihtyisän loman.

Kylän puitteista löytyy ryhmittymiä olutbaareja, joukko perheystävällisiä pubeja ja baareja (useat hotellien tiloissa), ja muutama iltakerho / klubi.

Tämä valikoima kalpenee illanvieton mahdollisuuksiin verrattaessa esimerkiksi Bangkokiin, Patongiin (Phuketissa), tai Pattayaan, mutta tarjoaa silti hyviä vaihtoehtoja aina pikkutunneille (virallisen 02 sulkeutumisajan ohikin) menevään juhlintaan.

Hua Hinin tapahtumista tunnetuimpiin kuuluu vuosittainen jazz-festivaali, jonka vaikutukset näkyvät myös vuoden ympäri tarjolla olevassa live-musiikissa, aina coverbändeistä aitoihin Thai-yhtyeisiin saakka.

Hua Hinin ranta

Hua Hin on kehittynyt vuosien varrella uneliaasta kalastajakylästä suosituksi kansainväliseksi lomapaikaksi.

Kylä omaa edelleen sen viehättävän profiilinsa, johon kuuluu idyllinen valkoisten hiekkojen ranta sekä kirkkaansininen meri yhdellä puolella ja nautittava sekoitus kulttuuri-ja luonnonnähtävyyksiä kauempana sisämaassa sekä rannikon myötäisesti.

Vaikka Hua Hinia ei voida enää luonnehtia uniseksi kyläksi, se on kuitenkin rennon, terveellisen ilmapiirin lomakohde, toisin kuin monet muut Thaimaan suositut merenrantalomakeskukset.

Hua Hinin ranta Thaimaa

Ranta-alue tarjoaa valikoiman vesiurheilulajeja, läheltä löytyy yhteensä kahdeksan erilaista golf-rataa, ja auringonlaskun myötä aikaa voi viettää juomien ja viihdykkeiden ääressä myös baareissa, pubeissa, sekä paikallisissa discoissa.

Rannanmyötäisesti löytyy runsaasti ravintoloita, edustettujen keittiöiden kattaessa kaikkea aina perinteisestä Thai-ruoasta kansainvälisiin suosikkiruokiin ja pikaruokiin saakka.

Sisältäen turmeltumattoman rannikon, jota reunustavat viehättävät kylät lukuisilla mielenkiintoisilla nähtävyyksillä, ei ole ihme että Hua Hin on muodostunut suosikkikohteeksi etenkin pariskunnille ja perheille.

Hua Hinin 4 km pituinen ranta tunnetaan etenkin upeista auringonnousuistaan ja hienosta valkoisesta hiekastaan Thaimaanlahden ääressä, ulottuen aina Khao Takiapin kylän keskustaan saakka.

Ranta ei ole ikinä täynnä tungokseen asti, ja tarjolla on paljon perheystävällisiä aktiviteetteja, kuten poniajeluja, banaaniveneajeluita, sekä pelkästään aurinkotuolien ja päivävarjojen vuokrausta auringonpalvojille.

Kylän nimi, suomennettuna “kivipää”, juontaa päärannan päätyä kohti löytyvistä kivimuodostelmista.

Thaimaan Hua Hin

Muutoin kyseessä on hiekkaranta hiekkaisella merenpohjalla, tehden rannasta ideaalin uimista varten.

Yksi suosituista rannan ajanviettotavoista on tehdä pitkiä kävelyitä tai hölkkäyksiä merenrannan myötäisesti.

Etelämpänä, Khao Takiapin takana, löytyy Suan Son Beach, joka on nimetty rannan myötäisesti löytyvien monien mäntypuiden mukaan.

Suan Son Beach on syrjäisempi kuin Hua Hin Beach, ja sitä käyttävät lähinnä läheltä löytyvien hotellien asukkaat ja osa paikallisista asukkaista.

Pääpainotuksena Hua Hinin alueen rannoilla on lepo ja rentoutuminen, eikä niiltä löydy samanlaisia ihmispaljouksia kuin monilta muilta Thaimaan suosituilta rannoilta.

Rannalla voi toki harrastaa muun muassa vesihiihtoa, jet ski ajelua, purjelautailua, sekä nousuvarjoilua, mutta ne eivät haittaa millään tavalla näiden rantojen yleistä rauhallisuutta ja tyyneyttä.

Ja koska kyseessä on Thaimaa, rannan alueella on aina hyvät mahdollisuudet löytää ulkoilmahierontapalveluita.

Aurinkotuoleja ja auringonvarjoja vuokraavia kauppiaita löytyy puolestaan useita rannan varrelta.

Huomaa, että rannalta puuttuvat suihkut ja julkiset käymälätilat.

Virvokkeita rannan alueella myyvät kauppiaat tekevät helpoksi pysyä ravittuna päivän läpi.

Heidän valikoimistaan löytyy tyypillisesti vettä, virvoitusjuomia, jäätelöä, hedelmiä, ja kaikenlaista Thai-keittiön pikkupurtavaa, kuten grillattuja katkarapuja ja mustekaloja sekä paistettuja rapuja.

Hua Hin rantakauppiaat Thaimaa

Kauppiaisiin rannan varrella kuuluvat lisäksi käsityötavaroita, vaatteita, ilmatäytteisiä rantaleluja, ja muuta rantatavaraa myyviä operaattoreita.

Rannalta on myös lyhyt kävelymatka kylään ja läheisiin kauppoihin, joista löydät kaikkea muuta tarpeellista.

Kaikista rannan myötäisistä suuremmista hotelleista löytyy ravintoloita ja kahviloita, ja myös useat majatalot tarjoavat perusluokkaa olevia Thai-aterioita sekä sandwich-leipiä

Iltaa kohti näiden hotellien ravintoloiden kattaus muuttuu buffet-noutopöydäksi, Thai tai kansainvälisen keittiön teemoilla, ruokailua säestäessä usein perinteinen Thai-tanssiesitys.

Maistaaksesi Hua Hinin makumaailmaa aidoimmillaan, sinun kannattaa tutustua kylän ravintoloihin myös kauempana rannasta, kuin myös paikallisiin markkinoihin.

Rantahotellien palvelut kattavat lisäksi erilaisia vesiurheilulajeja, tarjolla ollessa laitteita purjelautailua, purjehdusta, ja nousuvarjoilua varten, kuin myös banaaniveneretkeilyyn.

Vaikka kylästä löytyy sukelluspalveluita, Hua Hinin edustan matalat vesistöt eivät juurikaan tarjoa nähtävää koralliriuttojen suhteen.

Ranta on leveimmillään kylästä etelään, tarjoten ideaalin paikan vaikkapa rantajalkapalloa tai frisbeen heittelyä varten.

Hua Hinin nähtävyydet

Hua Hin on etupäässä rantalomakohde, mutta alueelle tulevia vierailijoita varten on myös joukko näkemisen arvoisia nähtävyyksiä.

Yleisellä tasolla kylän viehättävimpiä ominaisuuksia on sen edelleenkin edustama vanhan maailman charmi.

Kiitos paikan olemisesta Thaimaan kuninkaallisen perheen suosima lomapaikka, kylän arkkitehtuuri ja kulttuuriperintö on ollut vuosien mittaan hyvin suojeltua.

Useiden temppeleiden ja palatsien ohella paikka tarjoaa luonnonnähtävyyksiä, kuten luolia, vesiputouksia, syrjäisiä rantoja, mangrovepuusuo-alueita, vuoristonäkymiä, ja monipuolisen eläimistön.

Vaikka voit käyttää julkisia kulkuneuvoja päästäksesi nähtävyyksille, useimmat turistit käyttävät kuitenkin paikallisten matkanjärjestäjien operoimia kiertokäyntejä tähän tarkoitukseen.

Hua Hinin eläinpuisto ThaimaaNähtävyyksistä Hua Hinin eläinpuisto on virallisesti valtiorahoitteinen ‘peurojen tutkimuskeskus’, josta löytyy joukko suurikokoisia peura-aitauksia sekä paljon lintuja, joista monet lentävät vapaasti alueella.

Eläinpuistoon sisältyy myös runsaasti makaki-, colobinae-, sekä gibboni-apinoita, joista osa on häkeissä ja osa vapaana.

Puiston kanaalisysteemi erottaa omiksi tiloikseen muutaman gibboneiden elinsaarista.

Puisto, joka sijaitsee Damnernkasem Road kadun varrella, on avoinna päivittäin klo 8:30-17:30.

Muista nähtävyyksistä Baan Silapin Hua Hin, tai “Taitelijoiden koti”, on Hua Hinin taiteilijakerhon luoma galleriakompleksi.

Galleria esittelee thaimaalaisten taiteilijoiden töitä vuoden ympäri, järjestäen myös erilaisia taidekursseja lapsille ja niille, jotka haluavat viedä taideharrastuksensa uudelle tasolle.

Baan Silapin toimii kuvakorttimaisen kauniilla sijainnilla, ylikatsoen Hin Lek Fai vuoren, ja sisältää tiloina taidegallerian, taidestudioita, luokkahuoneita, ja mutatalon, jonka puitteissa esitellään keraamista taidetta sekä veistoksia.

Hua Hinin Black Mountain vesipuisto ThaimaaHua Hinin Black Mountain vesipuisto on puolestaan paikka etenkin perheille viettää ilontäyttämä päivä suurten loiskahdusten äärellä.

Vesipuistoon kuuluu yhdeksän erilaista vesiliukua, aaltoallas, laiska joki, ranta-allas, lasten allas, ja paljon muuta laajan vuorilla väritetyn maiseman ja keinotekoisen järven ääressä, noin 10 km pohjoiseen Hua Hinista.

Puistoa operoiva yhtiö pyörittää alueella myös mm. Black Mountain Golf Course golf-rataa, joka löytyy vastapäätä vesipuistoa.

Hua Hinin kiinalainen temppeli, yksi suosituista käyntikohteista, sijaitsee Naresdamri Road kadun varrella.

Temppeliltä on upeat näkymät merelle, ja se on erinomainen paikka nauttia auringonlaskusta suitsukkeiden tuoksun äärellä.

Voit myös ruokailla samalla käynnillä, sillä temppelin vieressä toimii merinäkymin oleva ravintola.

Hua Hinin kiinalainen temppeli on avoinna päivittäin klo 7-18.

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin ThaimaaNäkemisen arvoisiin kohteisiin lukeutuu Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, entinen Hua Hin Railway Hotel, yksi Kaukoidän klassisista hotelleista.

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin rakennettiin vuonna 1923, ja se on nykyisin täysin restauroitu vanhan maailman viehätykseensä.

Osoitteessa 1 Damnernkasem Road sijaitseva hotelli on ollut Centara Hotels & Resorts konsernin omistuksessa vuodesta 1985, ja edustaa 16 hehtaarin kokoisella, taidepuutarhan sisältävällä tontilla olevana maamerkkinä seudun alkuperäistä eleganssia parhaimmillaan.

Hua Hinin yömarkkinat toimivat Hua Hinin keskustassa, Petchkasem Road kadun ja rautatielinjan välisellä alueella, käytännössä kattaen yhden kadun alan klo 18:30:sta eteenpäin.

Tuolloin yömarkkinoiden katu tulee täyteen kauppiaita kojuineen, myyden erilaisia vaatteita, käsityötavaroita, CD-ja DVD-levyjä, kuin myös halpaa ruokaa, kaikki tyypillisen Thai-markkinapaikan tyyliin.

Yömarkkinoiden kadun varrella on useita erinomaisia kalaruokaa myyviä ravintoloita, jotka houkuttelevat varsinkin alueelle tulevia turisteja.

Hua Hinin kalastuslaituri on puolestaan suosittu vapaa-ajanviettopaikka ja näköalapaikka seurata merellistä auringonnousua tai nauttia Hua Hinin kylän panoramasta.

Laituri on edelleen kylän kalastustoiminnan keskus, vaikkakin huomattavasti vähemmässä määrin kuin historiallisesti.

Iltaisin paikalliset tulevat tänne viettämään aikaa harrastuskalastuksen merkeissä.

Paikka, joka sijaitsee rannanmyötäisesti kulkevan Naresdamri Road kadun pohjoisessa päädyssä, on kapea kaistale betonista, merelle ulottuvaa laituria.

Nähtävyyksistä Hua Hin Hills Vineyard viinitarha on koti palkintoja voittaneelle Monsoon Valley merkille, kuin myös joukolle tuotteita, joita markkinoidaan ‘uuden leveysasteen viineinä’.

Hua Hin Hills viinitila Thaimaa

Vuorijonojen ja loputtomien viheralueiden ympäröimä viinitarha tarjoaa kohteen miellyttävää tutustumismatkaa varten, johon kuuluu mukaan mahdollisuus viininmaisteluun ja ruokailuun.

Hua Hin Hills, joka kattaa noin 226 hehtaarin verran viheriöivää maaseutua, toimii eristyksessä olevassa osassa Hua Hinia, noin 36 km verran kylän keskustasta.

Useat viinitarhalla kävijät vuokraavat käyttöönsä Songthaew taksin ja tekevät suunnittelmat ainakin puolen päivän käyntiä varten.

Hua Hinin juna-asema ThaimaaHua Hinin juna-asema, yksi paikkakunnan kuuluisimista nähtävyyksistä, on rakennettu kuningas Rama VI:n aikana.

Läheltä kylän keskustaa löytyvä asema ja sen yhteydessä oleva kuninkaallinen odotushuone luovat viehättävän kokonaisuuden.

Kirkkaan värisiksi maalatut rakennukset, jotka ovat tyyliltään Thai-arkkitehtuuria, omaavat hienostuneen, viktoriaanisen ilmapiirin.

Tämä historiallinen juna-asema oli merkittävässä asemassa paikkakunnan muodostumisessa kuninkaalliseksi lomapaikaksi.

Varhaisina aikoina alueelle ei ollut tiereittiä, ja junamatkailusta muodostui uusi ja miellyttävä vaihtoehto päästä paikalle Bangkokista venematkan tekemisen sijasta.

Kaeng Krachan, yksi Thaimaan ekologisesti monipuolisimmista kansallispuistoista, löytyy länteen Hua Hinista.

Puistoon kuuluu turmeltumattomia sademetsiä, graniittisia vuoristojonoja, vesiputouksia, luolia, sekä tekojärvi, joiden puitteissa voi tehdä kävelyretkiä ja tarkkailla linnustoa.

Puistosta löytyy monenlaisia lintua ja uhanalaisia eläimiä, mukaanlukien mustakeltaisia harlekiinejä, muntjakkeja, tapiireja, aasianelefantteja, tiikereitä, villikoiria, sekä aasianleopardeja.

Muista alueen nähtävyyksistä yksi keskeisistä on Khao Hin Lek Fai näköalapaikka, joka sijaitsee noin 1,5 km länteen Hua Hinistä.

Matka kukkulan huipulle antaa hienot panoramiset näkymät kylään, rannalle, Thaimaanlahdelle, sekä Royal Hua Hin Golf Course golfradalle.

Kukkulan päällä on pienikokoinen puisto, jonka kävelyväylät johtavat erilaisille näköalapisteille.

Klai Kang Won palatsi on yksi keskeisistä Hua Hinin maamerkeistä.

Kyseessä on kuningas Bhumibhol Adulyadejin (Rama IX) ja muiden kuninkaallisen perheen jäsenten käyttämä kesäpalatsi.

Klai Kang Won, joka tarkoittaa suomeksi “kaukana huolista”, on osuvasti nimetty ympäröivän maiseman tarjoaman rauhallisuuden ja tyyneyden puolesta, syrjässä sijaitsevalla osalla Hua Hinin rannikkoa.

Panee perhosfarmi, vastapäätä Klai Kangwon palatsia, toimii kotina joukolle kauniita perhosia ja lintuja.

Perhosfarmin viehätyksiin kuuluvat myös paikasta löytyvät orkideat ja paikalliset kasvit.

Käynti lapsiperheiden suosimalla perhosfarmilla on erinomaista vaihtelua Hua Hinin tarjoamalle rantaelämälle. Paikka on avoinna päivittäin klo 9-17.

Hua Hinin Plearn Varn ThaimaaPlearn Wanin ostoskylä kuuluu myös näkemisen arvoisiin nähtävyyksiin.

Enemmän kuin pelkkä ulkoilmaostoskeskus, Plearn Wan on kuin elävä museo, jossa voit kokea hetken aikaa 1950-lukulaista Hua Hinin elämää.

Plern Wanin kaksikerroksinen sisäpihamainen rakennus, arkkitehtuurillinen nähtävyys sinällään, pitää sisällään periodityylisiä kauppoja, jotka tarjoavat kaikkea aina väkijuomista, halvoista muovi-ja tinaleluista, ja välipaloista kauneussalonkeihin, valokuvausstudioihin, ulkoilmaelokuvateatteriin, ja 20-huoneiseen majataloon saakka.

Sam Pan Nam kelluvat markkinat on nähtävyyksistä suurikokoinen, kuningas Rama VI:n tyyliin tehty markkinapaikka.

Markkinoiden laaja, maisemoitu alue sisältää suuren tekojärven, show-saaria, minijunaradan, yli 200 myymälää, sekä 40 venekauppiasta, myyden kaikenlaisia ruokia ja välipaloja.

Paikka sijaitsee noin 6 km etelään kylän keskustasta.

Hua Hinin kulttuurinähtävyyksistä keskeisiä on Vic Hua Hin, ulkoilmakompleksi, joka on omistettu nykyaikaiselle taiteelle ja kulttuurille.

Kompleksi sisältää taideleirin, taidegallerian, ulkoilma-amfiteatterin, koulun, sekä ravintolan.

Paikka toimii viikonloppuisin isäntänä joukolle paikallisten, alueellisten, ja kansainvälisten taiteilijoiden tanssi-, teatteri, ja musiikkiperformansseja.

Vic Hua Hin tarjoaa lisäksi työpajoja ja taideleirejä.

Wat Hua Hin temppeli löytyy kylän keskustassa, toimien paikallisten asukkaiden keskeisenä jumalanpalveluspaikkana.

Temppelissä toimii suuri yhteisö sahraminkeltaisiin kaapuihin pukeutuneita buddhalaisia munkkeja, joiden meditaatiosessioita ja muuta toimintaa voi tulla vilkaisemaan päivittäin.

Bintabat Road kadun varrella oleva temppeli on avoinna klo 7:30-17:30.

Kaikki Hua Hinin hotellit

AKA Resort & AKA Resort Guti
Moo 7, Baan Nhong Hiang, Hin Lek Fai
Hua Hin 77110
www.akaresorts.com

G Hua Hin Resort & Mall
250/201, Soi 94 Phetchkasem Rd, Hua Hin
Prachaub, Khirikhan 77110
www.ghuahin.com

Putahracsa Hua Hin
22/65 Nahb Kaehat Rd. Hua Hin
Prachaubkirikhan 77110
www.putahracsa.com

Royal Pavilion Hua Hin
40/88 Phetkasem Rd., Hua Hin
Prachuabkhirikhan 77110
www.royalpavilionhuahin.com

D Varee Diva Kiang Haad Beach Hua Hin
131/105 Petchkasem Road, Hua Hin
Prachuapkhirikhan 77110
ddkh.dvaree.com

Ayrest Hua Hin Hotel
32/3 Petchakasem Rd., Hua Hin
Prachuabkhirikhan 77110
www.ayresthotel.com

Veranda Lodge
113 Soi Hua Hin 67, Petch Kasem Road, Hua Hin
Prachuab 77110
www.verandalodge.com

Marrakesh Hua Hin Resort & Spa
63/411 Moo Baan Nong Kae, T. Nong Kae, A.Hua Hin
Prachuap Khiri Khan 77110
www.marrakeshresortandspa.com

Hilton Hua Hin Resort And Spa
33 Naresdamri Road
Hua Hin 77110
www.hilton.com

Asara Villa & Suite
53 Hua Hin Soi 5
Prachuab Kirikhan 77110
www.asaravillaandsuite.com

Baanlaksasubha Resort Hua Hin
53/7 Naresdamri Rd., Hua Hin
Prachuab Khirikhan 77110
www.baanlaksasubha.com

V Villas Hua Hin Managed by Accor
63/39 Petchkasem Road, Hua Hin
Prachuab Kirikhan 77110
www.v-villashuahin.com

GHouse
2/225 Hua Hin Nongplub Rd. Hua hin
Prachuabkirikhan 77110
www.ghouse-huahin.com

Narawan Hotel Hua Hin
131 Petchkasem Road
Prachuabkirikhan 77110
www.narawan.com

Hyatt Regency Hua Hin
91 Hua Hin – Khao Takiap Road
Hua Hin 77110
huahin.regency.hyatt.com

The Sea Cret Hua Hin
1/9 Soi Hua Hin 75/2 T.Nongkhae A.Hua Hin
Prachuabkirikhan 77110
www.theseacrethuahin.com

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin
1 Damnernkasem Road
Hua Hin 77110
www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/chbr/

Kor Sor Resort and Spa
132/82 Borfai HuaHin
Prachuabkhirikhan 77110
www.korsorhuahin.com

Glory Place Hua Hin
10/241 Leap Klongchonpratan Road, Hua Hin
Prachuap Khiri Khan 77110
www.gloryplace-huahin.com

Imperial Hua Hin Beach Resort
11/66 Liab Wang Rd., Hua-Hin
Prachuabkhirikhan 77110
www.imperialhotels.com/imperialhuahin/

Banyan Resort & Golf Hua Hin
68/35 Mooban Hua Na, Tambol Nong Gae, Hua Hin
Prachuabkirikhan 77110
www.banyanthailand.com

My Way Hua Hin Music Hotel
20/50 Huahin Soi 106 Phetkasem Road Huahin
Prachuabkirikhan 77110
www.mywayhuahin.com

Devasom Hua Hin Resort
1446 / 23 Petchkasem Road (km 207), Huaisaitai, Chaam-Hua Hin
Petchburi 76120
www.devasom.com

Hua Hin Colonnade Hotel
110/1 Petchakasem Road, Hun Hin
Prachuabkhirikhan 77110
www.huahincolonnade.com

Nantra huahin hotel
43/1 Soi Naeb Kehardt, Huahin
Prachuap Khirikhan 77110
www.nantrahotelsresorts.com/nantra-huahin-huahin.htm

Black Lotus Resort
Tai Tai, Soi 112
Hua Hin 77110
www.blacklotus.asia

Baan Nilrath Hotel
Number 79 (Near Soi. Hua Hin 63/1) Petchkasem Road
Hua Hin 77110
www.baannilrath.com

Hua Hin Markwin Lodge
Soi. Hua Hin 88, Western Railway Rd., Hua Hin
Prachuapkirikhan 77110
www.huahinmarkwin.com

Sahwan Boutique Resort
99/1 Tubtai, Hua Hin
Prachuap Kiri Khan 77110
www.sahwanboutique.com

The Blue Sky Resort at Huahin
Hua Hin soi 101, T. Nongkae
Prachuab Khirikhan 77110
www.theblueskyresort.com

Thipurai Beach Hotel
113/27-29 Soi Hua Hin 67, Petchkasem Rd. Hua Hin
Prachuabkhirikhan 77110
www.thipurai.com

Anantara Hua Hin Resort & Spa
43/1 Phetkasem Beach Road
Hua Hin 77110
huahin.anantara.com

Baan Bayan an Exclusive Beach Hotel
119 Petchkasem Road, Hua Hin
Prachuap Khirikhan 77110
www.beachfronthotelhuahin.com

The Lapa Hotel
4/115 Soi Mooban Nongkae, Tambon Nongkae, Amphur Hua Hin
Prachuabkirikan 77110
www.thelapahotel.com

Royal Express Hua Hin
79/9 Petchkasem Road, Opposite Hua Hin Soi 78
Prachuabkirikan 77110
www.royalexpressinn.com/huahin/

Marrakesh Residence Beach Front Condo
Soi Hua Hin 83/1 – 85
Prachuabkirikan 77110
www.marrakesh-huahin.com

Hua Hin Mantra Resort
83/181 Soi Huatanoan 23, Nongkae Village, Hua Hin
Prachuab-Khiri-Khan 77110
www.huahinmantra.com

Hub Hua Hin 57
36/1 soi Huahin 57, Prachuap Khiri Khan
Huahin 77110
www.hubhuahin57.com

Vana Varin Resort
183 Moo 14. Thap-Tai Huahin
Prachuap khiri khan 77110
www.vanavarin.com

Nicha Hua Hin Hotel
4/125 Soi Hua Hin 98 T.Nonggae A.Hua Hin
Prachuap kirik khan 77110
www.nichahuahin.com

Haven Resort Hua Hin
1449 Chala Samut Rd.
Petchaburi 76120
www.haven-huahin.com

Casa Del Mare
25/2 Petchkasem Road, Hua Hin
Prachuap Khiri Khan 77110
www.facebook.com/casadelmare

Dune Hua Hin
5/5 Naebkhehars Road, Hua hin
Prachuabkirikhan 77110
www.dunehuahin.com

Cape Nidhra Hotel Hua Hin
97/2 Petchkasem Road, Hua Hin
Prachuap Khiri Khan 77110
www.capenidhra.com

Citin Loft Hua Hin
#120/22 Soi Huahin 78, Petchakasem Road, Huahin
Prachuabkirikan 77110
www.citinlofthuahin.com

Justbeds at Baan Rajdamnern Hua Hin
Between Hua Hin Soi 71 & 73, 127 / 9 Petchkasem Road, Hua Hin
Prachuab Khirikhan 77110
www.baanrajdamnern.com

Rest Detail Hotel Hua Hin
19/119 Soi Hua Hin 19, Tambol Hua Hin, Amphur Hua Hin
Prachuabkhirikhan 77110
www.restdetailhotel.com

Smile Hua Hin Resort
250/139 Soi Huahin 94 Petchkasem Road
Prachuabkhirikhan 77110
www.smilehuahinresort.com

Dhevan Dara Resort and Spa
451 Hua hin – Huay Mongkol Road, Hin Lek Fai, Hua Hin
Prachuap Kiri khan 77110
www.dhevan-dara.com

SeaRidge Resort
Soi 134, 109/202 Soi Moo Baan Khao Tao, Hua Hin
Prachuap Khiri Khan 77110
www.searidgeresort.com

Wannara Hotel Hua Hin
174/9 Naresdamri Rd., Hua Hin
Prachuabkhirikhan 77110
www.wannarahotel.com

Mod Guesthouse
116 Naresdamri Rd, Huahin
Prachupkirikran 77110
www.modguesthouse.com

InterContinental Hua Hin Resort
33/33 Petchkasem Road, Hua Hin
Prachuabkhirikhan 77110
huahin.intercontinental.com

Piman Plearnwan Hotel
4/90-95 Soi Mooban Bofai
Hua Hin / Cha-am 77110
www.plearnwan.com

The Herbs By The Sea
1/12 Naeb Kaehat Road Huahin
Prachuabkhirikhan 77110
www.theherbshotel.com

The Rocco Condo Hua Hin
Hua-Hin 75/1
Prachuabkhirikhan 77110
www.rocco-huahin.com

Baan Talay Chine
2/52-54 Naebkehart Road, Hua Hin
Prachuab Kiri Khan 77110
www.baan-talay-chine.com

Sirin Hotel
6/3 Damnernkasem Road, Tambol Hua Hin, Amphoe Hua Hin
Prachuabkhirikhan 77110
www.sirinhuahin.com

Baan Klang Hua Hin
30/54 Petchkasem Road, Hua Hin
Prachuab Khirikhan 77110
www.baanklanghuahin.com

Chaba Chalet
1/18 Sasong Road, Hua Hin
Prachuabkirikhan 77110
www.chabachalet.com

Chalelarn Hotel Hua Hin
3/1 Soi Praephan, Naeb Kehardt Rd. Hua-Hin
Prachuap Khiri Khan 77110
www.chalelarnhotel.com

Baan Manthana Hotel
24/10, Srasong Road, Hua Hin
Prachuap Khiri Khan 77110
www.manthanahouse.com

Baan Nilawan Hotel HuaHin
17/99 Soi Hua Hin 23 Phetkasem Rd, Hua Hin
Prachuabkirikhan 77110
www.baannilawan.com

Chaba Place
27/96 Soi Hua Hin 56, Hua Hin
Prachuabkirikhan 77110
www.chabaplace.com

Baan Da-Laar Boutique Hua-Hin
19/48-49 Hua-Hin Soi 19, Petkasem Rd., Hua-Hin
Prachuabkirikhan 77110
www.guesthousehuahinbdl.com

Zea Za Garden
8/291 Soi Samor Phong, Liab Klong Rd., Hua Hin
Prachuabkirikhan 77110
www.zeazagarden.com

Yksi parhaista palveluista jonka kautta voit varata yöpymisiä näihin hotelleihin on Booking.com.

Booking.com palvelussa on listattuna kunkin kohteen yksityiskohtaiset tiedot, huonekuvaukset, valokuvia, varaustilanne, kartta hotellille, ja paljon muuta.